• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıkıldım allahım sen bana güc ver :((

sagol bacim sanirim benim kimsem olmadigi icin dünya sadece bu insan etrafinda dönüyor diye alistirmisim kendimi en büyük hatam hem bu hemde güvenmem oldu ben o aksam telefon acildiginda kendisi acti sandim konusmalari dinledim alo alo diyorum bana cvb veren yok ama ordaki muhabbet devam ediyor hemde iki kez ayni sekilde acildi telefon yani ben tarif edemem o anki girdigim sekili sanki tas kesildim sanki telefon elimde kalakaldi demekki bitis noktasina ulasmisizki allahim gözümü acti tesellin icinde allah razi olsun gecicek bugünlerde gecicek ama birgün onunda pacavra gibi savruldugunu görecegim ins bende seni öpüyorum
kiyamam sanaa canim eminimki onu dinlerken hayatinin bi anda degisecegini anlammissindir..cok igrenc otesi bisey buu..Ya bu erkekler neden bi anlik zevkleri icin ailesini duzenini bi anda alt ust ediyo anlamis degilim..dunya guzeli olsan yine baska kadinlar ilgi odaklari oluyoo.Valla bacim ucuz atlatin bunu tabiki insanin kafasi allak bullak olur kimin basina gelse bunu kabul edmek zor olur..yani bole birini sakin hayatina geri sokma degisir deme degismez.Bende evliyim vallahi guvenmiyorum guvenmemde yapar yapar..haa yaparsa kendi kaybederr sokak kadinlari icin beni degisiyosa varsin degissin derim..yani aldatigini duysam heralde sasirmam her kadinda bi aldatilma hikayesi vardir.ama bolee dupe duz agziyla soyledigini duymak daha igrenc..omrunu hayatini verirsin sana bole ihaneti yaparlar inanki canim kadinlarin genneli aldatilmistir kimisi haberdar kimisi habersiz ..biz erkeklere cok guveniyoruz bi gulusune kaniyoruz hayatimizi gencligimizi veriyoruz keske biz onlari dusundumuz kadr onlarda bizi dusunsse erkek-kadin iliskileri ne guzl olurdu

cocugunuzun velayetini almadan resmı nıkah ıstememıssın ,ıyı guzel de ılla neden ımam nıkahı !

bırseylerı daha rahat paylasmak aynı evı paylasmak ıcın mı ! buyuk ıhtımalle sebep bu .

ıste boyle yaparak da kotu nıyetlı erkeklerın elmegıne yag surmus oluyorsunuz .

zaten yıpratıcı bır evlılıkten cıkmıssınız .bundan sonra adımlarını daha saglıklı ve guclu bır sekıl de

atmak yerıne ,sız daha da cahılce adımlar atmıssınız .ustelık tecrube edınmıs olmanız gerekırdı .

elbette bırını tanırsınız ılgı duyarsınız ama ,daha öncekı evlılıgınızı de goz onun de bulundurarak

daha sevıyelı mesafelı bı bırlıktelık yasardınız .

haklisin hatalar biz insanlar icin bundan sonra hayatima birinin girmesi zor bundan sonra daha dikkatli adim atarim bu kesin imam nikahini günaha girmeyelim diye yapmistim ama ordada haklisinki adama resmen firsat vermisim

sagol bacim da gurur meselesi iste yani lanet olsun igne ucukadar birseyini istemem alsin o cok kiymetli misafirlerine takaksin artik arabada alem yaparken benim takilarim varsin olmasin para pul gelip gecici sagligim yerinde evladim yanimda daha ne isteyimki

canım allah askına boyle erkeklere ne gurur yapacaksın yaa .o senı nasıl manevı olarak somuruyor ıse,sen de onu maddı olarak somurecektın .

bunlar kadır kıymet mı bılıyor yaa,emın ol suan onun dusundugu tek sey altınlarını kurtarmak olmustur .

