Yetersiz hissetmek

aileniz sağlığınızı kaybetmek pahasına evliliğe devam etme çabanızı alkışlayacak bir aile mi? Hiç sanmam. Boşanmak zor ama ölüm ile kıyaslanamaz, sonrasında mutlu olma ihtimaliniz çok çok yüksek, aileniz de bunu anlayacaktır, lütfen iyi düşünün. Bütün bunları benzer bir eşi boşamış olarak söylüyorum. Değerinizi o adamın yanında hatırlamanız çok zor, tam bir manipülist karşınızdaki..

Yani affınıza sığınarak bu salak erkekler böyle güçlü kadından anlamıyor. Hep şunu derler duymuşsunuzdur erkeğe muhtaç olduğunu en ufak hareketlerinle bile göstericeksin. Mesela kavanoz kapağı açtıklarında bile mutlu oluyorlar güçlü hissetmek istiyorlar. Çocuk gibiler. Evet dışarıya karşı onun için övünç kaynağısınız ama evlilikte pek yaramıyor maalesef

Erkekler güçlü kadın sevmezler. (genelliyorum istisnalar her zaman var) Tabiatları gereği böyle, koruma içgüdüsünden geliyor. Dışarıya karşı övünç kaynağı olabilirsiniz ama evde kedi gibi isterler. Ona muhtaç hemen sığınacağınız liman olmak ister. Mesela ben de güçsüz sönük erkek istemezdim doğamız böyle. Tabi ki eşiniz haklı değil sonuna kadar haksız hatta. Ailenize gelince sizin mutsuz olmanızdansa boşanmanızı tercih ederler

Canını acıtmak istiyorum ama umrumda değil gibi sadece yorumunuz bana 3 yıl öncesini çağrıştırdı.
Yorumları okudukça kinleniyorum eşime.

Aramızda 4-5 cm , benim boyum 1.65 onun 1.70.

Düğünümüzde ayakkabılarına topuk eklettiği geldi. Ya şuan kahkaha atıyorum delirdim sanırım.
Gerçekten bu adam kompleksli bir ruh hastası mıymış
Maymun mu gözünü açtı noldu bilmiyorum bana.

Bugün ikimizde evde olduğunda konuşacağım arkadaşlar, benim artık yapamadığımı yorulduğumu mu söylesem yoksa iğrenç bir insan olduğunu söyleyip ona suç atarak mı iletsem ?
Tepkisiz kalabilir kendi içimde patlayabilirim.

İğrenç bi insanokduğunu söylesen değişir mi? Kesin kararlıysan boşanmak istediğini söyle damdan düşen karpuza dönsün :)

Uzgunum ama seni elde edene kadar herşeyi yapmış sonra gerçek yüzünü göstermiş gibi geldi bana...çocuk yok hâlâ çok şanslısın..seni mutlu edecek çocuğu hak edecek biri mutlaka karsina cikacaktir .. cesaretli ol yeter...

Söylemişliğim var yani şaşırmayacak. :/
O yüzden boşanmaktan bahsetmeyin.
Eğer boşanma kararı aldıysanız çok mutlu, keyifli olun. Sonuçta bir yükten kurtuluyorsunuz.
Boşanma celbini almasını bekleyin.
Size yalvarırsa içinizdeki her şeyi dökün.
Sizi suçlarsa yine içinizdekileri sayın.

Şimdi boşanalım deseniz inanmaz ya da rol yapmaya başlar. Yine kararsız kalır, kendinizi suçlayabilirsiniz.

