• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeniden hamilelik

bade kuzenimin kızı ela yı söledim benim gıcık ve salak arkadaşlarım hela yakıştırmasını yaptılar çok sinirlendim ne sölesen saçmalayıp bişeyler buluyorlar defnede amcamın kızı oda 3 yaşında bizim sülale kalabalık biraz

Of yaa..
Burayı yenı gÖrdÜm krıkıtoscum.
Canım benım ılk sayfayı okudum bıde sonu..
Ama anlamadım Şımdı vazgeÇtın dımı aldırmaktan???
ınŞ. Öledır..
ÖbÜr tarafa yazdım buradanda tekrar tebrık edıyorum..
Allah sana hayırlı uĞurlu,saĞlıklı bı evlat daha versın canım..

sağol azocum teşekklürler aldırmama fikri daha yoğun şu anda allah yardımcım olsun çünkü devamlı merti kucağıma aldığım için kasıklarımda çok ağrı var ee kolay değil 10 kilo ben mert e hamileyken 2 kilo bile kaldırmadım korkumdan

canım ben yeni doğum yaptım..doğur canım zaten ideali tabiki 2 çocuk..tek çocuk problemli olabiilir..hem avantajın yaşın çok küçük ya..ben 29 yaşındayım inşallah 2.yi doğurabilirim istiyorum ama kısmet..korkmuyorum sende korkma nasıl yaparım diye,doğurup bakanlar nasıl yapıyolar,öylede böylede büyürler göz açıp kapayana kadar..

canım öncelikle hayırlısı olsun diyeyim..
ilk sayfada okuduğum kadarıyla genç yaşın ,ideallerin, ikinci bebeğe bakma zorluğu, bunların hepsinde sende haklısın ama aldırmayı bir daha düşünme bence..
ben kendimden biliyorum ikiz bebek bakımı çok zor, birde tek olursan katmerli zor oluyor ama hep diyorum bir gülüşleri sarılmaları bütün yorgunluğumu alıyor..
seninki dahamı zor olur bilemiyorum ama en azında oğlun 2 yaşında yürüyen konuşan anlayan bir bebek olacak tabiki kıskançlıklar olacak bebeğe karşı ama oda çok sevinecektir ben eminim çünki benim oğlanlara bakıyorum bebeklere karşı bir ilgisi var tvde gördüklerinde yaklaşıp sevmeye kalkıyorlar biri gelse bebeğin başından ayrılmıyorlar daha 1 yaşındalar üstelik..
Allah verdiyse kısmetinide sabrınıda verir diye düşünüyorum.. biz tek maaşla iki bebeğe nasıl bakacağız derken çok şükür bir yerlerden kısmetleri çıkıyor bıdıkların çok şanslılar.. sanki ev dahada bereketlendi..
senin yaşın daha küçükmüş 23 yaşındasın bir iki sene uzak kalsan işten bişey kaybetmezsin sonra bir bakıcıyla işini halledersin oğlun kreşe gider ne bileyim düşününce daha çok çözüm yolları bulunabilir..
senin için hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

krikitoscum hayırlı olsun canım, kararını vermişsin anladığım kadarıyla oda hayırlı olsun, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, evet işin çok kolay olmayacak ama kariyerin için fazladan en fazla bir sene kaybedersin, ara verip işe başladıktan sonra ikincisi olsa daha çok ara vermen gerekirdi,

uğuruyla gelsin meleğin

canım arkadaşımın oğlu 6 aylıkken 2.ye hamile kaldı.
onunda kucağından inmezdi oğlu hiç..
kız dikkat et derdim karnı burnunda kucağında öteki:)
bişey olmaz allah a emanet derdi..
çok şükür şimdi ikiside sağlıklı.
dikkat etmek lazım ama çokta dert etme..
ee mert tekazık kadar adam oldu canım.
bak şimdi bide abi olucak..
artık zırt pırt kucak istemesin:)
zaten

yazdıklarınızla utandırdınız beni ama yaa :kedi:
benim dostluk anlayışım böyle ve burdaki herkesin de öyle olduğu nu düşünüyorum hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

yazdıklarınızla utandırdınız beni ama yaa :kedi:
benim dostluk anlayışım böyle ve burdaki herkesin de öyle olduğu nu düşünüyorum hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

safişciğim bu devirde insana kendi kardeşlerinden bile hayır yok benim ablam gitti kanadaya varsa yoksa eşinin ailesi türkiyeye gelse annemlerin evine bile 3 saatliğine uğrar o kadar eşimin kardeşleri de kendi dünyalarında o yüzden bu düşünceli davranışın çok hoşuma gittiopuyorumnanaktan

Saphiracım bunda utanacak ne var hayatım.Gerçekten senin yaptığını kimse yapamaz.Allah bizlerede senin gibi dostlar nasip etsin canım benim.

