Yıkıldım allahım sen bana güc ver :((

anlamıyosun canım galiba sendeki evlilik mefhumunu merak ediyorum...
madem imam nikahı yaptın,maksadın çevreye duyurmak değilmi nikahta...
madem çevreye duyurmaktan çekinmiyosun niye aynı evde kalmıyosun,
madem çevreye duyurmuyosun,sadece sorana söylüyosun buna nasıl nikah diyosun...
dini de maskara ettiniz valla.
yasayı da.

aaahhh ahhh!
ben gözümle okuyorum da tatlım sen nerenle anlıyosun orası başka konu...
8 yıl önce ayrılmış adam tek başına kalıyor hmmm ilginçmiş...

bu arada ne zaman susmuşum canım hatırlatırmısın ben öyle bişi hatırlamıyorum...

bu arada sen bu adama 5 yılını vermiştin değilmi canım "birlikte olduğun adam" a yani...
hmmm
ufak bi matematik hesabı yapayım

bu da senin 2012 şubatı mesajın:

ayrılalı 5 yıl olmuş,bu adamla da 5 yıldır birliktesin...
ya ayrılır ayrılmaz hoooooooooop diye buldun...
ya da başka işler var işin içinde.

Telefon gömlek cebindeyse siz öle sölüyosunuz açılması imkansız kendi kendine hemde iki defa cebinde felan olsa hani tuş basılı kalırda direk acılır ama gömle cebindeyken hemde ikikere açılmaz bence bilerek yapmış sizde üzülmeyin değmez çünkü dürüştçe ayrılmayi teklif etmek yerine böle bi oyuna giriyosa kurtuldunuza sevinin hatta

Allah yardımcın olsun cok zOr seyler yasamissin ( cok üzüldüm okurken icim acıdı

pea sustugun noktayi hatirlatayim o aksam sende bos bos konustugunu hatta camur atma cabasina düsdügünü anladigin icin susma taraftari oldun

Alıntı pea kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
neden ayrı evdesiniz dedim ben ama...neden görmezden geliyosun

bu kararına da mı saygı duydu?

velayet davasında niye çocuklar sende değil:)genelde anneye verilir annede bi yamuk yoksa tabiii...
neyse ben susayım...
çok sinirleniyorum çünkü böyle şeylere...

ayri evdeyiz evimiz kücük ve ben geldigimde bu sehre o zaten bu binadaydi 4 kisi iki odali evin neresine sigsin?? hepimiz sirf sen isdiyosun diye bir yatagami sigalim sirf ayni evi paylasmis olmak icin??ben bosanmadan önce hic bir yanlis yapmadim dikkatini cekerim ikide bir bunu ortaya atiyosun ilerisi icin planlarimiz vardi tabikide ama o benim düsüncelerime saygi duydu ve sana defalarca ayni yaziyi yazmama ragmen anlayamiyosun velayet davasi sonuclanmadan ben resmi nikahi beklettim simdi diceksinki sende bir is varki velayeti vermiyolar cocukta babasinda hani roman yaziyosunya kendi capinda onuda aciklayim cocuk bende babasi velayeti almak istiyor ama dayakci bir babaya ben cocuk vermek istemiyorum, neden bir ihanet ariyosun benim bosanmamda ?? her bosanma illa ihanetten dolayi olmali diye bir sartmi vardi bilmedigim??
benim bosanmam neden bu derece ilgini cekti anlamadim hem sen benim derdimi kendine dert etme

senin halletmen gereken derdin vardi demi hani belindeki kamburluk naptin hallede bildinmi yani nisanlin nediyor senin kambur olmana?? hani sen cok meraklisinya banada bulastirdin

bu sadece senin yaptigin didiklemeye karsi normal bir soru cevaplarsanda sevinirim

Ya karışmak gibi olmasın da, karışıyorum gerçi ama yani konu sahibi bence sadece buraya yazdığıyla bağlı bize ne once ne yaşadı ne yasamadı, bir derdi var anlatmış destek olmalıyız gecmisi karıştırıp eski defterleri açıp varsa bir yanlısı yüzüne vurup onu rezil etmekle ne kazanacaksınız ki

Son düzenleme:

babası aramaz sormaz hiç ilgilenmez yolda görse tanımaz yazmıştın velayetimi istiyor?artı olarak 5 yıldır süren bir velayet davası duymadım ben...ilginçmiş:)

kamburluk meselesini duymazlıktan geliyorum,son derece çocukça ve saçma çünkü...
bu senin adam evli değilse ya da iki karılı falan deilse ben de hiç bişey bilmiyorum...

