Yetersiz hissetmek

Ben ona hiçbirşey söylemedim, beni kazanmak için yapmıyor bu adam.
Umrunda olmadığım için yapıyor yani gerçekten yaşadıklarımı anlamıyor.
Hani gönlümü almak için ayarlanmış bir tatil değil tamamen umursamazlıktan.
Peki siz ne bekliyorsunuz hala?

sakın sakın çocuk getirme bu adamdan. annen baban üzülmesin diye öyle bir hata yaparsan yarın evladına yaptığın bu yanlış yüzünden daha da vicdan azabı çekersin. başınız sağolsun bu arada. eşiniz sizi her eleştirdiğinde ben kendimden gayet eminim bence sen düzelt kendini diyin. baktınız düzelmiyor bitirin. hergün psikolojik olarak kendinizi bitirmektense o insanı hayatınızdan çıkarmanız daha doğru

Peki siz ne bekliyorsunuz hala?

Kararlıyım sadece zamanlama konusunda tereddütlerim var.
Aileme açıklayacak gücüm yok, evet mutsuz bir evlilikte olmamı istemezler.
Ama şimdi herşeyi anlatacağım neler olduğu çıkacak içleri rahatlamayacak bana da ayrı üzülecekler.
Eşime bir umut değil beklemem .

Kararlıyım sadece zamanlama konusunda tereddütlerim var.
Aileme açıklayacak gücüm yok, evet mutsuz bir evlilikte olmamı istemezler.
Ama şimdi herşeyi anlatacağım neler olduğu çıkacak içleri rahatlamayacak bana da ayrı üzülecekler.
Eşime bir umut değil beklemem .
Peki kimseye haber vermeden açsanız davayı.
En azından ne kadar ciddi ve büyük sorunlar yaşadığınızı anlayıp ikna yoluna gitmeden size kucak açarlar.

Eşinize rol yapmaya, ağlayıp zırlamaya fırsat vermemelisiniz ki ailenizi de manipüle etmesin.

Ayrıca o tatile asla gitmeyin. Eşinizle ortak aktivitelere katılmayın ki aklınız bulanmasın.

Arkadaşlar, ben hep kendimde bir sorun ararken bugün gerçekten emin oldum artık karşımda sorun.
Herkese yorumları için teşekkür ederim.
Gerçekten destek terapisi oldu.

Hah şöyle be kardeşim aferin sana.. Sen çok değerli bir kadınsın, hepimiz değerliyiz. Çek resti güçlü dur, rol yapmalarına da kanma. Adam büyük ihtimal seni maddi gücün için istedi, sonra da karşında ezildi. Pis karaktersiz. Bırak layığını bulsun. Mal konusunda da asla ona bırakma hakkını al hatta maddi tazminat falan aç sana çektirdikleri yanına kalmasın. Kararlı ol. Ailem üzülecek diye düşünme.

Ev onun üstüne, araba benim üstüme.
Tabi eşit değiller.
Ama evin peşinatını o verdi (yarı ücreti- tüm birikmişini) Diğer yarısını ikimiz ortak ödüyoruz.
Araba ortak paramız onda da benim payım daha yüksek fakat beni satmakla tehdit ediyor benim iznim olmadan satamaz ama çok aşağılık geldi bu tehdit.
Bu arada benim aracım vardı ama daha üst model alalım diye anlaştık benim eski araç param ortak birikmiş ve kredi ile bu arabayı aldık.

Bu malları ediniş tarihiniz evlilik içindeyse zaten ortak. Evlilik dışında ise mal kimin üzerineyse onundur. Kanun böyle.

Ben ona hiçbirşey söylemedim, beni kazanmak için yapmıyor bu adam.
Umrunda olmadığım için yapıyor yani gerçekten yaşadıklarımı anlamıyor.
Hani gönlümü almak için ayarlanmış bir tatil değil tamamen umursamazlıktan.

Bence eşinizi hafife alıyorsunuz. Sandığınızdan daha zeki bir adam.. size evlenmeden önce
prenses gibi davranıp ayaklarınızı yerden keserek, nikahtan hemen sonra gerçek yüzünü gösterecek kadar planlı programlı stratejik hareket eden, bir anda 180 derece değişen birinden bahsediyorsunuz.

Sizce böyle birinin sizin şu an karar aşamasında olduğunuzu ve artık sınırlarınızın zorlandığını
ve son raddeye geldiğinizi anlamaması, farketmemesi mümkün mü?
Umursamıyor diyorsunuz evet sizin üzülmenizi, kırılmanızı umursamadığı aşikar ama sizden
boşanmak istemediği de aşikar o yüzden yine yeni yeniden sizi umursuyor taklidi yapabilir.
Sizin gibi birinden neden boşanmak istesin ki?
Yaptıklarının bile isteye yapılmadığı izlenimini vermek aslında ortada büyük bir sorun olmadığını
size hissettirmek istiyor olabilir.
Adamın hayatı entrika olmuş yahu nasıl onun böyle plansız spontane hareket edebileceği düşünülebilir.

