Kapıdan çıkmadan bir kere yüzüne tükürseydin belki bukadar kotu olmazdın!belki bir nefi seni rahatlatırdi.
Canım benim ya bak Allah'ın sevdiği bir kulmussunki onun gercek yüzünü sana çok ilginç bir tesadufle gösterdi. Seni bu korkunç iliskinde uyarmış. Ne kadar iyirenc.. Miydem bulandı resmen!
Böyle birisi icin kendini üzmeye deyermi? Bari o bes senene yan ama ona olan askına yanma Zadece büyük bir yalanmis de ve kendinle bir anlaşma yap! Güzelce uyu ve kalkdiginda onu degilde yeni hayatında neler yapacagını duşun.
İnsan beyninden vurulmuşsa doner o an Haklısın ama bir okadarda sevinmen gerekir ya hayatın boyunca bir yalanla yasamış olsaydın?
hasretim belkide resmi nikah isiniz bu yuzden bu kadar uzadi ve daha resmilesmeden gercek yuzunu gormus oldun...
öyle bacim bide resmi nikahli olsam temelli cikmazlara gömülürdüm herhalde verilmis sadakammi varmis desem ne dicemi inan bende bilemiyorum
offf ya canım ne diyeyim, Allah ım gerçek yüzünü göstermiş, çok üzüldüm, insanın kimseye güvenesi gelmiyor.. dilerim Rabbim alsın içindeki bu sıkıntıları( hayatında her şey çok güzel olsun ((
allah razi olsun bacim insallah bundan sora hakkimizda hayirlisini versin yarabbim
canim gecmis olsun senin adina cok uzuldum.. Allah bole insanlarin yaptiklarinin yanina birakmaz inslh .Canim hic yikilmana aglamana uzulmene gerek yok neden agliyosunki neden kendini harap ediyosunki tatlim erkek milletine guven olunmazz ben dort dortulugum diyen veya esim sevgilim dort dortluk diyen kisilere bile inanmiyorum inanmam erkek degilmi hepsi uckuruna duskun iste bi kadin gordumu elleri ayyaklari gevsiyo..kocan olcak mahluk yaptiklarina pisman olcak emin ol arabada o isi yapanlarmi onemli yoksa senin gibi evinde namusuyla bekleyen kadinmi onemli .haa bide su geldi aklima telefon caliyo ve kendilinden acilmasida garip hemde bi kac defa olmasi biraz dusundurucu belki bolee ogrenmeni istedi .herneyse artik olan oldu ..sen ayaklarin ustunde duran bir bayana benziyosun ona muhtac degilsen ihtiyacin yoksa hic bole pz.vlern derti cekilmezz. sen cocugunu yanina all hayatina bak.. seni kaybeden uzulsun sakin aglama uzulmee vallahi yazik olur tatli canina bole kisiliksiz insanlar icin bi damla goz yasina kurban ett opuyorum seni Allah sana guc kuvvet versin Rabbim yuzunu tekrar guldursun kotuler yaptiklarini er veya gec bedelini odeycek inslh
halbuseki bulunduklari yer muzikli mekan okadar yüksekki ses hemen anlasiliyor dedimki ona 10 dk icinde gel acil konusmaliyiz tmm
öncelikle allh yardımcınız olsun yaşadığınız sey çok kotu bır durum ama benım takıldığım bır konu var yukarıda kopyaladığım cümle sizin konunuzun içinden aldığım bır kısım çok yuksek ses dıyorsuınuz yanlış anlamayın sakın yargılamak için falan sormuyorum ama merak ettım yanı bu kadar gurultulu bır ortamda nasıl oluorda konuşulanları duyabılıosunuz üstelık tel kendılığinden açıldı dıyorsunuz kı bu durumda cebınde falan olması gerek o sesde cepdekı telden konuşulanları net bır sekılde nasıl duydunuz sadece merak ettim bunu?
İlk Okudugumda benimde aklıma gelmisdi bu fikir ama bazen hata sık sık bizimde basımıza geliyor iste ablam bakıyorum sesli çağrı gelmiş Ohh 1 saatten vasla sesler geliyor ama en çokda erkek kadesimde olur.. Arka cebinemi kokuyor teli ne bilmiyorum yada normal cebe sürekli sınıfta iken aranirim.. Ali derim 5 dekika boyunca sonra kendim kapatırım. Bu yüzen sanmam diye dememisdim bu arkadasımıza. Ama şahsen sizden ayrılmak icin yapılan bir pilanda olsa hiç farketmez.. ikiside aynı kapiYa çıkıyor.canim gecmis olsun senin adina cok uzuldum.. Allah bole insanlarin yaptiklarinin yanina birakmaz inslh .Canim hic yikilmana aglamana uzulmene gerek yok neden agliyosunki neden kendini harap ediyosunki tatlim erkek milletine guven olunmazz ben dort dortulugum diyen veya esim sevgilim dort dortluk diyen kisilere bile inanmiyorum inanmam erkek degilmi hepsi uckuruna duskun iste bi kadin gordumu elleri ayyaklari gevsiyo..kocan olcak mahluk yaptiklarina pisman olcak emin ol arabada o isi yapanlarmi onemli yoksa senin gibi evinde namusuyla bekleyen kadinmi onemli .haa bide su geldi aklima telefon caliyo ve kendilinden acilmasida garip hemde bi kac defa olmasi biraz dusundurucu belki bolee ogrenmeni istedi .herneyse artik olan oldu ..sen ayaklarin ustunde duran bir bayana benziyosun ona muhtac degilsen ihtiyacin yoksa hic bole pz.vlern derti cekilmezz. sen cocugunu yanina all hayatina bak.. seni kaybeden uzulsun sakin aglama uzulmee vallahi yazik olur tatli canina bole kisiliksiz insanlar icin bi damla goz yasina kurban ett opuyorum seni Allah sana guc kuvvet versin Rabbim yuzunu tekrar guldursun kotuler yaptiklarini er veya gec bedelini odeycek inslh
hemen izzah edeyim genelde telefonu gömlek cebindedir ses bana baya yüksek geliyor ama bunlarda ayni sekilde cok yüksek sesli konusuyorlar sanki bende yanlarindayim seciliyor konusmalari net bir sekilde birbirlerine duyurmak icin bagrisiyorlar bende telden duyyorum o gürültüde telefon sesini kendisi duymuyor artik nasil bir mekandir bilemicem arkaplanda calan müzik arabesk tarzi bisiy yani inanin cok netti konusulanlar ben evdeyim yoksa nasil ortaya cikacakti bu rezalet
canım benım yaa cok zor bır durum gercekten ,cok uzuldum .
ne dıye imam nıkahı yaparsını kı ! ımam nıkahı tamamen erkeklerın
kötü emellerı ıcın kullandıgı taktikten baska goz boyamaktan baska
bırsey degıl .madem imam nıkahı altın da sana altın ev yaptı ıse
onları vermek yerıne çatır çatır yeseydın keske.
boyle erkekler gururdan fılan anlamaz canım .bunlara gurur yapmayacaksın
imam nıkahı altın da dını de buna alet ederek ,senı manevı olarak somuren bı ınsanı
sen de keske maddı olarak somurseydın .:113::113::113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?