• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeniden hamilelik

kızlar biz gerçekten büyük bir aileyiz birbirimize nasıl da desteğiz ya,krikitos fikrinin yavaş yavaş değiştiğini düşünüyorum bende asla düşünme...

krikitoscuğum herşeyi bir kenara bırak o kadar gençsin ki insan 23 yaşında dağları devirir o enerjiyle

sen 27-28 yaşına geldiğinde iki tane bebekliğini geçmiş çoçuğu olan ve illaki kariyer de yapacağım dersen iş hayatında başarılı ve hala genç bir kadın olacaksın

hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağlıkla alırısın bebeciğini kucağına inş.Sen şimdi böyle düşünüyorsun ama şok yaşadığın için o geçecek alışacaksın bu fikre zaten canım merak etme.Benim bi arkadaşım var aynı senin gibi bebeği şu an 14 aylık ve o da 2 aylık hamile:)) hemde bilerek isteyerek.ben bu yaşadıklarımı unutmadan rahata alışmadan bi tane daha yaptım yaptım yoksa ilerde zor gelecek diye tekrar hamile kaldı hem ikisi birden aradan çıkar ben de ilerde rahat ederim diyo valla ben ev hanımı olsam birde normal doğum yapmış olsam hiç düşünmeden ikinciyi çakardım:))))

Cnm bide şu var 23 yaşında 2 bebek zor gibi ama :teselli:
onlar olmasaydı otuzunda bebek olucaktı :ecrin_bebek: ve belkide o zaman bide kardeş isticekti :ecrin_bebek: bu daha da zor gelicekti.yani başkasının kariyerini bırakıp genellde çocuk düşündüğü zaman sen çocuklarını büyütüp kariyere atılacaksın bu da güzel hep eksilerini düşünme birazda pozitif ol cnm kaydirigubbakcemile5
hem genç kaynana olucaksın :roflol:
belkide minik şekermi şeker bi kızın olur 30 a geldiğinde biri okula biride kreşe başlar ve sende çalışmaya başlarsın
rabbim gönlünü ferahlatsın

krikitos hayırlı olsun canım...allah bi canı verirken inan rızkıyla veriyor..
evet biraz sıkıntı çekeceksindir ama sıkıntı çekmeden hiçbir şey olmuyor..benim düşünceme göre sakın ha sakın aldırmayı düşünme..

Canım aldırma sakın.ılerde bi kardeş düşünecektin mutlaka.Yaşın genç daha iyi.30 dan sonra kafan kaldırmaz.Merte bir kardeş vererek iyilik yapacaksın.Ona can dostui oyun arkadaşı, ölene kadar bir destek vereceksin.Sakın üzülme, dua et sağlıklı olsun.Herkes rızkıyla doğar, kısmetini yer.ılerde bi cana kıydığın için pişman olacağına iki çocuğunu büyütmüş anne olarak mutlu olacaksın.Hangimiz dert çekmiyoruz ki.ınsan nasıl yaşlanır canım.Bebek olmasa başka dertler kocatır seni.Hamilelikte çektiğim sıkıntıları unuttum ben.ıki çocuğun sana sarılıp anne dediği günler bunlar çoktan bitmiş olacak.Hayırlısı olsun.Biz yanındayız hep...

ay sabah geldiğimden beri bu topikteyim neredeyse bütün yorumları okudum önce senin yazdığını okuyunca şoka girdim beklediğim bişey değildi insan üzüntü ve sevinci bir arada yaşar mı? yaşarmış ben yaşadım az önce üzüntü dediysem öyle büyük bir yıkım değil sadece arkadaşın napar zor olacak onun için, Mert çok küçük falan gibi, ama....ama gelecek olan da çok küçük çok çok küçük masum, üstelik dünyaya gelmek kendi tercihi de değil Mert'e haksızlık yapmayalım derken bu bebişimize nasıl haksızlık yapacağız

her zaman söyledim bir hata kaza olmazsa ilk 6sene çocuk düşünmeyenlerdenim ve andinanın dediği gibi özellikle ilk 3 sene bir bebek anneye çok ihtiyaç duyuyor, ama sen bilinçli olarak yapmadın ki bunu kazara oldu şimdi onunda en az Mert kadar sana ihtiyacı var annesine, annesinin şefkatine, kendisini sahiplenmesine ihtiyacı var, onun da pıt pıt yüreği atıyor imdi ben Eymen'in ilk kalp atışını 8 haftalıkken dinlemiştim sen 8 haftalık deyince o geldi aklıma yapma arkadaşım kıyma bebeğine lbet bir yolu bulunur elbet zorluklar olacak ama bugünlerde geride kalacak belki de en güzelini sen apmış olacaksın hepimiz özenerek seni izleyeceğiz her gecenin bir sabahı vardır arkadaşım sabırlı ol

