YETER!6 AYDIR SEVİSMEYEN KOCA MI OLUR!!!!

Aaaa ayipsin 1. Ayda kapidaydim ben
Ama.ona gelince sabret anlayisli ol ne kadat sabirsizsiz tek derdin o mu oluyor
6 ay nedir yaa insan kendini kötü hisseder beni mi istemio die. Valla biz de üç günü geçse bile ben tribe girerim kaldı ki 6 ay nedirse.çok haklısın insan anlam veremez ama böle vakalar çok çıkmaya başladı bu aralar

şebeke suyundan şap mı saldılar ne yaptılar bu erkeklere ya?
haklısın vallahi ömür törpüsü. insan normal hayatına devam edemiyor sinir oluyor. ama bana fiziksel sorunu olmaması da bir acayip geldi. ikinci bir üroloğa da mı gitseniz?

Kardeşim,
Eşinizin kendiniz için önemli olduğunu, Allah'ın seni başımdan eksik etmesin diye telkinde bulunun.
İlişkide ona ihtiyacımız olduğunu ve sizin için değerli olduğunuzu ona hissettirin.

İlişki esnasında, eşinizin gögüs ucunu, boynunu öpün, ve saçlarını okşayın. Oral ilişkide penis ucunu öpün, dilinizle yalayın, Onun sertleşmesine yardımcı olun. asla aşırı parfüm kullanmayın. ve kulağına güzel şeyler söyleyin. Onu gün içerisinde ne kadar arzuladığınızı hayatınızda olduğu için çok şanslı olduğunuzu vurgulayın.

Erkeğin ejekülasyon sonrasında, sevişmeyi kesin sadece onunla ilgilenin çünkü erkek anatomisinde, erkeğin O esnada biraz zamana ihtiyacı olacaktır. Bu esnada onunla eşinizin hoşuna giden güncel şeyler konuşun. Ona hak verdiğinizi gösterin bir yandan parmak uçlarınızla eşinizi meme uçlarına masaj yapın.

Hiçbir zaman unutmayın Erkeği ne kadar değerli hissettirseniz, Oda erk'liğini size göstermek için bir şeyler yapmak eğilimine girecektir.

Bu noktada size tiyolar verebilirim. Ama en önemli nokta, Eğer Ona Kral olduğunu hissettirirseniz, O size kraliçe olduğunuzu gösterecektir. Onu aşağılarsanız Aşağılık bir erkeğin karısı olacağını unutmayınız.

Bu süreçte sabırla ilmek ilmek eşinizi işleyin.

Bir erkek nasıl istemez anlamıyorum. Boşalma ihtiyacı da mı duymuyor. Hiç mi tahrik olmuyor. Kendi mi boşalıyor acaba çok ilginç bu kadarı. Ben olsam 6 ay dayanmaz resti çekerdim. Beni istemeyen adamla durmazdım. Çocuk da yoksa boşanın gitsin. Ya da düzeltsin kendini böyle evlilik olmaz.

Kardeşim,
Boşanmak Allahın en sevmediği helallerden birisidir. Evet boşanmak haktır. Fakat çözülebilinecek konularda boşanma müessesesine başvurmak çok büyük bir vebaldir.

Biraz erkek gözüyle görmeye çalışmak gerek. Hiç düşündünüz mü? Erkek kadını neden aldatır ? Sevmediğinden mi? Hayır. Tek sebep erkeğe erkekliğini hissettirmektir.

Erkekler neden kendi annelerine çok önem verir biliyor musun ? Çünkü Anne erkek çocuğunu öyle bir yetiştirir ki, Erkek kendisini önemli görür. Aslan oğlum, Aferim oğluma sözleri ile yetişen bir erkek, Evlendikten sonra O tavrı eşinden görmek yerine, sürekli kendisi ile tartışan kadın, hatta kendisini aşağılayan bir kadınla birlikte yaşadığında artık eşinden kaçmaya başlar.

