• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Merhabalar,
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
12 Kasım 2023, Pazar
Menüm:
Kahvaltı:
*1 yumurta ile sahanda soğanlı yumurta
*8 yeşil zeytin
*1 dilim beyaz peynir
*domates
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
*2 küçük yerli muz
Akşam:
*4 ızgara köfte
*5 y.k. zeytinyağlı fasulye
Ara öğün:
*açai ananaslı yeşil çay
Su: 2 lt.
*Bugün spor yapmadım.
Tüm gün evde idim.
İyi akşamlar.🌺Yarın herkese tartıda bol eksiler dilerim.:KK68:🌸

İyi akşamlar kızlaaar, yarın tartıda bol eksiler dilerim :KK76:

12 Kasım menüm

10:00

-1 büyük kupa az sütlü filtre kahve

14:00
-2 yumurta ve lorla omlet
-domates, salatalık, yeşil biber
-yeşillik (dereotu, maydonoz)
-2 ince küçük dilim kızarmış ekmek
-5 zeytin
-çay
-yarım muz, yarım mandalina

16:30
-1 fincan sade türk kahvesi

20:00
-3 kaşık mantar sote biberli domatesli
-1 kase haşlanmış sebze (brokoli, havuç, karnabahar)
-1 kase yoğurt

Su: 2 lt
Spor: 45 dakika leslie 3 mile burn body fat
Adım: tüm gün evdeydim

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita 🌸

Sabah
2 fıstık ezmeli dilim çay
Birkaç patates kızartması

Ara kahve 1 kare

Akşam
5 çiğ köfte
Çay yanı 1 çorba kaşığı tahin pekmez

Adım 12 bin
Su 1 1. 5 lt Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 20231112_231606.webp
    20231112_231606.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 35
İyi akşamlar güzel hanımlar
Pazar menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta, 1küçük parça peynir, yeşilikli salata ( maydanoz, dereotu, çeyrek avakado, 2 çeri domates, biraz salatalık ve küçük yarım havuç)

Ara
2 kuru kayısı, 2yk kadar nar, 1 çay bardağı kadar kefir

Ara
Sütlü kahve

Akşam
Vicdan çorbası gibi bir çorba yaptım. 1 kase çorba, 1 bardak kefir
( çorbaya maş fasulyesi, kırmızı mercimek, soğan, kırmızı biber, maydanoz, dereotu, baharat)

Su: 1,5lt kadar
Spor: 1 saat yürüyüş (12k adım)

Eklentiler

• 7EA07A15-5396-45B3-85BC-10A7360C9828.webp
    7EA07A15-5396-45B3-85BC-10A7360C9828.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 29
İyi geceler arkadaşlar,

Sabah kahvaltıda biraz fazla yedim sanırım, normalde hafif yapıyorum. Hala karnım şiş gibi hissediyorum. Akşam çok hafif yedim ama acıkmamıştım, hala karnım dolu gibi hissediyorum. Bu nedir? Bilen var mı? Benim hep böyle ya, yemin ederim benim yediğim kadar yiyip benim gibi hareketli olsa başkası tığ gibi olur. Tiroidlerime önceleri bakıldı normal.

Kahvaltım; peynir, 8-9 zeytin, ekmek, 1 tatlı kaşığı bal.

Kahve

Mısır patlaklı bir şey var ondan 3 tane yedim, ismini hatırlamıyorum.

Armut

Akşam: yarım tabak bamya, 1 kase yoğurt ve turşu.

Yeşil çay saat 9 gibi.

Su 2,5 litre

Spor 12 bin adım, 1 saat koşu bandında yürüdüm 5 km içinde.

Eklentiler

• IMG_2209.webp
    IMG_2209.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 35
İyi geceler arkadaşlar,

Sabah kahvaltıda biraz fazla yedim sanırım, normalde hafif yapıyorum. Hala karnım şiş gibi hissediyorum. Akşam çok hafif yedim ama acıkmamıştım, hala karnım dolu gibi hissediyorum. Bu nedir? Bilen var mı? Benim hep böyle ya, yemin ederim benim yediğim kadar yiyip benim gibi hareketli olsa başkası tığ gibi olur. Tiroidlerime önceleri bakıldı normal.

Kahvaltım; peynir, 8-9 zeytin, ekmek, 1 tatlı kaşığı bal.

Kahve

Mısır patlaklı bir şey var ondan 3 tane yedim, ismini hatırlamıyorum.

Armut

Akşam: yarım tabak bamya, 1 kase yoğurt ve turşu.

Yeşil çay saat 9 gibi.

Su 2,5 litre

Spor 12 bin adım, 1 saat koşu bandında yürüdüm 5 km içinde.

