Yetersiz hissetmek

evlenmeden önce onun üzerine alındı demek
ah çok fena bir adam gerçekten

illa anlat derdini yaf. bi acı daha yaşatmak istemiyorsan ailene.abin kazada öldü. bu adamda seni kahrından öldürür.mutlu bir evlilikten mutlu çocuk yapman daha iyi.

Niye ayrılmıyorsun. Ailenin onayına ihtiyacın yok ki çalışıyosun iyi de kazanıyosun açarsın kendine bi ev geçinir gidersin. Karşına insan gibi biri çıkar mutlu olursun. Yazık değil mi psikolojine, geçen senelerine. Bi daha hayat sözü mü verildi sana? Yapma bu kötülüğü kendine ayrıl bu adamdan ayrılmqdan önce de ayarlarıyla oyna. Eleştir, küçümse, dalga geç, ez yık öyle ayrıl bi daha kolay toparlanamasın.

Ben ne düşüncelerdeyim bu adam sanırım hiç farkında değil yaptıklarının
arkadaşım adam farkında değil değil, adam bunu normal kabul ediyo, seni ezmek aşşağılamak ona göre normal yani.. Seni de buna alıştırmak amacında Ben eşinde sana karşı en ufak bi sevgi kırıntısı bile görmüyorum. Gerisi de senin bileceğin iş. Allah kolaylık versin.

Evlenmeden önce evı almıssınız fakat evın borcunu evlendıkten sonra ortak kazanctan odemıssınız dolayısıyla sızınde hakkınız var evde

O zaman hasta mi bu adam? Cidden cok tuhaf ve afedersin ama manyakca davraniyor.. Psikolojik siddetin alasını yapiyor bi kere.. Kendini suclu ve yetersiz hissetmeni saglamasi basli basina korkunç..

Evi kendi üzerine aldırdı demek evlenmeden....Avukata sorsanız ödemelerini yaptım diye ama bir şey çıkar mı bilmem. İhtiyacınız olsun olmasın bu adam sizin canınızı acıttı siz de onu zayıf yerinden vurun yani PARADAN.

Başka vuracak yer göremiyorum bende ama ispatim yok ki ev üzerinde

Zaten bu narsist ve psikopat tavirli adama bosanmak istedigini soyledigi ve kararli durdugu an o kendini bi halt sanip sağı solu eleştiren adam paspasa dönecek, artistlik ile perdelemeye çalıştığı içi boş özgüveni çökecek ve kadini asagilayarak tatmin ettigi ezik benliği ortaya çıkacak.. Önce yine kuyrugu dik tutmaya çalışır muhtemelen ama sonra kadini kararli gorunce gelsin yalvarmalar, sözler, vaatler.. Haa duzelir mi, sanmiyorum, insanlarin degisecegine inanmam.. Ama konu sahibi inanir mi, muhtemelen evet, cunku hem bosanmak kolay degil hem de bu adama karsi zaafi var..

Daha önce dediğin gibi olmuş, kısa bi süre düzelip sonra başa dönmüş. Valla ömrünü heba etmesin bu adam düzelmez. Çocuk yok, mis gibi işi, var çaresiz değil, bi cesaret edebilse...

Daha önce dediğin gibi olmuş, kısa bi süre düzelip sonra başa dönmüş. Valla ömrünü heba etmesin bu adam düzelmez. Çocuk yok, mis gibi işi, var çaresiz değil, bi cesaret edebilse...
Iste bosanmis kadin olmaya cesaret edemiyor muhtemelen.. Bir de uzun bi gecmisleri var ve o donemde mutlularmis, o da kafasini karıştırıyor bence.. Cok zor.. Allah kolaylik versin..

Iste bosanmis kadin olmaya cesaret edemiyor muhtemelen.. Bir de uzun bi gecmisleri var ve o donemde mutlularmis, o da kafasini karıştırıyor bence.. Cok zor.. Allah kolaylik versin..

Merhaba teşekkür ederim, yerimde olup muhtemelen boşanmış kadın olma cesaret edemediğime karar vermişsiniz.
Fakat yargı yanlış, boşanmış biri olmak ile ilgili değil derdim.
Derdim ailemin ve benim zorlu bir süreçten geçiyor olması ve bu zorlu süreçte bir de bana kafayı takmalarını istememem.

Ayrıca boşanmış kadın olmanın dert olmasını , kendime ayıp karşılayacak görgüye ve eğitime sahibim. Kesinlikle böyle düşünceye sahip olmam söz konusu değildir.

Oncelikle, adiniza bi "karar vermis" degilim.. "Muhtemelen" demişim farkindaysaniz.. Bosanmis kadin olmak aşağılayıcı bi sey degil, ben de bosanmis bir kadinim, hem de 24 gibi kucucuk bi yasta aldim bu karari.. Asagilayici olmamakla birlikte hem psikolojik olarak zorlukları var (onca hayalkirikligi veya ailenizle beraber gecirmekte oldugunuz zor gunler gibi) hem de ozellikle bizim toplumuzda cesaret isteyen bir durum, zira bazi şeyler halen aşılmış değil..

Cevap ve tutumunuzu agresifce buldum, bambaska yerden tutup bi ispat durumuna girmissiniz.. Egitiminize, kulturunuze veya zihniyetinize herhangi bir sey soylenmedi..

Her neyse, dilerim doğru karari verirsiniz..

Derdim ailemin ve benim zorlu bir süreçten geçiyor olması ve bu zorlu süreçte bir de bana kafayı takmalarını istememem
yanlış anlaşılmak istemem ama o acı hiç geçmeyecek biliyor musun?
annemi 19 yaşımda kaybettim tek başıma okudum evlendim vs vs
ama o acı hiç geçmedi...
demem o ki ailenin acısının geçmesini beklemek biraz bahane geliyor bana
evlat acısı nasıl geçer ki bir düşünsene,ondan vazgeçtim hadi sen hasta olursan bu kadar üzüntüye strese
ailen daha da üzülmez mi?

Böyle bir evliliği sürdürdüğünüzü ve mutsuz olduğunuzu bilseler asıl o zaman üzülürler bence aileniz. Adam size psikolojik şiddet uyguluyor daha ötesi yok. Dilerim bir an önce kurtulur ve yeni bir hayata başlarsınız.

Tatile gidecek misiniz?

Bosanin. Bunu nadir yaziyorum, ama sizi bu derece yok etmeye çalışan adamdan hayır gelmez (ayrıca bence aldatmak icin yer aciyor böyle).
Başınız sagolsun bu ara

Kendisi kompleksli bu yüzden size psikolojik baskı yapıyor böğle biriyle daha fazla zaman kaybetmeyin derim ,ben anlattıklarınızdan size karşı sevgi hissetmedim eşinizde ,çok klişedir ama mutlu ve uzun evliliğin sırrı sevgi ve saygı dır tabi sizin kararınız son karar sizin ama sizi üzmesine artık müsade etmeyin

Eğer ki öyleyse abinizi de kaybetmişsiniz.Sizden başka mirasçı var mı? Yoksa bu adam her türlü

oyunu yapar ayrılmamak için.Eğer öyleyse şu an özgüveninize çalışıyor zaten.Bir müddet sonra

ben ne anlarım o nederse noktasına çekmeye çalışıyor ki malı istediği şekilde kullanabilsin.

Abi de gidince yolu iyice açıldı.Evlenmenin ertesi günü değişmenin başka ne açıklaması olur???

Hele ki söz konusu varlık ciddi bir miktarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…