yeniden hamilelik

Canım öncelikle hayırlı olsun.

Evet psikolojin yara almış olabilir ama inan 3-5 sene sonra iki kardeşin oyunlar oynadığını görünce nasıl büyük bir zevk alacaksın.

Bak bize 30 yaşındayız ve keşke genç anne olsaydık düyoruz.
Olmadı biz istedik de zor oldu.Böyle bir sürprizi sakın geri çevirme.

Anneler güçlüdür,sen de çok güçlüsün.

Bebeklerinle arkadaş olacaksın ileride.Biz çocuklarımızın yanında yaşlı dururken.Sen ablaları gibi olacaksın.Ahh ne kadar isterdim genç anne olmayı.

Bizler Özel okulda okumadık.Ama çok şükür iyi bir mesleğim var bana göre.
ılla özel herşey demek değil.ılla 5 oyuncağı olması gerekmiyor.

Hem 1 oyuncakla 2 çocukda oynayacak.Aslında daha ekonomik.
Biraz büyüdüler mi çalışırsın yine bitanem.

Bunlar benim kendi görüşlerim.Yine en doğru kararı sen bilirsin.Çok iyi düşün.

ayy çok alemsiniz kızlar haaa öncelikle canım arkadaşım hemşerim kankam sapirama ve diğer yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim gerçekten çok korkularım var belki negatif baktığım için bu korkular biraz miğde b ulantılarım geçse iyi taraflarınıda görücem onun mertten ne farkı varkı mertin bir kahkasına canımı veririm oda benim evladım oda benim göbeğimde can buldu oda gülcek oynucak belki şarkı duyunca kıçını sallıcak mert gibi tek istediğim onlar ,iyi yaşasın benim yaşadıklarımı yaşamasın yeter sizce kız olursa isim ne olsun soy adımız EFE ona uygun bişeyler istiyorum erkek olursa berk die düşündüm bile içimden düşünmeden edemedim kızdada sıla düşündüm ölesine ama uzaklık demek güzel bir anlamı yokki uzaklara gitmesin yavrularım he benimle olsunlar valla bu hamilellik bana yaramıyor herşeye ağlıyom zaten

hayırlı olsun canım ,bak sana bir örnek vereyim ,ablam ;

ablam ilk bebeği daha 6 aylıkken hamile kaldı ikinciye ,süpriz oldu kaza ile kaldı ,aldırma fikrini hiç düşünmedi ,ama çok üzgündü ,ilk bebeği küçücüktü daha ,ona nasıl kıyarım dedi ,yavrum arada kalacak sevgi bölünecek dedi ,biz hep yanındaydık destek olduk ..
7 aylık doğum yaptı sezeryan arası az diye tehlikeye girdi bebek ,7 ay yattı hamileliği boyunca annem baktı hem ona hem bebeğine ,ikinci bebek 10 günlükken evine çıktı ,iki tane bebeğe kendi baktı ,üstelik ablam kolej mezunu ,özel üniversite mezunu ,masterını yurt dışında yapmış ve dış ticaret uzmanı ,şirketi vardı nakliye üzerine ,ama ilk çocuktan itibaren eveden adımını atmadı ,onca yıl okul hayatı ,birikim ,kariyer ,hepsini bir kenara bıraktı çocukları için ..şimdi mi ? şimdi büyük kızı 4 küçük kızı 3 yaşında.. zehir gibi akıllı ikiside ,birine ayrı diğerine ayrı davranmadı ,hiçbirini birbirine ezdirmedi ,hem ablam hem eniştem zerre ayrım yapmadılar ,küçüğü büyüğünün giysileriyle oyuncaklarıyla büyüdü ,maddi hiçbir külfeti olmadı onlara ..iki kardeş öyle anlaşıyorlarki sanki iki kanki :)) paylaşmayı biliyorlar ,kardeşliği biliyorlar ,birbirlerini savunuyorlar .her lafın başı''' ama o benim kardeşim ''' diyorlar..
şimdi gelelim sana ; iş mi ? ertele ,kariyer mi ? bırak sonraya ,psikolojin mi ? evet biraz zor bir süreç ama hiç geçmeyecek değil bu yönden düşün ,maddiyat ? durumum iyi diyorsun ama ikinciye yer varmı bilmiyorum diyorsun ,onu da Allah'abırak o verir rızkını
şimdi yüzün gülsün ,kürtaj fikrini bir kenara bırak ,ve bu müjdeyi herkese ver ..HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM ...

canım bende 2008 eylül ayında 1.oğlumu dünyaya getirmiştim ve şuan 2.bebişim 1 aylık oldu bile yani kasım 2009 annesiyim
gerçekten allah kolaylığını veriyor bende duyunca çok üzülmüştüm ve şan bebişimden özür diliyorum seni istememiştim diye
şuan öyle güzel gidiyorkii iyiki olmuş diyorum büyük oğlum enes hiç kıskanmadı hamileliğim boyunca bütün işimi kendim yaptım hemde oğluma baktım
gerçekten bebişine sıkı sıkı tutun allah kolaylığını verecek

tek üzüldüğüm nokta büyük oğlum sadece 7.5 ay emebildi doya doya emzirmeyi çok isterdim

itekçim allah kolaylık versin inşallah bende bu işin üstünden gelebilirim
eylülcüm annemde bana yardımcı olur kusmalarımdas geçerse hallederim ayy birden güven geldi be ne iyisiniz haa tam destek full destek

selin efe kız ismi süper ,ben melisin adını melis koymasaydım selin koyucaktım ,kısmet ikinicye artık ..

