Bosanmak istiyorum

Plan program yapmadan paldır küldür boşanma kararı vermek pişmanlıktan başka bir şey kazandırmayacak size. Bence önce sakin bir kafayla düşünün sizi aldatıp aldatmadığına emin olun eğer gerçekten böyle bir şey varsa ona göre ne yapmanız gerektiğine karar verirseniz öbür türlü siz ve çocuklarınız zarar görürsünüz.
Ben aldatildigima eminim sadece elimde somut delillerim yok, shu saatden sonrada delil birakacagini sanmiyorum

Koyamam onlarin evi annesi ve babasiyla yasiyoruz, benim gitmem gere
Koyamam onlarin evi annesi ve babasiyla yasiyoruz, benim gitmem gerekiyor
neden

Özel değil ise neden anne babasıyla yaşıyorsunuz ??? Bu ilişkinizi mahvedebilir . Çünkü aynı evin içinde aşk denilen bir şeyde yaşayamazsınız

Öğretmensiniz,eşinizin ailesi ile yaşıyorsunuz ve eşinizin sizi aldattığına eminsiniz ama annemin evine gidemem , ev küçük nasıl yaşarım diyorsunuz.Çok afedersiniz ama sizi aldatan insanın annesi ve babası ile birlikte yaşamaktan daha mı zor annenizle yaşamak?

Öğretmensiniz,eşinizin ailesi ile yaşıyorsunuz ve eşinizin sizi aldattığına eminsiniz ama annemin evine gidemem , ev küçük nasıl yaşarım diyorsunuz.Çok afedersiniz ama sizi aldatan insanın annesi ve babası ile birlikte yaşamaktan daha mı zor annenizle yaşamak?
Ben icimi bosaltmak istedim size neden lincliyorsunuz ki? Koy yerinde bosanmak hic kolay bir sey degil, kadinsan eyer hakliyken haksiz duruma duse biliyorsun malesef, ustune anneniz babanizda sizden taraf olmuyor

Ben icimi bosaltmak istedim size neden lincliyorsunuz ki? Koy yerinde bosanmak hic kolay bir sey degil, kadinsan eyer hakliyken haksiz duruma duse biliyorsun malesef, ustune anneniz babanizda sizden taraf olmuyor
Öğretmenim param var diyorsunuz kimsenin sizden tarafa olmasına gerek yok hanımefendi.
Tayin isteyip köyden gidebilirsiniz

Tik tok kullanan hiç kimse bana normal gelmiyor. Adamın hayatı yalan. Belki de 5 ay öncesinde de vardı haberiniz yoktu. Özlenecek bir kişi de değil ayrıca.

Öğretmenim param var diyorsunuz kimsenin sizden tarafa olmasına gerek yok hanımefendi.
Tayin isteyip köyden gidebilirsiniz
Hakkinizda ahlaksiz kotu kadin diye konusuluyor ben Gurcistanda yasiyorum koy sayilir burasi, burada hersey o kadar kolay degil

Sevgi de bir yere kadar ama hiç bir şey de gururumun önüne geçemez.
Öğretmensiniz,ekonomik özgürlüğünüz de var ne diye gururunuzdan ödün vereceksiniz?

X