- 25 Temmuz 2013
- 12.915
- 52.767
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bir şey gaz yapmis gibi. Herhangi bir şey olabilir bir düşün canım. Ben mesela diyet dışı yediğim en ufak şeyde öyle oluyorumİyi geceler arkadaşlar,
Sabah kahvaltıda biraz fazla yedim sanırım, normalde hafif yapıyorum. Hala karnım şiş gibi hissediyorum. Akşam çok hafif yedim ama acıkmamıştım, hala karnım dolu gibi hissediyorum. Bu nedir? Bilen var mı? Benim hep böyle ya, yemin ederim benim yediğim kadar yiyip benim gibi hareketli olsa başkası tığ gibi olur. Tiroidlerime önceleri bakıldı normal.
Kahvaltım; peynir, 8-9 zeytin, ekmek, 1 tatlı kaşığı bal.
Kahve
Mısır patlaklı bir şey var ondan 3 tane yedim, ismini hatırlamıyorum.
Armut
Akşam: yarım tabak bamya, 1 kase yoğurt ve turşu.
Yeşil çay saat 9 gibi.
Su 2,5 litre
Spor 12 bin adım, 1 saat koşu bandında yürüdüm 5 km içinde.
Cemoos
Chocolita
MerhabaHer haftasonu olduğu gibi topik sessiz. Yarınki sonuçlari merak ediyorum
Ama nasıl olursa olsun vazgeçmek yok.
Menüm
Sabah domates peynir salatalık 1 minik cıs
Yumurta
Öğlen kahve
Aksam ızgara tavuk ve salata
Su tamam egzersiz 20 dk yürüyüşCemoos
Haftasonlari hep böyle oluyor canım. Eşim evde olduğu icin çok telefonla da ilgilenmek istemiyorum. Yarın yine şenlik olur buralar. Pazartesiler çok hareketli. Salı Çarşamba yoğun geçer. Perşembe azalarak devam eder. Haftasonu minimum olur. Hep bu şekilde oldu şimdiye kadar. Bende sizleri özlüyorumMerhabaChocolita
Topiği gün içinde devamlı takip ediyorum, mesaj görmezsem çıkıyorum, mesaj olunca okuyorum, cevap yazıyorum benimle alakalı ise.
Akşam Chocolita nasıl acaba, dün de yazmadı diye merak ettim. Senin gibi yokluğunu hissettiğim başka arkadaşlar da oluyor ilk tanıştıklarımdan, sonra diyorum ki herhalde günlük koşuşturmacaları içinde fırsat bulamıyorlar. Fırsat buldukça yazalım birbirimize, özletmeyin kendinizi, emi?
İyi tatiller diliyorum tüm çocuklara.Haftasonlari hep böyle oluyor canım. Eşim evde olduğu icin çok telefonla da ilgilenmek istemiyorum. Yarın yine şenlik olur buralar. Pazartesiler çok hareketli. Salı Çarşamba yoğun geçer. Perşembe azalarak devam eder. Haftasonu minimum olur. Hep bu şekilde oldu şimdiye kadar. Bende sizleri özlüyorumşimdi okullarda ara tatile girdiği için kacicaz bir yerlere. Anneme gidince yine aktif olamayabilirim