kısacası adamına gore muamele yapacaksın :34:

ayrıca boyle serefsızler ıcın uzulmeye degmez .ınandıgım sey vardır kı oda şu ; kımse yasattıgını yasamadan

göç etmeyecektır .

sizi yadırgamadan bakmak istiyorum olaya.önceki evliğinizden evladınız için velayeti almak için resmi evli değilsiniz.ben da evli olununca daha kolay velayet alınır diye biliyorum.doğrusu iş işten geçmiş siz bir resmi biri dini 2 evliliğinizdende mutsuz ayrılmışsınız ama daha önce yazdığım gibi dinen boşanmak öyle terketmekle olmaz.eğer bu konulara hassasiyetiniz varsa hemen o adamın nikahından çıkın ki nikah üstünüzde ağır kalmasın ALLAH katında da ayrılın yanlış olmasın.döndüm dolaştım bu konuya geldim.tekrar yolunuz açık olsun.her şerde bir hayır vardır unutmayın.....

kiyamam sanaa canim eminimki onu dinlerken hayatinin bi anda degisecegini anlammissindir..cok igrenc otesi bisey buu..Ya bu erkekler neden bi anlik zevkleri icin ailesini duzenini bi anda alt ust ediyo anlamis degilim..dunya guzeli olsan yine baska kadinlar ilgi odaklari oluyoo.Valla bacim ucuz atlatin bunu tabiki insanin kafasi allak bullak olur kimin basina gelse bunu kabul edmek zor olur..yani bole birini sakin hayatina geri sokma degisir deme degismez.Bende evliyim vallahi guvenmiyorum guvenmemde yapar yapar..haa yaparsa kendi kaybederr sokak kadinlari icin beni degisiyosa varsin degissin derim..yani aldatigini duysam heralde sasirmam her kadinda bi aldatilma hikayesi vardir.ama bolee dupe duz agziyla soyledigini duymak daha igrenc..omrunu hayatini verirsin sana bole ihaneti yaparlar inanki canim kadinlarin genneli aldatilmistir kimisi haberdar kimisi habersiz ..biz erkeklere cok guveniyoruz bi gulusune kaniyoruz hayatimizi gencligimizi veriyoruz keske biz onlari dusundumuz kadr onlarda bizi dusunsse erkek-kadin iliskileri ne guzl olurdu

hani demissinya eminimki onu dinlerken hayatinin degisecegini anlamissindir diye o an varya o an yani nasil diyim gözüm yere cakildi kaldi beynim durdu elimde telefon ben böyle hareketsiz bi kalakaldim 5 dk felan kalmisimdir bianda gözlerimin yandigini hissettim kulaklarim uguldadi hani beklenmedik bisiy olunca haliylen soka girdim hemen geri aradim busefer konu daha detayli anlatiliyor o anda kapandi yüzüme 5 dk sorada kendisi aradi yoklama yapiyor kendince bisiy duyuldumu gibisinden hayatim felan ayaklari yapiyor ama pismanda olsa bitti geride dönse bitti afda dilese bitti ha benim canim da yandi ama olsun gecicek sabirla beklicem gecmesini

evet sadece dini nikahin olmasi cahilce bi yaklasim ama arkadaslar o an oyle dusunmuyorsun arkadasimzn 1. evliligde kotu gecmis belki tutunacak bi dal siginacak bi liman basini omzuna yaslaycak bi insan aramistir o duygusallikla kalkmis aradigimi buldum diye dini nikah kiymistir.. bazen insan ne yaptigini ne dedigini bilmeden olaylarin icine daliyorr ..inaninki bu durum hepimzn basina gelebilirr hayati yasadikcka ogreniyor insan .bidahaki tanistim insanla veya evlendigim kisiyle soyle yaparim soyle derim boyle olur soyle olur diye dusunurken halbuki o anki duygu ve pskolijimzle haraket ediyoruz tabiki secimini insn kendi yapar .ama olanla olene care yok hersey ortada artik onune bakmalisin inslh ona muhtac ihtiyacligin yoktur maddi veya manevi yondenn.. ?

