ben nasil anlatayim nerden baslayim bilemiyorum size bi önceki konuda anlatmistim icim yanarak olayi anlatayim yargilamayin ama ne yapmam gerektigi hakkinda fikirlerinizi beklerim 5 yillik birliktelik (imamnikahli) ben cok fedakarliklar yaptim buzaman zarfi icinde cünkü hayatta kimsem yok ben onu annem babam herseyim yerine koydum ne derdim varsa ona sigindim elleriyle sacimi oksamasi bile yeterdi dünyalar benim olurdu ben ayrildigim eski esimden siddet aldatilma küfür herseyi gördüm bu insanla hayata yeniden basladim benim dünyami degistirmisti kim ne derse desin yapmaz etmez yani konduramazdim su hayatta hic kimseden deger görmedim taki onu hayatima alanakadar benim sevincim mutlulugum canim kanimdi tartismalar olsada barismak güzeldi o benimdi herseyimdi sevdigimdi iki gündür yürüyen ceset gibiyim yani hayata küstüm gene eski halime döndüm gene kimsem yok gene acimla basbasayim neden bu kader beni bu derecede süründürüyor iyi niyetli olmak neden en büyük darbe yememe neden oluyor allahim nolur nolur benimde yüzümü güldür icim yaniyoooorrrr caresiizim cikmazlardayim sanki hayat bitti banagöre olayi anlatayim uzattim ama icimi dökücek kimsem yok sadece kk ailesine sigindim gene
olay:carsamba aksami oldu aksam isten eve geldi yemek yedik onun ogluda yanimizda babasina dedi ben cikiyorum gezicez arkadaslarla bende mutfaktayim geldi yanima gül abla görüsürüz cikiyorum dedi bende hadi ablam dikkatli ol dedim ve gitti cocuk aradan 1 saat gecti birlikte oldugum insan dediki oglum aradi almaya gitmeliyim ok dedim evden cikti o cikti ama icimde bir daralma varki tarifi yok gitti 30 dk gecti aradim dicektim hani nerde kaldiniz telefon caldi kendiliginden acildi ben ilk hetapta olayi algilayamadim bilerek acti sandim dinlemedeyim tabii buarada yaninda bir erkek arkadasi var onu sözde hic sevmezdi adam asiri capkinmis evli bide hem is arkadasi bide neyse ikisi arasinda konusma geciyor bizimki diyorki abii ne poara veripte yapacaksinki chatlerden ayarla kadinlari yap bir anlasma kendi arabalariylan gelsinler bikere s.. sorada eline ver benzin parasini yolla gitsin bak sana ciddi diyorumki parasiyla bir kadini s.... sen inanki zevk vermiyor yapiyosan ayarla bedavadan yap yolla gitsin ben öyle yapiyorum inanin yazarken dahi ellerim titiriyor bogazim dügümleniyor ben hak ettimmi ikinci baharimi sevdigimle ömür boyu sürdürmek istedim cokmu bu sonra tel kapandi tekrar aradim gene acildi kendiliginden gene kadinlar hakkinda bu o sevmedigi kötü huylari olan adama akil veriyor bir kadin nasil yapilir nerde yapilir kapandi tel sanirim fark etti 5 dk sora aradi beni hayatim beni aramissin ya cocugu bekliyorum geldi gelecek felan filan halbuseki bulunduklari yer muzikli mekan okadar yüksekki ses hemen anlasiliyor dedimki ona 10 dk icinde gel acil konusmaliyiz tmm geliyorum dedi ve geldi eve girdiki telefonu caldi arayan oglu baba haberin olsun ben arkadasta kaliyorum gelmicem dedi tabi bizimki bozuldu kizardi bozardi bana bakarken kacamaklarla bakiyo ona dedigim tek sey su oldu :ben sucum gunahim neydi hak ettimmi bunu ne konusdunuzsa tel kendiliginden acilinca duydum al bana ne hediyeler aldinsa alyansinida dahi o arabada bulustuklarina veririsin dedim eline verdim tüm aldigi takilarida eli elimde elini birakamiyorum ama birakmaliydim o eller baskalarina dokunmus o esnada sakinligimi korumaya calistim dedim ben dürüstlügümden kaybettim tek sucum seni sevip benimsedim ama olsun allah biliyor ikimizide bu duyduklarimdan sonra anladimki sen ve ben biz olamadik hem agliyorum hem konusuyorum maffolmus bir halde kendi bana demesede olan biten durum ortada bizim hayallerimiz vardi yikildi bitti gitti demekki ben tek tarafli sevmisim insan duygusuyla oynamak günah simdi kendimi evime habsettim kimseleri görmek konusmak istemiyorum sürekli düsünce halindeyim yeme icme yok uyku düzenim yok kisacasi severken ayrilmak zorunda birakildim
onun aciklamasi: hic konusmadi yere bakti kizarmis yüz sekli elindeki takilara bakiyor ve tek kelime etmedi kapiyi actim yavas yavas cikti bende kapiyi kapadim ve büyük ask bitti geri dönüsüde asla olmamak üzere gururum el verse sormak isterdim o bayanlarla mutlumusun simdi diye ben artik kimseleri sevememde güvenememde acisini cekiyorum fazlasiyla allah büyüktür bu yarayi tez zamanda insallah kapatir
ve aci ceksemde gebersemde geri adim atmak gibi birsey olmucak tek özledigim mutluluk okuyanlardan özür dilerim uzattim cok hakkinizi helal edin
olay:carsamba aksami oldu aksam isten eve geldi yemek yedik onun ogluda yanimizda babasina dedi ben cikiyorum gezicez arkadaslarla bende mutfaktayim geldi yanima gül abla görüsürüz cikiyorum dedi bende hadi ablam dikkatli ol dedim ve gitti cocuk aradan 1 saat gecti birlikte oldugum insan dediki oglum aradi almaya gitmeliyim ok dedim evden cikti o cikti ama icimde bir daralma varki tarifi yok gitti 30 dk gecti aradim dicektim hani nerde kaldiniz telefon caldi kendiliginden acildi ben ilk hetapta olayi algilayamadim bilerek acti sandim dinlemedeyim tabii buarada yaninda bir erkek arkadasi var onu sözde hic sevmezdi adam asiri capkinmis evli bide hem is arkadasi bide neyse ikisi arasinda konusma geciyor bizimki diyorki abii ne poara veripte yapacaksinki chatlerden ayarla kadinlari yap bir anlasma kendi arabalariylan gelsinler bikere s.. sorada eline ver benzin parasini yolla gitsin bak sana ciddi diyorumki parasiyla bir kadini s.... sen inanki zevk vermiyor yapiyosan ayarla bedavadan yap yolla gitsin ben öyle yapiyorum
onun aciklamasi: hic konusmadi yere bakti kizarmis yüz sekli elindeki takilara bakiyor ve tek kelime etmedi kapiyi actim yavas yavas cikti bende kapiyi kapadim ve büyük ask bitti geri dönüsüde asla olmamak üzere
ve aci ceksemde gebersemde geri adim atmak gibi birsey olmucak tek özledigim mutluluk okuyanlardan özür dilerim uzattim cok hakkinizi helal edin