- 30 Aralık 2009
- 4.366
- 17.111
- 733
Mercii bebeğim.Olsun sonuç yine de çok iyi ya aşağı çekme kendini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mercii bebeğim.Olsun sonuç yine de çok iyi ya aşağı çekme kendini![]()
çok iyi canım tebrik ederim inşallah bu şekilde devam edip tez zamanda ideal kilona ulaşırsın
gayet iyi sonucun canım bencede düşürme kendini hafta sonları malesef hepimiz biraz kaçırıyoruz önemli olan toparlayabilmekVar.
Ancak cuma günü 66.9 du.
H sonu artıyor
baltasarcım 16 sene önce evlendiğim zamanımdaki kilodasın
Şimdi senin kilona baktım 57 imiş az kalmış hedefebaltasarcım 16 sene önce evlendiğim zamanımdaki kilodasınyani tekrar hayalım ama bidaha hiç göremedim ben bu rakamı.
![]()
MerhabaGünaydın kızlar
zorlu bir 2 hafta geçirdim sağlık ve özel olarak. psikolojik olarak da baya yıprandım açıkçası yakınlarımın yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle.
küçük bir tatile çıktık. bugün dönüyoruz.
tartı işini nasıl yapıcaz bilemedim. öğleden sonra evde oluruz gibi. ama otelden kahvaltı yapıp çıkıcaz.
arabayı da ben kullanıcam. bol su falan içerim ben yolda mesafe çok uzun değil ama. tartı aç karna olmaktan baya uzak olacak
gerçiCemoos beni gruptan attı sanırım
Cemoos
Chocolita
senelerdir eski kiloma dönmek için o kadar uğraşıyorumki ama 2 doğum girdi araya yükselişler yaşadım o yüzden en fazla 58 e düşüyodum hep. ama bu sefer azim ettim hedefim 53. ucundan kıyısından görücem artık. bu hafta güzel bir düşüş yaşadım ama süpriz olsunŞimdi senin kilona baktım 57 imiş az kalmış hedefebelki bu hafta daha da düşmüştür. Ben de üniversitede 49 görmüştüm bir dönem çok hoşuma gitmişti bir daha görmedim. Bakarsan arada 3 kilo var ama kolay gitmiyor gerçekten
olsun sen yinede şansını dene bence tartıl artıda çıksan haftaya toparlarsınGünaydın kızlar
zorlu bir 2 hafta geçirdim sağlık ve özel olarak. psikolojik olarak da baya yıprandım açıkçası yakınlarımın yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle.
tartı işini nasıl yapıcaz bilemedim. öğleden sonra evde oluruz gibi. ama otelden kahvaltı yapıp çıkıcaz.
arabayı da ben kullanıcam. bol su falan içerim ben yolda mesafe çok uzun değil ama. tartı aç karna olmaktan baya uzak olacak
Cemoos
Chocolita
günaydın sporların kraliçesiGünaydın kızlar
Tarti resmimi cocoya atip sporumu yapacağım inş hava kapalı ve yağmurlu tam yatış havası ama 3 cocukla imkansız![]()
Günaydın kızlar
Cemoos
Chocolita
Bazen bu sorun oluyor sitede.Kızlar özel msjda klavyem çalışmıyor neden ki
Resmide atamıyorum bu yüzden tekrar baska tarayicidan deniycem
Ben tartilmadim tren... ,horoz....... ben üçgeninde şiştim sabah sabah ..sı..p sıvıcam birilerine az kaldıTamamdır operada sıkıntı olmadi spor sonrası bakarim kizlar bol eksiler en çok
Minik Duduklu Tencere bacım seni merak ediyorum