sizi yadırgamadan bakmak istiyorum olaya.önceki evliğinizden evladınız için velayeti almak için resmi evli değilsiniz.ben da evli olununca daha kolay velayet alınır diye biliyorum.doğrusu iş işten geçmiş siz bir resmi biri dini 2 evliliğinizdende mutsuz ayrılmışsınız ama daha önce yazdığım gibi dinen boşanmak öyle terketmekle olmaz.eğer bu konulara hassasiyetiniz varsa hemen o adamın nikahından çıkın ki nikah üstünüzde ağır kalmasın ALLAH katında da ayrılın yanlış olmasın.döndüm dolaştım bu konuya geldim.tekrar yolunuz açık olsun.her şerde bir hayır vardır unutmayın.....

sagol bacim onuda yapicam velayet konusuna gelince almanyada sart deyil evlenmen velayeti almak icin ayrildinsa mahkemeni acarsin dava sonunda hakim cocugu dinler anne babayi dinler kararini verir ve avkatlarimin dedigide velayeti ben alicam babanin hic sansi yok ama ugrastiriyor beni oda ayri konu

evet sadece dini nikahin olmasi cahilce bi yaklasim ama arkadaslar o an oyle dusunmuyorsun arkadasimzn 1. evliligde kotu gecmis belki tutunacak bi dal siginacak bi liman basini omzuna yaslaycak bi insan aramistir o duygusallikla kalkmis aradigimi buldum diye dini nikah kiymistir.. bazen insan ne yaptigini ne dedigini bilmeden olaylarin icine daliyorr ..inaninki bu durum hepimzn basina gelebilirr hayati yasadikcka ogreniyor insan .bidahaki tanistim insanla veya evlendigim kisiyle soyle yaparim soyle derim boyle olur soyle olur diye dusunurken halbuki o anki duygu ve pskolijimzle haraket ediyoruz tabiki secimini insn kendi yapar .ama olanla olene care yok hersey ortada artik onune bakmalisin inslh ona muhtac ihtiyacligin yoktur maddi veya manevi yondenn.. ?

yok bacim ben kendim calisiyorum gelirimde iyi allaha sükür herhangi bir sekilde ona muhtac deyilim gecimimi rahat saglarim artar bile anlayisin icinde ayriyetten cok sagol

sagol bacim onuda yapicam velayet konusuna gelince almanyada sart deyil evlenmen velayeti almak icin ayrildinsa mahkemeni acarsin dava sonunda hakim cocugu dinler anne babayi dinler kararini verir ve avkatlarimin dedigide velayeti ben alicam babanin hic sansi yok ama ugrastiriyor beni oda ayri konu

evladınızla yep yeni bir hayat kurarsınız ve hep mutlu olursunuz inşALLAH.esenlikle kalın

Son düzenleme:
yok bacim ben kendim calisiyorum gelirimde iyi allaha sükür herhangi bir sekilde ona muhtac deyilim gecimimi rahat saglarim artar bile anlayisin icinde ayriyetten cok sagol
cok sevindim senin adina ayaklarin ustunde durman cok guzell ..inslh coccugunu yanina alir iyi bir hayat yasamaya devam edersiniz.. bosver kocayi gerek yok karsina adam akili biri cikana kadar dusunme.. sirf eziyetler ..valla o kotu gozle baktigimz kadinlari bile bole pz.kler or.pu ediyo ne yalan

cok sevindim senin adina ayaklarin ustunde durman cok guzell ..inslh coccugunu yanina alir iyi bir hayat yasamaya devam edersiniz.. bosver kocayi gerek yok karsina adam akili biri cikana kadar dusunme.. sirf eziyetler ..valla o kotu gozle baktigimz kadinlari bile bole pz.kler or.pu ediyo ne yalan

haklisin bacim hemde cook hayatima birisinin girmesi zor artik ama bu darbeden sora bi sarsildim kendime geldimki bundan sora sadece cocugum ve ben variz gerisi yalan biz cok negelli yollar gectik bunuda asariz allahin izni ile ama zaman alicak baya

haklisin bacim hemde cook hayatima birisinin girmesi zor artik ama bu darbeden sora bi sarsildim kendime geldimki bundan sora sadece cocugum ve ben variz gerisi yalan biz cok egelli yollar gectik bunuda asariz allahin izni ile ama zaman alicak baya