Krikitos canım ben yiğit demiştim ama eşinin adı yiğitmiş .Erkek olursa Yağız kız olursa Öykü isimlerini tavsiye ederim.Gerçi ben Elif Cemre ismini daha çok seviyorum.

hayırlı olsun canım benim oğlumda 15 aylık ve suan bi arkadasa o kadar ihtiyacı var ki bi cocuk görse nasıl mutlu oluyor bizle ne kadar oynasa da illaki akranı farklı oluyor benimde aklıma gelmiyor değil arada acaba yeni bi bebek diye ama hamileliğim zor geçti şimdi o yüzden korkuyorum umarım sağlıkla kucağına alırsın :nazar:

merhaba sağlıkla doğsun inşallah.
oğluna iyi bir eğitim, güzel oyuncaklar, kıyafetlerden çok çok daha değerli bir hediye vereceksin bence. benimde 9 ay 10 günlük bir bebeğim var .mayıs ayında tekrar hamile kalmak istiyorum. ilk bebeğim plansız oldu açıkçası. çok korkmuştum nasıl yaparım diye. eşim ayın 15 günü başka şehirde oluyordu birkaç hafta öncesine kadar. ve ben o kadar korktuğum şeyi yani bebek büyütme işini tek başıma üstlendim. 15 gün evde bebekle yalnız kalmak gerçekten zor. bakması değil ama acil bir durumda ne yaparım korkusu. düşer bayılırsam bebeğim yalnız ne yapar diye banyo yapmaktan bile korkar olmuştum. odanın ampulü patlar tek başıma değiştirmeye korkardım düşersem diye. 2 hafta beklerdim eşimin gelmesini. iş yaşamına gelince. ben ingilizce öğretmeniyim. hamilelik ve arkasından ücretsiz izin nedeniyle sınava hazırladığım ve çok çok sevdiğim yabancı dil sınıfımı yarı yolda bırakmak zorunda kaldım. üzüldüm ama bebeğimi bırakıp işe gideceğim gün üzüleceğim kadar değil. şu an gerçekten bebeğimden başka hiçbir şey önemli değil. aslında 2.bebeği biraz da o yüzden istiyorum. daha fazla oğlumla zaman geçirebilmek için. ne kadar şanslısın ki başka çocuklar evde tv karşısında sıkılırken senin oğlunun birlikte oynayacağı, yaramazlık yapacağı, paylaşacağı ve bol bol kavga edeceği bir kardeşi olacak. ve onunla yaşadığı paylaştığı şeyler ona alabileceği en pahalı ve en kaliteli eğitimden çok daha fazlasını öğretecek. sevgiyle kal....

Allah bağışlasın hem oğlunu hemde hediyeni.....bu bir sürpriz size....en hayırlı olanla karşılaştırsın seni Rabbim....sevgiler ve bol sağlık dilerim....:))

hayırlı olsun...gzel haber..olsun ıkısıde beraber buyuyecek.çok ıyı...sevındım senın adına..hiç canını sıkma... :nazar:

krikitos canım yeni gördüm..hayırlı olsun bebişin...ne güzel birlikte büyüyücekler biraz zorlanacaksın evet ama 2-3 yıl sonra iyiki doğurmuşum diyeceksin...

ayy bende yeni gördüm krikitosçum ve çok sevindim
hamile kalmak ve dünyaya bir bebek getirmek bana göre dünyanın en güzel şeylerinden biri hamileliğinin tadını çıkar cnm, ne güzel çocukların ilerde arkadaş gibi olacaklar o zaman iyiki doğurmuşum diyeceksin bence:)

inşallah bide kızın olur tabi en başta sağlıklı olsun, birlikte isim buluruz sen cinsişyetini öğrende:)

teşekkür ederim pirayecim ve dilekçim inşallah zamanı gelince allahta 2ciyi istayan siz kasım annelerinede yaşatsın kardeş duygusunu isim şimdilik NıSA YAREN VE SELEN isimlerini düşündük
anlamları
NıSA- kadın demek nisa suresi var bilirsiniz kadınlar için okunan
YAREN-dost arkadaş demek oğluma arkadaş ve dost dünyaya getiriyorum ya bir nevi banada yaniden aşık olabileceğim evlat tabiki
SELEN-müjde haber demek

Son düzenleme:
Back