• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Eklentiler

• 20231113095911_Gallery.webp
    20231113095911_Gallery.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 39
baltasarcım 16 sene önce evlendiğim zamanımdaki kilodasın :KK8: yani tekrar hayalım ama bidaha hiç göremedim ben bu rakamı.:işsiz:
Şimdi senin kilona baktım 57 imiş az kalmış hedefe 😊 belki bu hafta daha da düşmüştür. Ben de üniversitede 49 görmüştüm bir dönem çok hoşuma gitmişti bir daha görmedim. Bakarsan arada 3 kilo var ama kolay gitmiyor gerçekten

Günaydın kızlar
zorlu bir 2 hafta geçirdim sağlık ve özel olarak. psikolojik olarak da baya yıprandım açıkçası yakınlarımın yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle.
küçük bir tatile çıktık. bugün dönüyoruz.
tartı işini nasıl yapıcaz bilemedim. öğleden sonra evde oluruz gibi. ama otelden kahvaltı yapıp çıkıcaz.
arabayı da ben kullanıcam. bol su falan içerim ben yolda mesafe çok uzun değil ama. tartı aç karna olmaktan baya uzak olacak🤔
gerçi Cemoos Cemoos beni gruptan attı sanırım :cry:

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Günaydın kızlar
zorlu bir 2 hafta geçirdim sağlık ve özel olarak. psikolojik olarak da baya yıprandım açıkçası yakınlarımın yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle.
tartı işini nasıl yapıcaz bilemedim. öğleden sonra evde oluruz gibi. ama otelden kahvaltı yapıp çıkıcaz.
arabayı da ben kullanıcam. bol su falan içerim ben yolda mesafe çok uzun değil ama. tartı aç karna olmaktan baya uzak olacak🤔

Merhaba Deenniizz Deenniizz
Hoşgeldin :KK19::KK200:

Şimdi senin kilona baktım 57 imiş az kalmış hedefe 😊 belki bu hafta daha da düşmüştür. Ben de üniversitede 49 görmüştüm bir dönem çok hoşuma gitmişti bir daha görmedim. Bakarsan arada 3 kilo var ama kolay gitmiyor gerçekten
senelerdir eski kiloma dönmek için o kadar uğraşıyorumki ama 2 doğum girdi araya yükselişler yaşadım o yüzden en fazla 58 e düşüyodum hep. ama bu sefer azim ettim hedefim 53. ucundan kıyısından görücem artık. bu hafta güzel bir düşüş yaşadım ama süpriz olsun Chocolita Chocolita ya attım özelden :KK76:

Günaydın kızlar

olsun sen yinede şansını dene bence tartıl artıda çıksan haftaya toparlarsın

Günaydın kızlar

Tekrar hoşgeldin Deniz 🩵 umarım tatil iyi gelmiştir:KK51:

Tamamdır operada sıkıntı olmadi spor sonrası bakarim kizlar bol eksiler en çok
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere bacım seni merak ediyorum
Ben tartilmadim tren... ,horoz....... ben üçgeninde şiştim sabah sabah ..sı..p sıvıcam birilerine az kaldı :sopa:

Hayır satıcının sağlam masa göndermesini de reddettik elimde patlayacak :işsiz:

Back
X