Yetersiz hissetmek

Böyle bir kocaya iyi dayanıyorsun uz gerçekten

başınız sağolsun çok üzüldüm Allah sabır versin size ve ailenize.
gereksiz yere bu kadar çok sabretmissiniz düzelmeyeceğini siz de biliyorsunuz.
yaşınız çok genç, yeni birini tanıyıp evlenip Allah nasip ederse çocuk sahibi olabilirsiniz.
Aileniz asıl sizin mutsuz bir evlilik içinde olmanıza üzülürler, boşanmanıza değil emin olun, çoğu kişinin yanıldığı nokta bu, kendinizi onların yerine koyun. ağlarken mutluluk pozları vermeyin.
inşallah çok mutlu olursunuz, bence bosandiginizda hayatınızda yeni bir sayfa açılacak, yeter ki son bir gayret

Berbat bir evlilik
Allahim böyle adamlar evlerden ırak olsun.
Işte analar tahtıni yapıyor ama bahtıbi yapamıyor.
Bi şekilde okut büyüt vizyon ve misyon sahibi, kariyer sahibi bir birey yetiştir.
Sonra da bi öküz gelsin bütün enerjiyi alsın.
Bu arada anlattıkların büyük sorunlar.

Siz bu mesajlaşmadan sonra mı uzak durdunuz? Bu nedenle mi bitti cinsel hayatınız?

İlk 3 ay aynı evin içinde düzen oturtamadık yani biraz hır gür geçti eşim 15-20 günü yoktu başka şehirdeydi fln sonra anlaşmazlıklar devam etti. Ama biz normal konuşunca hep olur böyle şeyler ikimizde yeni hayata alışıyoruz diye birbrimizi telkin ediyorduk.
Sonra bu mesajlaşma olayı çıktı. 2-3 ayda öyle ayrı kaldık.

Ne diyeceğimi bilmiyorum, beni ağlattınız. Çok teşekkür ederim.

Bende döküldükçe farkettim büyüklüğü , bir de bu bana söylediği lafların bir kısmıydı.

Yani aslında bu mesajlaşma olayından önce de cinsel hayatınızda problemler varmış zaten. Açıkçası cinsellikle ilgili aranızda nasıl bir problem oluştu bilmiyorum ama işin kilit noktası burası gibi görünüyor. Yani iletişim problemleriniz vs çözülse bile cinsellik konusunda bir problem var. En başa dönersek bu aşağılamalar, bu hırçınlıklar bir anda başlamamış. Her şey düğünün ertesi günü birden değişti gibi anlatıyorsunuz ama burada bir boşluk var işte.

Gerçekten yok, yani şöyle anlatayım açık mı olacak bilmiyorum.
Ne oldu ne bitti bilmiyorum. Düğünden bir hafta önce birbirimizi köşelerde sıkıştırırdık.
Düğün gecesi beni öpmedi bile.
Yorgunluğumuza verdik. Balayı 10 gün, sabahtan akşama gezdik dolaştık bir gün birlikte olduk.
O da yaklaşmadı bende yorgundum onun da yorgun olduğunu düşündüm.
Evliliğin ilk dönemi benim hemen uykum gelirdi yatağa giderdim , o hiç gelmedi.
Pazar günleri görevimmiş gibi beni yatağa çağırırdı o kadar tiksindim ki bu durumdan sanki ona hizmet etmesi gereken herhangi biriyim uyardım. O ona kadınlık yapmam gerektiğini ileri sürdü.
Ama duygu yoktu, insan evliliğinde kullanıldığını hisseder mi 5 dakikalık zevk için ben umrunda değildim sanki.
5 dakika sonra yataktan kalkar soğuk bir öpücük kondurur giderdi.
YAPAMADIM BUNUN ADI KADINLIKSA YAPAMADIM.

Sen anlattıkça ben üzülüyorum bir kadın mutlu oldukça güzelleşir Emin’im çok güzelsin , ama bu adam senin kıymetini bilmiyor , senin özgüvenini diplere çekmiş

Arkadaşlar, ben hep kendimde bir sorun ararken bugün gerçekten emin oldum artık karşımda sorun.
Herkese yorumları için teşekkür ederim.
Gerçekten destek terapisi oldu.
Zaten bu tür insanların olayı budur o kadar manipülatif tavırla suçlarlar ki siz de artık kendinizi o suçladıklarıyla ithaf etmeye başlarsınız ben çirkinim ben beceriksizim vs demeye başlarsınız...

Ailenizin maddi durumu için evlenmeden önce sizi kandırmış da evlenince nasılsa kolay gidemez diye gerçek yüzünü göstermeye başlamış gibi geldi bana.
Açıkcası bugüne kadar hiç bu açıdan düşünmemiştim fakat öyle çok yorum geldi ki acaba mı diye düşünüyorum şuan hatta böyle mi diye yüzüne vurup sormak istiyorum.

Adam sizinle kariyeriniz ve ona yük olmayacak varlıklı bir aileden geliyor olmanız yüzünden evlenmiş. Evde dödü göbeği salmış bir kadın olsa napacaktı acaba? Ayrıca kendisi de göbekliymiş, kendi komplekslerini sizden çıkartmış. Buna izin vermeyin o bir derse siz beş diyin. Flörtleşme de olmuş diyorsunuz bence siz bu adamı çekmeyin. Mecbur musunuz?

Tabi evlilik öncesinde 5 yıl beraberdik ama hiç böyle değildi ki

Açıkcası bugüne kadar hiç bu açıdan düşünmemiştim fakat öyle çok yorum geldi ki acaba mı diye düşünüyorum şuan hatta böyle mi diye yüzüne vurup sormak istiyorum.
İnkar edecektir sonra siz abarttım diye yine kendinizi suçlu hissedeceksiniz:) ah o kadar iyi anlıyorum ki ben böyleyim çünkü adım gibi emin olduğum şeyi sorduğumda karşıdaki buna kızıyorsa aptal gibi özür bile dileyebiliyorum...bence hiç yüzleşme olayına gitmeyin nahifsiniz yine siz üzülürsünüz, kendi içinizde karar verin ya bitirin ya devam edin sadece.

Son düzenleme:
Sorsanız da üste çıkar. Adam sizi manüple etmeye, ezmeye, özgüveninizi bitirip kendine bağımlı hale getirmeye çalışmış.

Kendiniz söylüyorsunuz anneniz babaniz gözunüzun içine bakıyor sizin mutlu olmanizi istiyor ama siz mutlu değilsiniz.
Eşiniz hayatinızda olmasa daha mutlu olursunuz sizin enerjinizi sömüruyor sizde farkındasınız..Kendinize haksızlık yapmayın

Şuan o evlilik sonrası değişimin nedeni gerçekten varlık olabilir mi diye düşünüyorum.
Şaka gibi beni 3 yıldır bu adam kandırıyor muydu yani ?
Ya ben nasıl bir aptalım.
Gerçekten şok içerisindeyim. Bu kadar kişinin gördüğünü ben niye göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…