Yetersiz hissetmek

miumiumiu öncelikle başınız sağolsun.
Kocanız ya narsist ya da aşağılık kompleksi var.
Narsist olması daha yüksek bir ihtimal görünüyor çünkü narsistler çıkarcı olurlar ve maddiyatı çok önemserler.
Bana kırılmayın ama bu adam sizi değil sizin sahip olduğunuz maddi imkanları seviyor.
Varlıklı bir ailenin kızıyım demişsiniz, abiniz rahmetli olunca ailenizin tek mirasçısı da sizsiniz sanırım, adam tabii ki boşanmak istemez.
Burdaki üyelerden çok aklı başında yorum yapanlar var lütfen onları dikkate alın ve size hiç haketmediğiniz şekilde davranan bu adama en azından haddini bildirin.
İnsanlar hayat arkadaşı olsun, maddi ve manevi bir şeyleri paylaşsın, sevsin ve sevilsin diye evlenir,aşağılanmak için değil.
Aşağılandığınız üstüne cinselliğin de olmadığı bir evliliği devam ettirmek için geçerli bir sebep göremedim ben yazdıklarınızda...
Hakkınızda hayırlısı olsun.

İşte tam olarak bu noktayı söylemek istiyorum. 10 günlük balayında 1 gün birlikte olmanız zaten normal bir duruma işaret etmiyor. İkiniz açısından da normal değil cidden. Tek bir tarafa yüklenecek bir problem değil bu, siz de çok sorgulamamışsınız açıkçası. Diğer problemleriniz çözülse bile böyle bir uyumsuzlukla devam etmeniz mümkün değil. Size duygusuz yaklaşıyor, birlikte oturup bu cinsel hayatımız neden böyle diye ikinizin de kafa yorması gerekiyordu bence. Bu durum ağır hasar vermiş.. Yeni bir hayat kurmaktan korkmayın, sadece biraz cesaret..

Ya bisey dicem konunu baştan sona okudum evli degilim akıl da vermicem ama yetersiz hissetmek diye bisey yok. Yetersiz hissettiriliyorsun. Ve buna izin verme nasil yaparsin bilmiyorum ama bunu bir kere kaniksarsan kurtulman zor olur​

Ev araba vb mallar kimin üzerine?

Ev araba vb mallar kimin üzerine?

Ev onun üstüne, araba benim üstüme.
Tabi eşit değiller.
Ama evin peşinatını o verdi (yarı ücreti- tüm birikmişini) Diğer yarısını ikimiz ortak ödüyoruz.
Araba ortak paramız onda da benim payım daha yüksek fakat beni satmakla tehdit ediyor benim iznim olmadan satamaz ama çok aşağılık geldi bu tehdit.
Bu arada benim aracım vardı ama daha üst model alalım diye anlaştık benim eski araç param ortak birikmiş ve kredi ile bu arabayı aldık.

Yani bu durum beynimde dönüp duruyor hep neden neden diye sordum.
Evet ailemin tek çocuğuyum şuan.
İnsanlar bu kadar kötü kalpli olabilir mi gerçekten

Umarım Allahım o cesareti toplamama yardımcı olsun.

Güzel.
En azından 3 yılda çok mal kaptırma riskiniz yok, ayrılırsanız.

Arkadaşlara katılıyorum ve bir şey daha eklemek istiyorum;
Siz eşiniz için vitrin mankenisiniz.
Eşiniz dışarda iş ve aşk hayatında çok başarılı imajı için sizi kullanıyor.
"Karısı kariyerli, güzel, varlıklı, kocasına aşık, tam da onun dengi"
Sizi bu yüzden boşamaz.

Şuan içimde anlatamacağım bir hesap sorma isteği var.
Ama bana offf saçmalama diyip her dediğimi ağzıma tıkayacak herşey içimde patlayacak.
BU ADAMA NASIL HADDİNİ BİLDİREBİLİRİM O GERÇEKTEN İNANIYOR BENİM BİR İŞE YARAMAYAN İNSAN OLDUĞUMA BUNU BARIŞMAK İÇİN DEMİYORUM SADECE İÇİMDE KALACAK BU OLANLAR

Zaten tüm iş çevresi, beni ve ailemi bilir.
Taşlar yerine oturuyor.

Ondan habersiz boşanma davası açın.
Mahkeme celbi onun için en büyük şok ve yaşattığı her şey için en güzel cevap olacaktır.

neyseki aklı başında bir kadınsın. Sana tavsiyem mutsuzsan eğer gerçekleri görebilşyorsan değişmiyorsa yani kimseyi takma. Aileni bile. Ailen mutsuz bir evliliğin olduğunu bilerek senden torun istemiyor. Senin herşeyden önce mutlu olmanı isterler. Bende seninkine benzer bir hayat yaşıyorum. Eşimden 9 yaş gencim ve ondan oldukça yüksek kazancım. Üstünede 2 çocuk yaptım. Senede 2-3 defa beraber olurduk. Tam 5 senedir boşanmak istiyorum elim kolum bağlı. Senin böyle bir bağın yok. Hayat kısa sende çok gençsin daha. Yerinde olsam 1 dk düşğnmez boşanırdım.

Çünkü siz aşıktınız, biz objektif bakabiliyoruz.

Bosanin.babanizin evine gidin.kiymetinizin bilindigi yerde olun.once bir evden ayrilin.ne kadar ciddi oldugunuzu anlasin

Icine düsen bu kurttan kurtul gitsin ısin var durumunda iyise kimseye muhtac degilsin kocaya fln ama zaten biz kadinlar şu gun duzelir bugun duzelir diye hayatimizi maf ederiz cocukta yapma boyle dusuncesiz insalnlara nedemek nir kadina sen yetersizsin demek ya cnm basta nasil gidrse sonuda oyle olur insalh daha iyi olursunnnn

Ayyy çok sinir oldum ya! Eski fotoğraflarınızı gösterip burda çok güzelmişsin kısmına kadar ancak dayandım. Boşanıp ya. Yazık günah size. Aşkın gözü bu kadar kör olmamalı. Adam olamamış kocanız, sizi ezerek rahatlamaya çalışıyor. Ayrılın ve bağınızı, bağlantınız kesin. Lütfen.

Laf saydı mi ben dayanamaz cirkeflesirdim. Eşim bana takılır bazen boyun kısa der. Ki aramızda hemen hemen 30 cm fark var. Yani doğru ona göre kisayim. Ama hiç kabul etmem sen uzunsun ben normalim derim. Size saçma sapan konuştukça alttan almayın. Ayağa gecin. Ben bel altı da vururdum. Cidden yaparım ve zerre acımam. Bana acimayana hiç acımam en zayıf noktası neyse ordan vurun. Pislikse pislik. Demek ki bu dilden anlıyor. Kadınlıktan mi vurdu siz de erkekliginden vurun. Pipin kısa deyin. Az para mı alıyorsun dedi şükür sonradan görme değilim deyin. Ama en etkilisi çat diye önüne boşanma celbini koymak olur. Tabi artık ve evlilikten gectiyseniz. Ben güçlü ayakları üzerinde duran kadınların çıkmaza girmiş evlilik içinde debelenmesine karşıyım. Böyle adam duzelmez mesela. Düzelmiş gibi yapar. Eve gelmek bile istemiyormussunuz. Böyle kocadansa bekar kalmak daha iyi değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…