T Tweety -Zık- tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 36.385 26.112 598 4 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi titaza #161 hasretim66 anliyorum acin büyük ama insanlarin saglik sorunlariyla dalga gecmen hic hos olmadi sana yakistiramadim...
hasretim66 anliyorum acin büyük ama insanlarin saglik sorunlariyla dalga gecmen hic hos olmadi sana yakistiramadim...
E EstetikEditor ne mutlu TÜRKÜM diyene Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 6.979 147 158 İstanbul 4 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi titaza #162 Bu sitede bana en çirkin gelen şeylerden biri kişinin eski mesajlarının çıkarılıp başka konularda konuşulması
Bu sitede bana en çirkin gelen şeylerden biri kişinin eski mesajlarının çıkarılıp başka konularda konuşulması
T Tweety -Zık- tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 36.385 26.112 598 4 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi titaza #163 yaGmurluk .!.: Bu sitede bana en çirkin gelen şeylerden biri kişinin eski mesajlarının çıkarılıp başka konularda konuşulması Genişletmek için tıkla... birde saglik yani ALLAHIN YARATTIGI KULLA saglik sorunuyla dalga gecmek haddimizemi...
yaGmurluk .!.: Bu sitede bana en çirkin gelen şeylerden biri kişinin eski mesajlarının çıkarılıp başka konularda konuşulması Genişletmek için tıkla... birde saglik yani ALLAHIN YARATTIGI KULLA saglik sorunuyla dalga gecmek haddimizemi...
titaza Guru Kayıtlı Üye 22 Ekim 2011 379 68 323 Almanya 4 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi titaza #164 tweety_yteewt .!.: hasretim66 anliyorum acin büyük ama insanlarin saglik sorunlariyla dalga gecmen hic hos olmadi sana yakistiramadim... Genişletmek için tıkla... twety biz karsilikli özürümüzü diledik hem burdan hem özelden
tweety_yteewt .!.: hasretim66 anliyorum acin büyük ama insanlarin saglik sorunlariyla dalga gecmen hic hos olmadi sana yakistiramadim... Genişletmek için tıkla... twety biz karsilikli özürümüzü diledik hem burdan hem özelden