biz de esimle dogum sonrasi boyle bir surece girdik. 1 yil hic birlikte olmadik ben surekli konusuyorum tipki esiniz gibi bilmiyorum diyor filan. bu boyle 7-8 ay daha surdu, yani nerdeyse 1,5 yil kadar cinsellikten uzak gecirdik. sonra bir gun bosanalim diye ciddi ciddi konustuk mal paylasimi nasil yapariz filan bile konusuldu bu esnada esim (cok sakin bir adamdir) bir sinir patlamasi gecirdi, o an onun sa bas edemedigi seyler oldugunu anladim ve kiyamadim, bosanma konusurken birden konu bir daha asla bosanma mevzuu acmayacagimiza geldi.
ve ne oldu biliyomusun, esim o gunden sonea duzeldi. yani basta bi sekilde uzak durmus sonra bunye bunu nornal kabul etmis, sonra ben konusup sorun yaptikca paikolojik olarak daha da icinden cikilmaz bir hal almis duzeltelim dedikce kaybolmus icinde. bu arada gitmedigi doktor kalmadi psikiatr noroloji uroloji vs.
velhasil ben artik asla bunu konu etmiyorum, hayat yogunlugumuzdan zaren iyle iki gunde bir sevisen bir cift degildik ama artik arzulandigimi hissediyorum, erken bosalma sorunu vardi o tamamen bitti. yani ben meger konusunu tartismasini yaptikca daha da uzaklastirmisim adami. ona herdaim yanindayim mesaji verdigim anda sorun cozuldu. meger kaybetme korkusuyla oyle abuk subuk bi pasikolojideymis