Yıkıldım allahım sen bana güc ver :((

haklisin bende istemem öyle olsun ama neden beni israrla ihanet etmekle sucluyor ben olani biteni eski evliligin bitme nedenini acikliyorum haala diyoki ihanet ettin bu kizin derdini anlamadim gayet acik ve net bir sekilde anlatiyorum sadece bu konuda olsa gene iyi baska arkadaslarin konusunda bile beni ortaya sürüyor niye??

hasretim66 bişeyler var sende az daha dökülsen çözcem amayok ya neyse uğraşmıcam senle,mutlu ol o zaman inşallah bundan sonra iyi olmuş o adamdan kurtulduğun belki de...
kadınlar hakkında öyle iğrenç iğrenç pislikçe densiz konuşan biriyle işin olmasın zaten...bu arada asıl hassas meselem sanırım bir kızım var demiştin,onunla aynı ortama babası olmayan ama birlikte olduğun bir erkeği koyuyosun ya,çocukta ister istemez bir kafa karışıklığı yaşanır...bilmiyorum ben fazla empati kuruyorum...
benden akıl alcak değilsindir ama,kendini sev ve kendi düzeyinde yaşına uygun boşanmış/bekar/dul bir adamla sevgi saygıya dayalı bir ilişkin olsun...
feleğin çemberinden geçmiş gibi konuşuyorsun ama hayatının başındasın,kendini sev biraz,dünyaya bir kere geliyorsun ve çocukların var ve onlara rol model oluyosun...bunu asla unutma.
kamburum ve nişanlımla bana mutluluklar
sana da mutluluklar ömür boyu çocuklarınla...

bunu epa ya soralim dünya kadar aciklama yaptim ama algilayamiyor gene aynisini soruyor halaa aynisini soruyor

sende mutlu ol kusurada bakma bunalimdayim sende olmadik seyler yazdikca ciladen cikardin derdim bana yetiyo iyi dilerklerin icin tsk sende ins

yeminederim hiç alınmadım canım ya konularımı didikledi bişey bulamayınca ordan sardı,hak veriyorum ama...inanki kamburluğum da dalga geçilecek seviyede değil zaten...ben fazla takığım,profil resmimdeki kız gibi oturuyorum öyle kamburum diyorum yani,notre dame ın kamburu gibi değil yani.
teşekkür ederim nezaketin için.yok ya fiziksel olarak gayet iyiyim merak etme

çok taktir ettim erkek mileleti işte güven olmuyor. artık hanımlar özellikle erkek çocuklarımız iyi yetiştirmeliyiz sadaketi öğretmeliyiz yazık ya çok yazık çiivisi çıkmış artık

Söylediklerinize yüzde yüz katılıyorum şu erkek çocuklarını artık insan gibi, adam gibi yetiştirsin şu anneler ya . Erkek diye ahlak, vicdan, merhamet duygularından yoksun olması mı lazım sadece bir yeri bizden daha uzun diye. Orasıyla mı düşünmesi lazım illa Allah bu erkeğe akıl, vicdan , merhamet de vermedi mi bu yönünü neden köreltiyoruz bu kendini insan sanan ama aslında hiç bir insan vasfını taşımadan yetiştirilen erkek bozuntularının. Benim oğlum erkek her istediğini yapar dersen aynı mantıkta başkası tarafından da yetiştirilmiş bir erkek senin kızına, kız kardeşine ne bileyim yeğenine ,torununa aynı şekilde davranır mükafatını alır o zaman erkeği bu denli saçma sapan bir şekilde yetiştiren ona her şeyi hak gören kadınlar ya da diğer erkekler.

Imam nikahli oldugun icin onu es olarak saymiyorum. Ezik misin sen imam nikahina katlaniyorsun. Yetkililer bile bas bas bagiriyor once resmi nikah sonra imam nikahi diye. Bastan bir kere 1-0 yenik baslamissin. Ikincisi baskalarinin fiziksel ozelliklerine satasma. Konuna gelince yapman gereken sevgilinden ayrilmak. Sonra da bir sure ara verip kendi hayatina ceki duzen vermek. Kendi ayaklarinin uzerinde dur, ekonomik ozgurlugun olsun sonra bir iliskiye basla . Biriyle karsilasirsanda once resmi nikah kafaniza sokun artik bunu.

allahimya senle tartiscam diye derdimi unuttum güldürdün valla su halde bile beni allahta seni güldürsün hey yarabbim noluyoz duruma bak gülermisin aglarmisin allahim yardim et bana

sende mutlu ol kusurada bakma bunalimdayim sende olmadik seyler yazdikca ciladen cikardin derdim bana yetiyo iyi dilerklerin icin tsk sende ins

benim de finallerden midir nedir kafam bir milyon yok ya ne kusuru ben anlamaya ve didiklemeye çalıştım sen de bi taraftan didikliyosun işte.
herşey güzel olsun herkes için.ömrünü heba etme 5 para etmez insanlar için ve rica ederim sadece seni sevmesi olayını değil çocuklarına babalık yapabilme ihtimalini de düşün...çocuklarının toplum içindeki yerini de düşünürsün, eminim de ben yine de hatırlatayım...
kimseye güven olmuyor şu devirde,düşünsene ya bu adamın yüzünü şimdi değil de 5 yıl sonra kızın ergen genç kızken görseydin...
nasıl güvenebilirdin bu adama kızınla aynı evdeyken değilmi?

hatasından dönen,pişman olan,herkes mutlu olsun ya valla.

amin ins gülüm haklisin bundan sorasi icin allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin

Öncelikle söyleyeyim, konuyu başka bir yöne sürükleme niyetinde değilim. Aldatıldığını öğrenen her tanıdığıma hatırlatma gereği duyduğum bir şeyi size de hatırlatmak istiyorum sadece.