Hayat kadınlarına erkeklerin gitmesindeki en büyük etkende budur. Aslanım, Koçum helal olsun sana, beni bitirdin gibi Onu önemli kılan hatta sahte orgazm halleriyle erkeği yücelten bir sevişme sergiler. Ve erkek artık değeri içeride değil dışarıda arar. Helal olan daire dururken, Haram dairede kendini bulmaya çalışır.

O nedenle boşanma kelimesini tavsiye olarak sunmakta çok büyük bir haksızlıktır diye düşünüyorum.

Siz sanırım bekarsınız, Bekara boşanmak kolaydır...

Hayır 3 yıldır evliyim. Kolay kolay kimseye demem boşanın diye ama 6 ay bişey yapmayan bir erkek hiç normal değil. Ben eşimi bu kadar yüceltmediğim halde hep isteklidir. Erkekler bayanlara göre daha azgın olur diye biliriz. Yanındaki karısına uzak durması iyi değil. Ciddi bir sorunu olması lazım neden evlenmişler o zaman hep kadın mı yapacak her şeyi

Bak kardeşim,
Kraliçe olmak istiyorsan, Ona kral olduğunu göstermelisin. Değersiz olmak istiyorsan Onu aşağılamalısın.

Bir kere kadını erkeğin kendisi ile kıyaslayamazsın. Çünkü mekanizma farklıdır. Bu kıyaslama Elma ile armudu kıyaslamaktan başka bir şey değildir. Kaldı ki, Erkekleri bilene başka bir erkekle kıyaslamak doğru değil.

Sözümü yanlış anlama Eğer Eşit olduğunuzu düşünüyorsan, Ver kocana çocuğu o emzirsin. Onda da var meme!...

İyi ama onlarda bizim kadın olduğumuzu unutuyor çocuğu biz doğuruyoruz lohusa sendromuna onlar giriyor anlamadım daha 30 larında olan bi insan hiç arzulamazmi eşini yada gün içinde sevgi sözcükleri felan

Ben eşime bir gün bile saygisizlik etmemisimdir. Bir dedigini de iki etmem. Gunde 10 saat calistigim halde yemegimi utumu temizligimi eksik etmem. Asla onu rencide etmem heleki bu konuda. Kaldiki benim esim herseyi benden bekler o derece. Sirf ben yapiyorum zaten diye. Yatakta da bugune kasar olan iliskimizde 6 ay oncesi cok ama cok iatekli olup belli etmeme ragmen hep yarida kalmistir cogu. Beni de dusunmemistir. Ki kaldiki beni dusunse bir erkek olarak 9 ay beklemezdi. Yani demem o ki sizin soylediklerinizj hep yaptim. Aldarma mevzusuna gelince yada anne mevzusuna. Ben kimsenin hizmetxciside degilim anneside. O kadar. Ben de bir Allahin kuluyum. Boyle dusunerek kendi vicdanini eahatlayiyo insanlar ama asil hak yolu kul hakkindan sasmamaktir. Kadinina esine sahip cikmak her turlu vazifeni uerine getirmektir. Biz nasil yerine getiriyorsak onlarda grtirecek. Benim gibi bir kadina reva degil bu.

Şu kelimelerden anladım ki, amacınız sorununuz çözmek değil.
Kul hakkından önce şu ayetin tefsirini bir kez okumanızı tavsiye ederim.
"Erkekler kadınlar üzerine hâkimdirler. O sebeple ki, Allah onlardan kimini (erkekleri) kiminden (kadından) üstün kılmıştır. Bir de (erkekler kendi) mallarından infak etmektedirler. İyi kadınlar itaatli olanlardır..." (Nisa, 4/34).

Aynı durumda olan kadın olsa erkeğe boşamayı hak görürdünüz eminim. 2000li yıllarda hala kendini erkeğin tahakkümü altına sokmaya direten hemcinslerimiz var hayret bir şey. Ayrıca dini yorum yasak değil miydi

Hayır aynı durumda olsa, yine eşini anlamak üzerine, Aileyi müessesinin ön planda olması gerektiği telkinde bulunurdum.

