Başka vuracak yer göremiyorum bende ama ispatim yok ki ev üzerinde
Çok doğru.Eğer ki öyleyse abinizi de kaybetmişsiniz.Sizden başka mirasçı var mı? Yoksa bu adam her türlü
oyunu yapar ayrılmamak için.Eğer öyleyse şu an özgüveninize çalışıyor zaten.Bir müddet sonra
ben ne anlarım o nederse noktasına çekmeye çalışıyor ki malı istediği şekilde kullanabilsin.
Abi de gidince yolu iyice açıldı.Evlenmenin ertesi günü değişmenin başka ne açıklaması olur???
Hele ki söz konusu varlık ciddi bir miktarsa.
Oncelikle, adiniza bi "karar vermis" degilim.. "Muhtemelen" demişim farkindaysaniz.. Bosanmis kadin olmak aşağılayıcı bi sey degil, ben de bosanmis bir kadinim, hem de 24 gibi kucucuk bi yasta aldim bu karari.. Asagilayici olmamakla birlikte hem psikolojik olarak zorlukları var (onca hayalkirikligi veya ailenizle beraber gecirmekte oldugunuz zor gunler gibi) hem de ozellikle bizim toplumuzda cesaret isteyen bir durum, zira bazi şeyler halen aşılmış değil..
Cevap ve tutumunuzu agresifce buldum, bambaska yerden tutup bi ispat durumuna girmissiniz.. Egitiminize, kulturunuze veya zihniyetinize herhangi bir sey soylenmedi..
Her neyse, dilerim doğru karari verirsiniz..
Krediye para nereden ödeniyor?Sizin ödediğiniz kısmı sizin hesaptan onun hesabına ya da kredi
hesabına gidiyorsa al sana ispat.
Elden verdiğiniz paraların ispatı mümkün değil maalesef.Krediye parayı ben elden veriyordum, o da kendi hesabından yatırıyor evi ve arabayı.
Kafamda çanlar çalıyor.
Muhtemelen olarak girilen yargida bosanmanin psikolojik zorluklari(verilen emekler, kirilan hayaller vs) ve ailecek yaşanan uzuntuler kastedilmisti diyorum ama anlamamakta israrcisiniz.. Halen "kendimi kucuk ve aciz görecek degilim" diyorsunuz, neden taktiniz bu acziyet noktasina bu kadar? Kim size aciz duruma duseceksin veya oyle hissedeceksin dedi?Agresif cevap vermek değildi niyetim, boşanmış kadın olmayı küçümseyecek ya da sırf boşandığım için kendimi aciz görecek değilim.
Muhtemelen olarak girilen yargıya açıklık getirmek istedim ,yoksa her yorum için teşekkür ederim.
Sevgiler
Muhtemelen olarak girilen yargida bosanmanin psikolojik zorluklari(verilen emekler, kirilan hayaller vs) ve ailecek yaşanan uzuntuler kastedilmisti diyorum ama anlamamakta israrcisiniz.. Halen "kendimi kucuk ve aciz görecek degilim" diyorsunuz, neden taktiniz bu acziyet noktasina bu kadar? Kim size aciz duruma duseceksin veya oyle hissedeceksin dedi?
Ikidir bu noktadasiniz, açıklandığı halde..
Bir gelişme var mı?Size olumlu bir cevap verdiğimi sanmıştım, anlaşılamamışım.
Teşekkür ederim yorumunuz için, anlamamışım diyelim.
Evet boşanıyorum...Bir gelişme var mı?
Gerçekten mi hakkınızda hayırlısı olsunEvet boşanıyorum...
Evet aileme durumu daha açıklamadım ama işlemleri başlattım.Gerçekten mi hakkınızda hayırlısı olsun
Bravo. Tebrik ederim.Evet aileme durumu daha açıklamadım ama işlemleri başlattım.
Bravo. Tebrik ederim.
Eşiniz ne diyor peki?
Haberi yok mu yani?Konuşmuyoruz kendisi şuan şehir dışında birkaç hafta olmayacak.
Evraklarla muhattap olacak benimle değil.
Yok şöyle ben ilettim boşanmak istediğimi ama başvurduğumu söylemedim.Haberi yok mu yani?
Bence de.Yok şöyle ben ilettim boşanmak istediğimi ama başvurduğumu söylemedim.
Gereksiz savunmaları dinlemek istemiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsunEvet aileme durumu daha açıklamadım ama işlemleri başlattım.