- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
Hemen yakaliyorum, 15 deyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlaştık.Hayir adimda hic bir sorun olmaz
Ama cok yorulursan bak o etkiler,
Tamam soyle yapalim
Cumartesi 15 k
Pazar 7 k
![]()
Cumartesiden Çarşambaya her gün 20000 adım attığın için kasında artış olmuş olabilir. Tartıdaki artı sonuç ondandır belkiSelamlar,
Dengeye gelmeye çalışıyorum dönüşüm çok acı oldu artıdayım muhtemelen bakalım devam edeceğiz mecbur.
Kahvaltı: klasik kahvaltı , tahıllı eksi maya ekmeği,çay
Ara öğün : Türk kahvesi , kuruyemiş
Akşam: Mercimek çorbası, Körili tavuk sote , iki kaşık pilav
Su çok az :/
Egzersiz yok yol yorgunuyum , cumartesiden çarşambaya her gün 20 bin adım atmışım ayaklarım su topladı
Cemoos
Chocolita
Valla ilaç alıyorum yoksa deliririm ilk defa bu kadar uzun sürdü bugünde çok iyi değildimGeçmiş olsun canım ilaç al benimki ilaç almadan geçmiyor sonra uyuyorum ancak.
Çok geçmiş olsunValla ilaç alıyorum yoksa deliririm ilk defa bu kadar uzun sürdü bugünde çok iyi değildim
Çok geçmiş olsun. Bende acayip bir baş ağrısı çekiyorum bugünValla ilaç alıyorum yoksa deliririm ilk defa bu kadar uzun sürdü bugünde çok iyi değildim
Alys ya bunların kalorisi 1700 oluyor mu çok az gibi emin misin
Smiile pazartesiye hiç ümidim yoksexual çikolatalarımmmmhaftasonuna giriş yaparken bir selam vereyim dedim, pazartesiyi unutmayın ha
labellevie
@Goklerce
sedulu
Alys
Cemoos
![]()
Labelcim Perşembe cuma cezalisin hem ceza dimlarin lazım hem uyarı almış oluyorsun.İyi geceler Kızlar, bugün çok yoğun geçti ama maalesef yürüyerek değil arabayla. Yarın da eğitimin var.
Kahvaltı; yumurta, peynir, zeytin ve 2 dilim ekmek.
Akşam dışarıdaydım diyet dışı beslendim.
Su 2 litre
Spor 7 bin adım.
Yok kız nerede haftasonu demek hem benim hem kayınvalidemin evinin temizliği demek üzerine spor planım varHuuu
Bu hafta hic bir gunu sporsuz gecirmedin yigidim
Dinlen haftasonu
Ben etiket yapmayı unutmuşum kızlarHayırlı akşamlar
Çok aç bi gündü benim içinama pes etmedim
Sabah tarçınlı kahve soda
İlk öğün 2 de 2 yumurta 1 kk peynir bok salata
Ara yeşilçay
Akşam 7 de son öğün dünkü yoğurtlu kabağın aynısı
Son olarak 2 bardak çayla kapanış
3 litre su
30 dk leslie harici 7000 adım
![]()