Ahahaha tam kendini degersiz gören zavallı erkek tipi dışarıya iyi olurlar ve özgüvenli görünürler hatta bunların yanında hep sen suçlusundur,onlar suçlu değildir. Bir şeyin kıymetini bilmezler.
ama içten içe kendilerini hep çapsiz görürler.
Bunlar düzelmez bacım, çünkü kendi hatalarını görüp ders alıp ilerlemek yerine, hep başkalarının açıklarını bulup kendilerininkini görmezden gelerek böyle böyle rahat etmeye çalışırlar. Allah sabır versin ne diyeyim..Tabi ki boşanmak istemez, eşek değil ya.ben olsam ben de boşanmak istemem :) keşke abin vefat etmeden patlatsaydin boşanmayı, ama işte nereden bileceksin ki. Benim sana tavsiyem olay henüz tazeyken ailen de sen de bir de bu boşanma işiyle uğraşma.olay biraz sogusun kendinize biraz zaman verin acınızı yaşayın bunlar daha önemli yıpranmayin. Sonra bas tekmeyi. Boşanirsan kıymete binersin emin ol. Konularımdan okuyabilirsin, merak ettiğin bir şey olursa daha ayrıntılı da anlatırım.

Günaydın arkadaşlar,
3-4 gündür ayrı yatıyoruz ve konuşmuyoruz,
Ehliyetim ruhsatın arasında kendisinde kalmış ben işe gideceğim.
Ruhsat dosyasını aldım diye mesaj atmış, bende içinde ehliyetimin olduğunu sürekli yanlış iş yaptığını dikkat etmediğini söyledim (onun bana davrandığı gibi yoksa tamam der geçerim)
Gördüğünü, ehliyetimi cüzdanımda taşımam gerektiğini düzensiz olduğumu söyledi.
Sabah sabah gerildim, uğraşmadım.

10 gün sonrası için şehir dışına çıkmamız gerekiyordu hem iş hem gezi. İş iptal olmuştu bende artık çıkmayız diye düşünüyordum. Şimdi bana otel ve uçak biletini göndermiş.
Yani gerçekten anlamıyorum, küsüz ayrı yatıyorum beni aşağılıyor sonra masraf yapıp otel-uçak alıyor başbaşa tatil için.

Ben ne düşüncelerdeyim bu adam sanırım hiç farkında değil yaptıklarının

Adam zaten sevmediğini göstermiş ama yinede bu evlilik biterse de kadın sevmediğni anlayınca bitecek malesef...yıllarınız sizi sevmeyen bir adamı ''sevmediğinize karar verebilmeniz için'' çöp olmuş heba olmuş...

birbirlerine sevgi duyan eşler 7-8 yılda neleeeer neler yaşar.

Evet sevgisizlik çok zormuş , duygusal boşlukta olmak.

belki yanlış düşünüyorum ama şunu hissettim ben dedinizki eşim tırnaklarıyla kazıyarak geldi bu noktaya yani maddi zorluklar yaşamış zamanında ve dedinizki ailenizin maddi durumu iyi acaba sırf ailenizin durumu iyi diyemi gerçek yüzünü göstermedi hani ailenizin yanında iyi davranması falan aklıma bunları getirdi bi beklentisimi var ailenizden

Son yazdıklarınıza ithafen yazıyorum ve çok özür dileyerek yazıyorum,biraz argoca olacak cunku;esiniz tabiri caizse elindeki altın yumurtlayan tavuğu kaçırmak istemiyor.Siz varlıklı bir ailenin kızısınız üstelik başarılı kariyer sahibi birisiniz.Baya da safça eşiniz tarafından manipüle ediliyorsunuz eh sizi niye kaybetsin Allah aşkına?Sizin gibi birini bulabilir mi zannediyorsunuz?Elindekini kaybetmemek için bence bu tatil masrafları falan..

Ben ona hiçbirşey söylemedim, beni kazanmak için yapmıyor bu adam.
Umrunda olmadığım için yapıyor yani gerçekten yaşadıklarımı anlamıyor.
Hani gönlümü almak için ayarlanmış bir tatil değil tamamen umursamazlıktan.

Siz söylemediniz ama tavirlarinizdan anlamamış midir?Sonuçta sizi tanıyan bir adam başına neyin geleceğini tahmin etmemiş midir?Böyle söylemek istemiyorum ama eşiniz uyanık biri hanımefendi.Lutfen kendi iyiliğiniz için siz de uyanık olun biraz.Umarim herşey gönlünüzce olur,sevgiler.

Ah ah. Kelin ilacı olsa başına sürerdi. Allah bu aldatan erkeklere gün yüzü göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…