Bu erkeklerin topundan iğreniyorum ya...Bir de kadın ayarlayacakmış bak sen...Allahım sen böyle insanlarla karşılaştırma bizi. Konu sahibi siz de artık üzülmeyin bence, iyiki erkenden öğrenmişsiniz o adamın nasıl karakterde biri olduğunu. Şükredin ya evlendikten sonra öğrenseydiniz?

Son düzenleme:
Bu erkeklerin topundan iğreniyorum ya...Bir de kadın ayarlayacakmış bak sen...Allahım sen böyle insanlarla karşılaştırma bizi. Konu sahibi siz de artık üzülmeyin bence, iyiki erkenden öğrenmişsiniz o adamın nasıl karakterde biri olduğunu. Şükredin ya evlendikten sonra öğrenseydiniz?

bacim birde kadin ayarlicak demissinya adam zaten yapacagini yapmis bende mal gibi durumun farkina varmamisim kimbilir kimlerle nerelerde neler yaptiki arkadasinada nasihat veriyo sende böyle yap diye evet sükür allahima durum kendiliginden ortaya döküldü zaten benden uzak allaha yakin olsun sefasini o sürdü acisi bana kaldi ama allah bilir ne yapacagini ben allaha havale ediyorum

haklisin bacim hemde cook hayatima birisinin girmesi zor artik ama bu darbeden sora bi sarsildim kendime geldimki bundan sora sadece cocugum ve ben variz gerisi yalan biz cok egelli yollar gectik bunuda asariz allahin izni ile ama zaman alicak baya
allah yolunuzu acik edsin rabbim bole insanlardn korusun bizleri.Rabbim boyle adama karsi sana cocuguna guc kuvvet versin oda yaptigi icin kendini yiyip bitirsin..Ve Allah sizi korusun yaradinma emanetsinz Allahim bizi kotuluklerden korusun (amin)

bastan sona okuyup yorum yapan tüm arkadaslara tsekkür ediyorum kendi derdimle sizleride baydim kusuruma bakmayin baska kimsem olmayinca size derdimi actim yazdiginiz tüm fikirler beni birazdaha rahatlatti allah hepinizden razi olsun hayirli geceler dilerim

Büyük geçmiş olsun bence hiç üzülmeyin siz Allah'ın sevdiği kulsunuz bence ki, bu olayın başında herşeyi öğrenebilmişsiniz. Allah'ın ilahi adaleti var siz dua edin böyle bir insandan çabuk sıyrıldınız...Size saygısı olamayan bir insan için üzülmeye değmez...

bastan sona okuyup yorum yapan tüm arkadaslara tsekkür ediyorum kendi derdimle sizleride baydim kusuruma bakmayin baska kimsem olmayinca size derdimi actim yazdiginiz tüm fikirler beni birazdaha rahatlatti allah hepinizden razi olsun hayirli geceler dilerim
canim benm o nasil laf neden baysin bizi bole bir konuyu acman bizler icin cok onemli yasanmis seylerden ornek ders almak cok guzel bisey.burda insan biseyleri okudukca hayat hakkinda cok bilgi ediniyo insn .bi dertin soyleycek biseylern varsaa buyur dok icini anlatt cekinme insan sustukca daha kotu hissediyor kendini bizi kardesin bacin gibi gormeni cok isterim ..bizde kadinizz hemcinslerimize yardimci olursak ne mutlu bizee ..

Back