Bence eşinizi hafife alıyorsunuz. Sandığınızdan daha zeki bir adam.. size evlenmeden önce
prenses gibi davranıp ayaklarınızı yerden keserek, nikahtan hemen sonra gerçek yüzünü gösterecek kadar planlı programlı stratejik hareket eden, bir anda 180 derece değişen birinden bahsediyorsunuz.

Sizce böyle birinin sizin şu an karar aşamasında olduğunuzu ve artık sınırlarınızın zorlandığını
Umursamıyor diyorsunuz evet sizin üzülmenizi, kırılmanızı umursamadığı aşikar ama sizden
boşanmak istemediği de aşikar o yüzden yine yeni yeniden sizi umursuyor taklidi yapabilir.
Yaptıklarının bile isteye yapılmadığı izlenimini vermek aslında ortada büyük bir sorun olmadığını
size hissettirmek istiyor olabilir.
Adamın hayatı entrika olmuş yahu nasıl onun böyle plansız spontane hareket edebileceği düşünülebilir.
+1500

boşanmak istemediği de aşikar o yüzden yine yeni yeniden sizi umursuyor taklidi YAPIYOR
size hissettirmek istiyor KESİNLİKLE
Adamın hayatı entrika olmuş yahu nasıl onun böyle plansız spontane hareket edebileceği düşünülebiliYORSUN

+1501

Burayı kaçırmışım cidden 5 yıl flört dönemi hiç mi kendini belli etmedi bu adam? Uzaktan mı flört ettiniz ?

Bu kısım beni dehsete dusurdu ya.. Emin misiniz evlilik oncesinde bunun tam tersi bi insan olduguna? Hic mi belli etmedi veya bi insan nasil boyle 180 derece degisir? Cok sasirdim ve uzuldum..

Arkadaşlar, gerçekten evlenmeden önce böyle değildi.
5 yıl boyunca sürekli hediyeler çiçekler iltifatlara boğuldum her an yanımda olan sürekli seyahatlar yaptığımız yani 5 yıl ile aynı adam değil. Yani yoksa neden evleneyim böyle bir adamla.

Arkadaşlar, gerçekten evlenmeden önce böyle değildi.
5 yıl boyunca sürekli hediyeler çiçekler iltifatlara boğuldum her an yanımda olan sürekli seyahatlar yaptığımız bir çok anı biriktirdiğimiz. Yani 5 yıl ile aynı adam değil. Yani yoksa neden evleneyim böyle bir adamla.

Ben ruh hastası olduğunu düşünüyorum yani gerçekten psikopat ve yaptıklarının farkında değil gibi.
Belki bu kadar kötü kalpli olmasının, bu kadar denildiği gibi sistematik olabileceğinin şokundayım bilmiyorum.

Bu malları ediniş tarihiniz evlilik içindeyse zaten ortak. Evlilik dışında ise mal kimin üzerineyse onundur. Kanun böyle.
Ev , evlenmeden 1 ay önce alındı onun üstüne, büyük oranda parasını o koydu zaten ama kredisini birlikte ödüyoruz.
İhtiyacım olduğundan değil fakat acı çekmesini istediğim için birşey yapabilir miyim ?

Ev , evlenmeden 1 ay önce alındı onun üstüne, büyük oranda parasını o koydu zaten ama kredisini birlikte ödüyoruz.
İhtiyacım olduğundan değil fakat acı çekmesini istediğim için birşey yapabilir miyim ?

Evi satıp parasını yarı yarıya paylaşabilirsiniz boşanma sürecinde.. hakkınız olan hiçbir şeyden vazgeçmeyin.
Bunun dışında hala eşinize karşı zaafınız var bence bu açıkca görülüyor.. eğer elinizi çabuk tutmazsanız
sizi yine ikna edecek gözünüzü boyayacak ve ayrılma kararından vazgeçeceksiniz çünkü hala tatile
gidiyorsunuz onunla..
Büyük ihtimal eşiniz de kendi kendine yine tatilde ben yine her şeyi düzeltirim
nasıl olsa diye kendinden emin bir şekilde plan yaptığı için bu kadar rahat ve umursamaz durabiliyor.
Zira sizin ondan asla boşanamayacağınızdan sevginizden ve zaafınızdan emin.

X