İmam nikahı denen şeye gerek duyduğunuza göre zannediyorum ki ilişkinizin cinsel bir boyutu var. Vardıysa, lütfen bir an önce smear taramasından geçin, o kişinin birlikte olduğu diğer kadınlardan ona cinsel yolla bulaşan herhangi bir hastalık geçmiş olabilir, ve size de geçmiş olabilir. Zaten her kadının düzenli olarak smear taraması yaptırması gerekiyor, ama sizin durumunuzda iki kat elzem bu. Bunlar olmayan şeyler değil, siz önleminizi almalısınız.

Bir de herkes telefonun nasıl kendiliğinden açıldığına takılmış. Her telefonda var mı bilmiyorum ama bazılarında otomatik cevaplama gibi bir fonksiyon var, birkaç kez çaldıktan sonra kendiliğinden açılıveriyor. Hatta kocasının neler karıştırdığını öğrenmek için minicik bir telefon alıp, bu bahsettiğim ayarı yapıp akşam evden çıkarken onu gizlice adamın cebine atan, sonra adamın ruhu bile duymadan aramalar yapıp ortam seslerini dinleyen ve aldatıldığını bizzat duyan bir kadın öyküsü okumuştum.

Allah yardımcın olsun dilerim bir daha yasamazsın boyle olaylar kesinlikle... bir müsibet bin nasihatten iyi derler

yukarıdaki arkadasa katılıyorum kesinlikle dr.a gidin, Allah böylelerinden hepimizi korusun

ve evet telefonlar kendiliginden acılabiliyor az önce babamı aradım ve birkaç kez çaldıktan sonra kendiliginden acıldı... baba baba dedim ama o beni duymadı, canakkale gezisindeler rehberin sesi geliyodu basbaya ortamda konusulan herseyi duyabiliyorsunuz

yani sanki hic olamaz imkansiz gibi düsünüyor bazi arkadaslar ama oldu yani olmasa ben nasil bilecektim durumu evet sabah ilk isim dr gitmek olucak allah korusun bir bisiy bulasmis olur ay korku basti simdide beni bu lanet bana bisiymi bulastirdiki yani allahim ya ne belaya bulasmisimki of offf

Gecmis olsun cok zor bir durum gercekten.
Umarim kisa surede atlatip hayatina mutlu bir sekilde devam edersin.
Allah hepimizi hayirli insanlarla karsilastirsin...

Korkmayın, ama sakın ihmal de etmeyin ve geciktirmeyin de. Bu gibi durumlarda aklıma direkt Defne Samyeli olayı geliyor. O da HPV virüsünü eşinden kapmıştı. Erken tanı sayesinde mi sağlığına hemen kavuştu, yoksa rahim ağzı kanseri tedavisi mi gördü net hatırlamıyorum ama HPV ona eşi aracılığıyla diğer kadınlardan geldi. Yanılmıyorsam Eren Talu'nun önceki eşi de benzer sebeple tedavi görmüştü. Erkekler işte böyle aracı oluyorlar, kadınlar da kanser tehlikesi yaşıyor. Her ne olursa olsun düzenli kontrol şart.

Dilerim temiz çıkarsınız ve kendinize yeni bir hayat kurarsınız.

ben sabah kadin dr. na gittim durumu anlattim muayene yapti alttan cok tedirgin oldugumu söyledim bi sorun yok dedi türkce nasil denir tam bilmiyorum kulak cöpü gibi biseyle icimden biraz sivi aldi incelemem lazim dedi ama kan vermem gerektigini söyledi verdim 3 ufak tüp aldilar sonucu beklicem persembe ögleden sonra aricaklar beni icim birazda olsa rahat etti allahima sükür ama kan ve o sivinin sonucunu beklemeliyim insallah oda temiz cikar hay allah ne durumlara düstüm kendimi berbat hissediyorum off olayi anlatirken bile kendimi assaglik hissettim resmen yüzkizartici bir olay

Çok üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum.
artık eşim dahi hiç bir erkeğe güvenmiyorum okurken çok duygulandım.
Allah iyi insanlarla karşılaşırsın hepimizi.

İnsanların fiziksel sorunlarıyla alay etmek ne kadar çocukça ne kadar ayıp ve de ne kadar günah haberin var mı senin?Ama o da bana şunu dedi falan bahanen olamaz. Allahın yarattığına nasıl böyle şeyler söylersin? Bir de anneymişsin çocuklarına böyle mi terbiye vereceksin?Ayrıca imam nikahlı evlilik te neymiş resmi nikahın suyu mu çıktı da adamla imam nikahı kıydın?Sizin ilişkinizde baştan sorun varmış bence.

Hayır arkadaşım neden kendinizi kötü hissediyorsunuz ki? Neticede bir sağlık taramasından geçtiniz, ve cinsel hayatı başlamış aklı başında her kadının senede iki defa yaptırması gereken bir şey bu. Yaşadıklarınız hoş değil ama en azından oturup ağlayacağınıza bilinçli bir adım atıp kendinizi sağlama alıyorsunuz, bunu başınıza gelenlerden ayrı tutun ve bu tarama testini yaptırmayı alışkanlık haline getirin. Umarım sonuçlarınız tertemiz çıkar.

yazarken acını o kadar çok yansıtmışsın ki nasıl üzüldüğümü anlatamamallah yardımcın olsun dert veren rabbim dermanını da veriyo sen sabırlı ol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…