Yani bir şey gaz yapmis gibi. Herhangi bir şey olabilir bir düşün canım. Ben mesela diyet dışı yediğim en ufak şeyde öyle oluyorum

Bugün aşırı tempolu geçti kızlar kalsik kahvaltıyı yapıp hemen kadar markete gittik çocuklara tam bi kaos :kızgın::skandal:
Neyse sinir krizi geçirmeden eve döndük, hemen mutfağa giriştim aldıklarımizi yerleştirdim akşama misafirim vardı o yüzden yemek hazırlama faslı derken hiç oğle yemeği yemeye fırsat olmadı akşamda otur kalk derken fazla yemedim Allah tan bakalım yarın hepimizin güzel eksileri olur umarım bu hafta çok beklentim yok kendimden bakalım sonuç ne olacak
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita adım sayım

Eklentiler

• IMG_20231112_233546.webp
    IMG_20231112_233546.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 26
Her haftasonu olduğu gibi topik sessiz. Yarınki sonuçlari merak ediyorum 😐
Ama nasıl olursa olsun vazgeçmek yok.

Menüm
Sabah domates peynir salatalık 1 minik cıs
Yumurta

Öğlen kahve

Aksam ızgara tavuk ve salata
Su tamam egzersiz 20 dk yürüyüş Cemoos Cemoos
Merhaba Chocolita Chocolita
Topiği gün içinde devamlı takip ediyorum, mesaj görmezsem çıkıyorum, mesaj olunca okuyorum, cevap yazıyorum benimle alakalı ise.
Akşam Chocolita nasıl acaba, dün de yazmadı diye merak ettim. Senin gibi yokluğunu hissettiğim başka arkadaşlar da oluyor ilk tanıştıklarımdan, sonra diyorum ki herhalde günlük koşuşturmacaları içinde fırsat bulamıyorlar. Fırsat buldukça yazalım birbirimize, özletmeyin kendinizi, emi?
Beni sorarsan haftam iyi geçti aslında yürüyüş anlamında. Bugün sabah regl oldum, onun şişliği var üzerimde, o nedenle Pazartesi'nden umutlu değilim maalesef.:KK57:

Son düzenleme:
Merhaba Chocolita Chocolita
Topiği gün içinde devamlı takip ediyorum, mesaj görmezsem çıkıyorum, mesaj olunca okuyorum, cevap yazıyorum benimle alakalı ise.
Akşam Chocolita nasıl acaba, dün de yazmadı diye merak ettim. Senin gibi yokluğunu hissettiğim başka arkadaşlar da oluyor ilk tanıştıklarımdan, sonra diyorum ki herhalde günlük koşuşturmacaları içinde fırsat bulamıyorlar. Fırsat buldukça yazalım birbirimize, özletmeyin kendinizi, emi?
Haftasonlari hep böyle oluyor canım. Eşim evde olduğu icin çok telefonla da ilgilenmek istemiyorum. Yarın yine şenlik olur buralar. Pazartesiler çok hareketli. Salı Çarşamba yoğun geçer. Perşembe azalarak devam eder. Haftasonu minimum olur. Hep bu şekilde oldu şimdiye kadar. Bende sizleri özlüyorum ❤️ şimdi okullarda ara tatile girdiği için kacicaz bir yerlere. Anneme gidince yine aktif olamayabilirim

Haftasonlari hep böyle oluyor canım. Eşim evde olduğu icin çok telefonla da ilgilenmek istemiyorum. Yarın yine şenlik olur buralar. Pazartesiler çok hareketli. Salı Çarşamba yoğun geçer. Perşembe azalarak devam eder. Haftasonu minimum olur. Hep bu şekilde oldu şimdiye kadar. Bende sizleri özlüyorum ❤️ şimdi okullarda ara tatile girdiği için kacicaz bir yerlere. Anneme gidince yine aktif olamayabilirim
İyi tatiller diliyorum tüm çocuklara.:KK200:
Haklısın canım. Haftasonu telefonla fazla ilgilenmek istememekte haklısın. Bir de haftasonu ev işlerimiz de fazla oluyor.
Ben kk da bu başlık dışında başka konuya pek yazmıyorum, burada çok mesaj ve etkileşim oldu mu mutlu oluyorum işte.:KK36:
Yarın tartıda bol eksiler diliyorum. İyi geceler, sevgiler.:KK19::KK200:

Alys Alys nasılsın, iyi misin?
Ben bugün yürümedim, dinlenme günü gibi oldu. Pazar sabahı regl oldum; ama tam başlamadı henüz. Şiş şiş geziyorum vallahi. :KK35:

Back
X