Yıkıldım allahım sen bana güc ver :((

o ahlaksız lafları insanın bizzat eşinin ağzından duymak insanı 1000 kat daha fazla yıkar.rabbim sana sabır versin.yazık çok yazık emeklerine.Allah tüm hayatın boyunca yar ve yardımcın olsun.karşı cins konusunu uzuuun müddet kapat bence.
imam nikahı konusunda da bir hocaya danışmalısın.hala o adamın nikahındasın.bir yolunu bulman lazım.

umarım en kısa zamanda atlatırsın bu acıyı...
en doğru olanı yapmışsın...
bunu sineye çekip acı çeken kadınlarda bu kadar cesur olabilirler umarım...
allah yardım etsin...

Öncelikle çok üzüldüm gerçekten çok kötü bir durum ama bence siz şanslısınız.

O kadar şanslıymışsın ki duymuşsun bu konuşmaları körü körüne bi yalana inanmamışsın ortaya çıkmış

çok geçmiş olsun ama sizi takdir ettim,çok kadın var ki bu tarz şeylere göz yuman,tepkilerini bu kadar açık ve net ortaya koymak cesaretini bulamayan,ama bilin ki bir defa affederseniz ikincisi mutlaka olacaktır,nasıl olsa affetti der kendi içinde ve tekrar dener,biraz zaman alacaktır ama geçecektir ve ben kolayca atlatacağınızı düşünüyorum bu kadar açık yüreklilikle ve cesurca davranan biri bunu atlatır,unutmayın kuran da bile derki ''onu kendiniz için şer sanmayın,aslında sizin için hayırdır'' ve aynı zamanda nikahından düşmeniz gerekiyor,çekip giderek boşanamıyorsunuz..allah sabır versin..

Çok fazla fedakarlıklar, karşındakini hayatının merkezine koymanın sonucu bu oluyor malesef.

Duyduklarınız çok acı.Beş yıldır emek verdiğiniz ilişkinin bu şekilde bitmeside çok acı..Geri adım atmama düşüncenizi tebrik ediyorum.
..

Aklıma birşey takıldı.Bir tlf. iki kere üst üste kendiliğinden açılma ihtimali çok düşük.
Acaba kasti mi yaptı duyup ayrılın diye ? Birşey demeden de evden çıkıp gitmeside bu düşüncemi daha kuvvetlendiriyor.

bacim simdi ne desem yalan olur valla bilemiyorum onun telefonu iki kartli olanlardandi arada bir sapitirdi telefon oda bana denk geldi egerki bilerek duymami sagladiysa bunu yapmasina gerek yoktu gelse acikca ayrilalim dese ben asla israr etmezdim beni istemeyeni niye kendi zorumla yanimda tutayimki zorla uzatamazdim bu bilerek yapilmis biseyse allahla onun arasinda inan bilmiyorum

hatta ayni gün bi konu gecti aramizda izdivac programi varya onu izledim adam karsisindaki bayana olmadik yalanlar atmis kadinda fark edince reddetti bunu konustuk dedimki görüyomusun canimya hicbisiy sakli gizli kalmiyor oda dediki adamin ne mal oldugunu erken anlamis inanmicaksin karektersizlere ne insanlar var vs. ama aradan fazla zaman gecmediki aynisini kendim yasadim

Canınızı yakmak istemiyorum ama konuşma tarzı, arkadaşına tavsiyesi, kendi yaptıklarını övünerek anlatması karaktersizlikten çok daha öte.
O kadar anlattınız, arkasından geri adım atmayacağım dediniz bunu çok büyük kararlılıkla devam ettirmelisiniz..
Canınız çok yansada affetmeyin böyle bir adamı.
Eğer affederseniz aynısını bu defa yine yapacaktır ve daha rahat olacaktır.
Kolaylıklar ve sabırlar diliyorum.

allah razi olsun bacim

yok bu isin geri dönüsü yok zorda gelse olay bana bu is bitmistir

o söylediklerini okurken, erkekler kendi aralarında övünürler ya böyle şeylerle, acaba sırf hava olsun diye mi söylemiş dedim.

ama hiç savunma yapmayıp susup gitmesi herşeyi anlatıyo sanırım.

zaten hava atmak için söylemiş olsaydı da karakterinden şüphe etmek gerekirdi.

bişey sorucam siz galiba aynı apartmandaydınız, ne olacak şimdi?

ara sayfakarı okumadım dini nikahınızı kımselere duyurmadığınız belli adamın sana ne gözle baktığı belli aklını başına topla...ayrıl o evden.

evet ayni apartmandaydik tasinacakti zaten portekizli komsuyla anlasamadilar ev bulmustu 2 aya kadar cikicak burdan ne olacak simdi demissin olacak bisiy yok herkez kendi yoluna o secimini yapti bende kendime ayri yol cizicem ve bu sayfa kapandi cünkü geri dönüsü olmayan bir yola soktu bizi

ara sayfakarı okumadım dini nikahınızı kımselere duyurmadığınız belli adamın sana ne gözle baktığı belli aklını başına topla...ayrıl o evden.

benim ayrilmama gerek yok kendisi tasinacak 2 ayakadar dini nikahi kimselere duyurmadiniz demissin bunu ben reklam yapamam tabiki sorandanda saklamadim hic

benim ayrilmama gerek yok kendisi tasinacak 2 ayakadar dini nikahi kimselere duyurmadiniz demissin bunu ben reklam yapamam tabiki sorandanda saklamadim hic

iyi bir karar vermişsin tebrik ederim

nikahınızı herkese duyurmak reklam yapmak değildi sizin görevinizdi gizli yapılan nikah geçerli mi sence?

dini bile olsa nikah bütün eş dost akrabaya duyurulmak zorundadır...herneyse artık geçmiş gitmiş zaten.

geçmiş olsun Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni çok sevecek birini bulursun İnşallah

Hiç açıklama yapmaya çalışmadı mı? O anda ya da sonradan arayıp vs.

yok bacim sustu yere köseye bucaga bakti sadece nedese kurtaracak gibi deyildi kendiside farkinda durumun neyin aciklamasini yapabilirki iftira attilar dese laflari bizzat kendinden duydum bunu nasil yalanlarki bir insan

allah razi olsun bacim

en azindan utanip gitmesini bilmis
bazilari var birde uste cikarlar
sen kendini uzme ve kendini merkeze koy
kendi degerini bilmezsen baskasi bilmez

üzülme canım benim bir kere bir yorum yapmıstım tüm site üstüme gelmişti sen destek olmustun:) ya o telefon açılmasaydı sen hala ayakta uyuyacaktın? ilahi adalet işte tam duyman gereken yerde tel açılmış, canım sakın geri adım atma , asla sevemem de deme öyle bir adam cıkacak ki karsına tekrar doğmus gibi hissedeceksin kendini sadece biraz zaman ver kendine , yalnızsın evet yalnızlık zor ama sadece sabır, ileride evleneceksin, bebişlerin olacak allahın izniyle , o zaman sen değil siz olacaksınız, böyle değersiz adamları kafana takıp da üzülme, geleceği düşün...

dini nikahta nasıl boŞANILIYOR? BEN ÇOK MERAK ETTİM ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…