ay sabah geldiğimden beri bu topikteyim neredeyse bütün yorumları okudum önce senin yazdığını okuyunca şoka girdim beklediğim bişey değildi insan üzüntü ve sevinci bir arada yaşar mı? yaşarmış ben yaşadım az önce üzüntü dediysem öyle büyük bir yıkım değil sadece arkadaşın napar zor olacak onun için, Mert çok küçük falan gibi, ama....ama gelecek olan da çok küçük çok çok küçük masum, üstelik dünyaya gelmek kendi tercihi de değil Mert'e haksızlık yapmayalım derken bu bebişimize nasıl haksızlık yapacağız
her zaman söyledim bir hata kaza olmazsa ilk 6sene çocuk düşünmeyenlerdenim ve andinanın dediği gibi özellikle ilk 3 sene bir bebek anneye çok ihtiyaç duyuyor, ama sen bilinçli olarak yapmadın ki bunu kazara oldu şimdi onunda en az Mert kadar sana ihtiyacı var annesine, annesinin şefkatine, kendisini sahiplenmesine ihtiyacı var, onun da pıt pıt yüreği atıyor imdi ben Eymen'in ilk kalp atışını 8 haftalıkken dinlemiştim sen 8 haftalık deyince o geldi aklıma yapma arkadaşım kıyma bebeğine lbet bir yolu bulunur elbet zorluklar olacak ama bugünlerde geride kalacak belki de en güzelini sen apmış olacaksın hepimiz özenerek seni izleyeceğiz her gecenin bir sabahı vardır arkadaşım sabırlı ol
bak sana bir olay anlatayım bende bu da benim başımdan geçmiş bişey ve emin olun eşim bile bilmiyor kimse bilmez ben 11-12 yaşlarındaydım sanırım annem hamile kalmış ve aldırmış anladığım kadarıyla babamla telefonda konuşurlarken duydum duymamış gibi yaptım hala daha bilmezler benim bildiğimi o zaman maddi dururumuz biraz kötüydü sanırım o yüzden aldırdılar ama ben içten içe hep kin besledim kardeşime kıydılar diye şimdi tek çocuğum ve bir kardeşin eksikliğini her zaman yaşıyorum ben hep bir abim olmasını istedim bak şimdi Mert abi olacak şimdi o kardeşim doğsaydı 15-16 yaşlarında olacaktı ben bakardım ona okuturdum gül gibi yaşatırdım senağlama hala hatırladıkça gözlerim dolar acaba kız mıydı erkek miydi derim kimselerle paylaşamam ama arada hep düşünürüm, tabi Mert küçük senin çocuk aldırdığını anlayacak yaşta değil ama ya bir daha çocuk sahibi olamazsan herşey olabilir
başına gelmeden konuşmak kolay tabi herkes için canımsın benim ne karar verirsen ver hep arkandayız emin ol aldırsanda desteğimiz sonuna kadar olacaktır eşinle sakin kafayla
kararınızı verin
yalnız ben de heyecanlandım kız o 2010 temmuz bebeği olacak belki ama 2008 kasım annelerinin bebeği olacak o bizim minicğimiz olacak :sm_cool:
bu arada safiş Eran Efe demiş erkek olursa kiiii bence de kız olacak inşallah ama Eran benim babamın ismidir ve şahsen çok severim bu ismi tavsiye ederim