[

ya allahima sükür alnim ak basim dik ben ihanet edicek kadar assaglik ve karektersiz deyilim allah öyle olucana canimi alsin kuran hakki icin ben sadece siddet ihanet küfür bundan dolayi ayrildim

ama pea arkadas illa ihanet yüzünden demek istiyor anlamadim niye ihanet e kafayi takti hani bi erkek arkadasi icinde piskolog ariyodu bence pea bide kendisi görünse fena olmaz

pea arkadasla bir baska arkadasin konusunda tartistikya simdi nerden ne tutturursam cabasinda ama dedimya herkezin kendi derdi var pea belindeki kamburu dert ediyo
bende telefon olayini hebsi bu

amacımın bişey kazanmak olduğunu kim söylediki,ben şu olaydan nefret ediyorum,babasını 19 yaşındaki oğlundan kıskanıyor,oğluyla gezmesine,ilgilenmesine para harcamasına sinirden gebericem diye yazıyor,ayrıca başka konuda evli adamla ilişkisi olup bundan zerre pişmanlık duymayan birine arka çıkıyordu,var bunda bir iş diye düşünüyorum...burnuma kötü kokular geliyor diyorum
hiç yanılmadım.buraya konu açarsa ben de irdelerim.
evli erkeklerle bilerek ve isteyerek bişeyler yaşayan kadınlara karşı kin duyuyorum nedensiz.

canım ya didik didik ettin bişey bulamadın değilmi,
1.ben sudan dertlerim hariç buraya yazı yazmam,
2.bi erkek arkadaşım için değildi o psikolog,akrabam,
3.Allah dıştan kambur vermiş şükür ki içimde yok

pea evet aramaz sormaz onun bu yaptigi bizim huzurumuzu kacirmak icin anlasmaya varamiyoruz ve dava uzadikca uzuyor niye kamburlugu görmezden geliyosunki anlamiyorum bak ben nasil cevab veriyorum aa oyun bozanlik yapma ltfn

Aman bosver herkesin günahı kendi boynuna, bizi ilgilendirmez. Gecmisi de bizi ilgilendirmez. Ben sadece buraya yazdığına cok üzüldüm ve hani bu kadar sey yasamış bir insanın daha da üstüne gidilmemeli.

pea evet aramaz sormaz onun bu yaptigi bizim huzurumuzu kacirmak icin anlasmaya varamiyoruz ve dava uzadikca uzuyor niye kamburlugu görmezden geliyosunki anlamiyorum bak ben nasil cevab veriyorum aa oyun bozanlik yapma ltfn

çırpın bebeğim çırpın...onun yaptığı huzurunu kaçırmak mı,bu adam evlenmedi mi senden hemen sonra yani?evlendi yazıyodun bi yerde...
allah allah...

kamburluğu niye görmezden geleyim sen sor ben cevaplayayım,kamburluğum öyle gorilla gibi değil canım hafif eğimli yürüyorum o kadar.nişanlım farketmemiştir bile.sen sıkma canını satır aralarında bütün sorularıma cevap buluyorum ben.

burda kim hangi yorumu begenirse begenir bu sen istemiyosun diye ben begenmemek zorunda deyilim orda demekki bir sözü yada cümleyi neyi begendimse tutturdun sende evli birisiylen berabersin diye buda cok sacma yani genel evdeki bir bayanin yorumunu begensem diceksinki sende orda calisiyosun iste camur atiyosun resmen birak kim ne yorumu begenirse begensin kardesim sanane buna dayanarak insanlara niye iftira atiyounki???

evli erkeklerle birlikte olanlari sevmem diyosun olabilir simdi ben sana diyommu niye sevmiyon sevmek zorundasin yanim ltfn mantikli ol

Aman bosver herkesin günahı kendi boynuna, bizi ilgilendirmez. Gecmisi de bizi ilgilendirmez. Ben sadece buraya yazdığına cok üzüldüm ve hani bu kadar sey yasamış bir insanın daha da üstüne gidilmemeli.

aslında haklısın canım valla.ama dilimi tutamıyorum benteşekkür ederim narin yorumun için.evet narin.sevdim.

hasretim,diğer konunu da biliyorum.
Bende de bazı soru işaretleri oluşmuştu.
Ama bu konunu okuyunca gerçekten üzülmüştüm.

pea'ye söylediklerine ise inan daha fazla üzüldüm.

Bir insanı,fiziksel durumuyla aşağılamaya çalışman çok yanlış.
Sen kendi ilişkine bak desen,bir derece anlayabilirdim.

Ama kamburdan girmen olmadı,hiç olmadı...

evet evlendi benim ona bosanma davasi acmami zaten hazmedemedi ben bir kadin olarak ondan bosanma hakkim hiy yoktu ona göre ne yaparsa yapsin susup oturmaliydim benim kendi basima yol kat etmemi kaldiramadi yapabilecegi seyleride yapmaya calisti ama allah dogrudan yanadir sen takma benim derdimi bukadar cok

kamburlugunu merak etme simdi saklarsinda ilerde hic sanmiyorum o piskologa gidersende hic fena olmaz gitmisken deki en büyük sorunum insanlara iftira atmadan edemiyorum de herkezi ihanetle sucluyorum de bakalim ne dicek

ben anlamadım şimdi çocuk yanınızda da velayetinidemi almak istiyosunuz yoksa çocuk babadamı.

cocuk bende velayet suan ikimizde dava acti ortak karara varamiyoruz ki biliyorum ona versem cocugu asla göstermez ve cocugun yasayacagi agir hayatida biliyorum anlasamadikca uzatiliyo sonucu bekliyoruz avkatlar benim alabilecegimi söylediler elimizde raporlar oldugu icin

Ne kadar saptı yalnız konu, ilk mesajda konu sahibi önceki evliliğinden çocuklarından bahsetmiyordu sorun ortada ve netti, konu neden resmi nikah yapmadığına ya da 5 yıl önceki eski kocasına dayandı, dayanması ne alaka ben anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…