Ayrıca yukarıda okuduğunuz kadarı ile dini bir yorum yapmadım, Bir ayet var Onun tefsirini okunması tavsiye ediyorum. Zira bir ayeti yorumlayacak bilgiyi kendimde bulmuyorum.

Ben sizi anliyorum bende Kuran ı Kerim in mealini acip hep okuyan biriyim. Ama hanimefendi bakin benim esim bile isteye 9 aydir tedaviye goz kapadı. Benim sorunum olmadigi halde ondan cok ben cabaladim. Bir rrkek olarak bu benim sorunumdur dedi ama care uretmedi cozum aramadi. 6 aydir bana elini bile surmuyor. Sorarim size bu caiz mi. Simdi bende kadin olarak gidip onu mu aldatayim. Rabbim nasip etmesin yapmadim yapamam da. Ben kocami seviyorum ve butun cabam da bu zamana kadar hep onun ve mutlulugumuz icindi. Ama o hicbirsey yokmus gibi hayatina devam ediyor
Olan bana oluyor

Ailenizde hatırı sayılır sözü geçen, Eşinizin kırmadan onu dinleyebileceğine inandığınız bir aile dostunuz, büyüğünüze probleminizi açmanızı tavsiye ederim. Bu noktada sizin çok çaba harcadığınızı kendinizi çok yalnız hissettiğini, Kendisinden destek beklediğinizi o aracıya açık dille ifade edin. Ve sabredin. Ve sabredin kalplerin anahtarı Allahındır. Allahtan sabırla isteyin. Dua edin çok dua edin. Tüm kalbi duygularımla söylüyorum. Mücadele edin. Pes etmeyin. Altından kalkamayacağınızı düşündüğünüz noktada çözüme ulaşacaksınız. Lütfen bunu bir imtihan görün.

Amin insallah hep dua ediyorum insallah cozume kavusur. Onerinizi dinliycem. Ben gorumcemle paylasmistim bu durumu ki gorumcem esimin annesi gibidir uzerinde emegi coktur. Ama inanirmisiniz gorumcem dinledi. Uzerineen 3 ay gecti. Bana bir kere bile nasil oldunuz durumunuz duzeldimi diye sormadi bile. Annesine babasina soyleyemem cok uzulurler yasli insanlar. Annemle paylastim annem tabiiki bir anne olarak cok uzuldu. Kizinin bunlari yasiyor olmasina. Ama sabret biraz bekle gozlemle dedi. Ama biz hep arkandayiz dedi sagolsunlar.aile buyugu olarak baska kiminle konusabolilirim bilmiyorum inanin. Suan kendimi nasil hossediyorum biliyor musunuz. Yolun sonuna gelmisim. Takadim bitmis ve en sonda en dipte gibiyim.

Ya bence bu sorunları ailelerle paylaşmak işleri daha da kötüye götürür.

sana kendi durumumu anlatayım,
Biz 10 aylık evliyiz ve hiç ilişkiye girmemiştik bi kere bile değil, sürtünerek kendini tatmin ediyordu sadece. Birde üzerine kumar gibi kötü alışkanlık geldi. Ben hatta gay olduğunu bile düşündüm. Sonra ben annemin evinde kaldım 2 hafta. O kumarla alakalı tedaviye başladı ve ilk döndüğüm gece biz birlikte olduk, ve şuan 5 gün durmadan ilişkiye girdik. Bana benim canımın acımasından korktuğu için ve sonra kumar yüzünden konsantre olamadığı için yapamadığını söyledi. İnan şuan gece gündüz fark etmiyor, açık açık konuşuyoruz herşeyi önceden bunu yapmıyorduk. Ben gittikten sonra baya akıllanmıştı kocam, belki sende gerçekten bi süre uzak kalmalısın ondan

Faydali olacagini bilsem zaten yapicam emin ol. Keske faydasi olsa yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…