bak sana bir olay anlatayım bende bu da benim başımdan geçmiş bişey ve emin olun eşim bile bilmiyor kimse bilmez ben 11-12 yaşlarındaydım sanırım annem hamile kalmış ve aldırmış anladığım kadarıyla babamla telefonda konuşurlarken duydum duymamış gibi yaptım hala daha bilmezler benim bildiğimi o zaman maddi dururumuz biraz kötüydü sanırım o yüzden aldırdılar ama ben içten içe hep kin besledim kardeşime kıydılar diye şimdi tek çocuğum ve bir kardeşin eksikliğini her zaman yaşıyorum ben hep bir abim olmasını istedim bak şimdi Mert abi olacak şimdi o kardeşim doğsaydı 15-16 yaşlarında olacaktı ben bakardım ona okuturdum gül gibi yaşatırdım senağlama hala hatırladıkça gözlerim dolar acaba kız mıydı erkek miydi derim kimselerle paylaşamam ama arada hep düşünürüm, tabi Mert küçük senin çocuk aldırdığını anlayacak yaşta değil ama ya bir daha çocuk sahibi olamazsan herşey olabilir

başına gelmeden konuşmak kolay tabi herkes için canımsın benim ne karar verirsen ver hep arkandayız emin ol aldırsanda desteğimiz sonuna kadar olacaktır eşinle sakin kafayla
kararınızı verin

yalnız ben de heyecanlandım kız o 2010 temmuz bebeği olacak belki ama 2008 kasım annelerinin bebeği olacak o bizim minicğimiz olacak :sm_cool:

bu arada safiş Eran Efe demiş erkek olursa kiiii bence de kız olacak inşallah ama Eran benim babamın ismidir ve şahsen çok severim bu ismi tavsiye ederim

haa bu arada o kadar ey yazdım söylemeyi unuttum genç anne olmaktan korkma sakın evet belki yaşamak istediğim birtakın şeyleri yaşayamıyorsun ama çocuklar genç anneleri olmasından acayip mutlu oluyorlar öğrencilerimden biliyorum özellikle ikinci çocukta anne iyice yaşlandığı için annesi geçn olanlara özeniyorlar o açıdan senin iki çocuğunda şanslı olacak

canım benım ben erken evlenıp erkenden cocuk yapamadıgıma sımdı pısmanım yasım geldı 30 a bır cocugum var allah ona omur versın ıkıncıyı de 1,5-2 yıl sonra dusunuyorum ozamanda olacakmı ve o yaslardan sonra bılıyorsun komplıkasyonlar cogalıyor bos gebelık down sendromu allah sana bı fırsat vermıs rızkını verır onun merak etme belkı onu dogurunca hersey daha guzel olacak ona kıyma sımdı bulantılarından ve hamılelık psıkolojınden dolayı boyle dusunuyorsunn

ben duydugum bırseyı sana anlatmak ıstıyorumm;
aldırdıgın bebekler cennet kapısını kapatıp senı beklermıs annem babam benı nıye aldırdı dıye cok uzulurmus sızı ıcerı almak ıstemezmıs ;
baska bır nedenden dolayıda dusen bebekler cennetın kapısını acıp sızı beklermıs

andina tam benim düşüncemi yansıtmış mertin sevgisini bölmek gibi geldi baştan ama benim oğluma aşkım okadar büyük okadar fazla ki ikisinede yeter die düşünüyorum şimdi yasmincim merte oyun arkadaşı demiş evet oğluma kardeş arkadaş dost banada yaşam kaynağı doğurucam ben eşimle üstüme titrerdi zaten şimdi dahada ilgilenir oldu eşimle üstesinden gelicez umarım başarabiliriz mert te biraz yardımcı olucak bize miniğim ağlar mert uyanır kardeşi için katlanıcak katlanıcaz artık
evim 5 katta eşimle konuştuk jeotermalli asansörlü bi ev olursa tanışınıcaz umarım şansımız bizden yana olur biran önce ağırlaşmadan taşınırız

destekleriniz fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederim gerçekten biz kocaman bir arkadaş gurubu aileyiz kk ve özellikle kasım anneleri sizleri seviyorum

