ay valla yicem kafayı bi bulamadım sanki düzgün bir kız ismi bulup kıza odaklanmazsam erkek olcakmış gibi geliyor saçma ama çünkü mert e hamileyken çinsiyeti belli olsun kız ismi düşünürüz dedik ama mert ismi biz nişanlıyken bile belliydi eşimin adının yiğit olmasından dolayı şimdide berk ismi belli erkek olursa BERK te herkez hemfkir bütün arkadaşlarım selen efe olunca çok eeee oluyor dedi ve içime sindirmediler bir türlü yedim kafayı rüyelerıma girer oldu..
evet canım gittiğimde 7 haftalıktım şimdi 9 haftalık olmuşumdur 1 hafta sonra yine gidicez
ayyy canım mınıcıktır ben ılk doktora gıttıgımde 5,5 haftalıktım ne kadar aglamıstım hatırlamıyorum
ınsallah saglıkla kucagına alırsın bu arada kararını degıstırdıgıne cok sevındımm
canım kız olursa ve ozaman gorusursek dogum hedıyesı olarak hepımız bırer kıyafet alıp gonderırız sen merak etme :))))
krıkıtoscum oncelıkle yenı ogrendım hayırlı olsun canım.Allah sag salım kucagına almak nasıp etsın.ısım konusuna gelınce sectıgın ısımler cok hos bende kızım olsaydı damla nur koyacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?