- 30 Nisan 2012
- 307
- 2
- 296
kiyamam sanaa canim eminimki onu dinlerken hayatinin bi anda degisecegini anlammissindir..cok igrenc otesi bisey buu..Ya bu erkekler neden bi anlik zevkleri icin ailesini duzenini bi anda alt ust ediyo anlamis degilim..dunya guzeli olsan yine baska kadinlar ilgi odaklari oluyoo.Valla bacim ucuz atlatin bunu tabiki insanin kafasi allak bullak olur kimin basina gelse bunu kabul edmek zor olur..yani bole birini sakin hayatina geri sokma degisir deme degismez.Bende evliyim vallahi guvenmiyorum guvenmemde yapar yapar..haa yaparsa kendi kaybederr sokak kadinlari icin beni degisiyosa varsin degissin derim..yani aldatigini duysam heralde sasirmam her kadinda bi aldatilma hikayesi vardir.ama bolee dupe duz agziyla soyledigini duymak daha igrenc..omrunu hayatini verirsin sana bole ihaneti yaparlar inanki canim kadinlarin genneli aldatilmistir kimisi haberdar kimisi habersiz ..biz erkeklere cok guveniyoruz bi gulusune kaniyoruz hayatimizi gencligimizi veriyoruz keske biz onlari dusundumuz kadr onlarda bizi dusunsse erkek-kadin iliskileri ne guzl olurdusagol bacim sanirim benim kimsem olmadigi icin dünya sadece bu insan etrafinda dönüyor diye alistirmisim kendimi en büyük hatam hem bu hemde güvenmem oldu ben o aksam telefon acildiginda kendisi acti sandim konusmalari dinledim alo alo diyorum bana cvb veren yok ama ordaki muhabbet devam ediyor hemde iki kez ayni sekilde acildi telefon yani ben tarif edemem o anki girdigim sekili sanki tas kesildim sanki telefon elimde kalakaldi demekki bitis noktasina ulasmisizki allahim gözümü acti tesellin icinde allah razi olsun gecicek bugünlerde gecicek ama birgün onunda pacavra gibi savruldugunu görecegim ins bende seni öpüyorum