Nereden başlasam bilemiyorum. 6 senedir psikolojik sorunlarım var, kendime zarar veriyorum. Bi ara iyilesmis gibi oldum ama şimdi daha kötüyüm. Gitmedigim doktor kalmadı o seneden beri. Çok ilaç kullandım ama ilaclar kilo yapti hormonlarimi bozdu artık kullanmak istemedim. Gün geçtikçe daha kötü oluyorum. İntihara daha yakın oluyorum. Kendimi çözemiyorum bir türlü. Hiçbirşeyden zevk alamıyorum. İlgimi çeken bir aktivitem yok. Bu dünya hayat bana saçma geliyor. Sorunumdan dolayı çalışamıyorum para kazanamiyorum. Şuan evliyim 1.5 senedir beni bu halde kabullenen biri oldu seven biri oldu ama sorunlarimdan dolayi iyi hissedemiyorum. Çok sorunlu bir insan olmaua başladım kendimi taniyamiyorum arkadaşlar. Daha çok sinirli, daha çok kendime zarar veren biri haline geldim. Hicbirsey yapasim gelmiyor artık ev işleri hepsi kalıyor yemek yapacak enerjiyi gücü kendimde bulamiyorum. Sürekli kafamda intihar düşünceleri var. Atlamak için yaklasiyorum bu sfer de korku sarıyor beni. Ölmeyi isteyecek kadar acı çekiyorum içimde ama yine de korkuyorum. Bir yandan yaşamak istiyorum ama yasamak icin sebebim yok. İyilesemiyorum bu halde yasamak cok zor. Beynim sürekli olumsuzluklara odakli artık kontrol edemiyorum sinirimi de ne dusunecegimi de. Delirmiş gibi hissediyorum bazen kendimi parcalamak kan içinde bırakmak istiyorum. Kimse beni görmüyor eşim bile beni seviyor ama ben ona karşı olumsuz düşünceler var kafamdadonra kendi kendime soğuyorum ona karşı. Ne yapacağım artık lütfen.