krikitos,neye karar verirsen hakında hayırlısı olsun.Başka bir konuya değineceğim.Eğitimci bir ailenin kızı olarak,eğer oğlunu özel okula göndereceksen,ilkokuldan üniversiteye kadar göndermelisin.ilkokulda özele oradan devlete geçerse kişiliği yara alabilir.Özel okul şartlarını da iyi düşün derim.sadece okul-servis-yemek olarak değil,oradaki kişilerin giyim-kuşamlarına da tamamıyla ayak uydurmalı yoksa dışlanabilir.Her ilçede pilot okullar var,cüzi katkı payı ödüyorsun,sınıf mevcutları az ve özel okuldan farksız eğitim,sınıf ortamı ve donanım.

Lavişim bencede değişti fikri.Ya gerçekten biz çok iyi aileyiz.Herşeylerimizi paylaşıyoruz.Bende siz olmasınız napardım.Ayy benim içimden bebeğimizin erkek olacağı geçiyor ve Yiğit çok güzel abisinin ismine de yakışır.

aslan krikitosum doğur kız ben yanındayım hihoyyyt

bu arada taşınmakla ilgili bizim senle konuşmamız gereken eyler var bence canım.benim çok güzel fikirlerim var,bakalım sen ne düşüneceksin.bizde taşınmak istiyoruz ve hep ev bulma çabasındayız.birbirimize yakın bir yerlere taşınırsak sana gelip destek ve yardımcı olmam daha kolay olur.biz bunu bi konuşalım senle ;)

saişim çok iyi düşünmüşsün canım şöyle aynıapartmanda olmadı aynı sitede vs... yakın evler olursa 3 bebek bir arada büyür sende yardımcı olursun krikitosuma zorlandığı zamanlarda aslandır benim arkadaşım çatır çatır büyütür iki bebeğini de

saişim çok iyi düşünmüşsün canım şöyle aynıapartmanda olmadı aynı sitede vs... yakın evler olursa 3 bebek bir arada büyür sende yardımcı olursun krikitosuma zorlandığı zamanlarda aslandır benim arkadaşım çatır çatır büyütür iki bebeğini de
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

dandini canım evet bende anaokulundan yani 5 yaşından liseye kadar varımı yoğumu mert e harcayıp sonuna kadar özel okula gönderme kararım vardı bende hep aynı şeyi savunurum kuzenimin kızı kolleje gidiyor onlarada sölerim hep şimdi 2 tane bebekle nasıl olur bilmiyorum ama izmirde avni akyol okulu varmış anasınıfından lisesona kadar aynı okulda hiç değiştirmeden eğitim görüyormuş çocuklar yarı devletin yarı özel
kollejler bu sene izmirde dönemi 15.000tl mesela avni akyol 5.000tl orası olabilir die düşünüyoruz eşimle kısmet bi o zamanlar gelsinde yapılır bi şekilde

safişim ev konusunu konuşalım canım ne iyi olur yakın otursak sık sık görüşebilsek

hem kız olur diyonuz hem hep erkek isimleri buluynuz yaw kız ismi bulun bana yoksam erkek mi gene yaşlandığımda 2 erkek bakmaz bana geliler sokağa atar belki waaaaaaaaaaşşşşşş halimeee

şaka şaka sağlıklı olsunlarda önewmli değil hayırlı evlat olsunlar

Saphiracım ne süper dostluğunuz var valla sana şu anda inanılmaz hayranlık duyuyorum.Arkadaşına destek olman çok güzel.Keşke bizde yakın olsak da hep beraber el atsakta bebişimizi büyütsek.Seni tekrar çok taktir ediyorum.ınsan en yakınından bile bunu göremez.Helal olsun.

Kirikitosçum böle dostların varken üçüncüyüde aradan çıkarmakta fayda var tatlım:))

safişim bir tanedir o kk girdim onla tanıştım bu benim için bir şans olmalı oğlumun doğum gününde bütün bulaşıkları yıkadı valla yıllardan beri arkadaşım dediklerim el el üstünde oturdular onun hakkını ödeyemem zaten hamile olduğumu öğrendiğimdede ilk onu aramıştım dertleşmek için canım o benim bugünde beyaz melekçim aradı uzun uzun konuştuk paylaştık iyiki sizin gibi insanlarla tanışmışım ne kadar kıymetlisiniz hepiniz tek tek ayrı ayrı

kız olursa MıNA nasıl sizce yıllanmış şarap demek yıllansada güzelleşen kadın demekmiş internetten buldum fikirleri bekliyorum

Back