itekçim allah kolaylık versin inşallah bende bu işin üstünden gelebilirim
eylülcüm annemde bana yardımcı olur kusmalarımdas geçerse hallederim ayy birden güven geldi be ne iyisiniz haa tam destek full destek

inan eşinde çok yardımcı olacak benim eşim sanki suçlu gibi hissetti kendini her işte yardım etti bana hatta hamileliğim boyunca oğlumla o ilgilendi gece bile
şimdide sırf ben çocuklarla yalnız kalıp sıkılmayım diye annemlerin oturdğu semte taşınacağız
sende kendine güven çünkü bende 22 yaşındayım

hamileliğin verdiği duygusallıkla panik yapıp böyle düşünmen normal..
istemeden gelen bebek bence cennet hediyesidir..
bebek büyütmek zor.. benim oğlumda bşr yaşında ve aslına bakrsan ikinci bebği gözüm yemiyo ..ama hamile olsam aldırmazdım .. belki henüz kıpırdanışlarını hissetmedin ama onun kalbi atıyo.. bir bir canlı ve senin bebeğin.. oğlunun aynısı..
illa özle okulda okutman şart değil ki devlet okulunda da yada burslu okur.. ve kendi servetini kendi kazanır..

sakin ol.. sabırlı oll.. zor olacak ama emin ol melekler yardım edecek ..

tatlım 2010 temmuz annesi olacaksın sanırım :) topiği kazen bizzat açmış bilgin olsun belki ordaki hamişlerle paylaşımda bulunmak istersin

tatlım herkesin cevabını okuyamadım ama aşağı yukarı tahmin ediyorum.. ben sana şunu yap bunu yap diyemem ama kendim napardım , sanırım aldırırdım..

ben burda daha önce defalarca dile getirdiğim gibi oğluma tapıyorum ve ona haksızlık ederek bu kadar kısa sürede ikinci bir çocuk yapmazdım , ilk 3 sene çocukların annelerine en çok ihtiyaçları oldukları dönem , bu dönemde oğluma vereceğim ilginin yarısını bir başka bebeğe vermek istemem..

böyle bir kararı almak dünyanın en zor işi olsa gerek , bu yüzden dua ediyorum hamile kalmamak için , eşime bile hep söylerim aman dikkat et bak çocuğumu aldırtmak zorunda bırakma beni diye.. Allah yardımcın olsun , senin ve mert hakkında hayırlısı olsun tatlım

fikrine saygı duyuyorum cnm ama yazdığın bu cümle çok tuhaf
bi başka bebek dediğin gene senin evladın olucak tıpki ilki gibi
bu arkadaşımızda korunurken hamile kalmış o da şaşkın ama bazı şeylere müdahale edemiyoruz malesef olacağı varmış
uzaktan konuşması kolay diceksin ama ha 20 yaşında ha karnında 5 haftalık bence aynı ama nacizane fikrim bu

Yamancım tabiki ikinci çocuğum da benim evladım , başka bir bebek belki tuhaf olmuş haklısın , ama bu kadar kısa sürede yapılan ikinci çocuklar bana göre birinci çocuklara yapılan haksızlık..

yamancım tabiki ikinci çocuğum da benim evladım , başka bir bebek belki tuhaf olmuş haklısın , ama bu kadar kısa sürede yapılan ikinci çocuklar bana göre birinci çocuklara yapılan haksızlık..

haklısın cnm bu konuda katılıyorum sana ama tüm yazılanları okusan anlardın arkadaş korunurken hamile kalmış ve sadece 1 haftası kalmış aldırabilmesi için yani karar vermesi gerekiyo biran önce

krikitos öncelikle alacağın karar her ne olursa olsun ailenle eşinle oğlunla bir şekilde alacağın ortak karar olmalı , sonradan pişman olmayacağın keşke demeyeceğin..
evet mert küçükken ikinci bir çocuk zor bir süreç zor zamanlar seni bekliyor olacak etrafımda bu şekilde büyüyen o kadar çok çocuk var ki . en yakını zaten benim kardeşlerim :))
aralarının bu kadar yakın olmasının elbette hem iyi hem de kötü tarafları var
bu sen hangi açıcan bahmak istiyorsan öle görülecek..
o yüzden önce sen gerçekten karar ver
mertten çalınan zamanmış geçim derdiymiş bunlar değil bunlar ikinci planda düşünülecek şeyler
ama neye karar verirsen ver burada senin yanındayız
hakkında hayırlısı olsun tatlım

canım hayırlı olsun
genc anne olmak cok guzel bence bır sılkelen ve tadını cıkar

oncelıkle kurtaj fıkrını tamamen cıkar aklından
mert'ın tırnagına zarar gelmesıne dayanabılırmısın kı karnındakı yavruna kıymayı dusunuyorsun

ıs hayatı her halukarda hayatının bır donemınde oluyor zaten
karıyer, para bunların hepsı zaten evlatlarımız ıcın degıl mı
madem herseyı evlatlarımız ıcın yapıyoruz bence herseyden once sevgımızı sonuna kadar vermemız lazım
zaten mert'ın esyalarıyla buyur maddı anlamda cok buyuk bır kulfet vermez
ınsa allah esının ıslerı de yolunda gıder ve neselı anne olarak kuzularınla ılgılenırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…