itekçim allah kolaylık versin inşallah bende bu işin üstünden gelebilirim
eylülcüm annemde bana yardımcı olur kusmalarımdas geçerse hallederim ayy birden güven geldi be ne iyisiniz haa tam destek full destek
tatlım herkesin cevabını okuyamadım ama aşağı yukarı tahmin ediyorum.. ben sana şunu yap bunu yap diyemem ama kendim napardım , sanırım aldırırdım..
ben burda daha önce defalarca dile getirdiğim gibi oğluma tapıyorum ve ona haksızlık ederek bu kadar kısa sürede ikinci bir çocuk yapmazdım , ilk 3 sene çocukların annelerine en çok ihtiyaçları oldukları dönem , bu dönemde oğluma vereceğim ilginin yarısını bir başka bebeğe vermek istemem..
böyle bir kararı almak dünyanın en zor işi olsa gerek , bu yüzden dua ediyorum hamile kalmamak için , eşime bile hep söylerim aman dikkat et bak çocuğumu aldırtmak zorunda bırakma beni diye.. Allah yardımcın olsun , senin ve mert hakkında hayırlısı olsun tatlım
yamancım tabiki ikinci çocuğum da benim evladım , başka bir bebek belki tuhaf olmuş haklısın , ama bu kadar kısa sürede yapılan ikinci çocuklar bana göre birinci çocuklara yapılan haksızlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?