Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Çok geçmiş olsun canım Arrietty_
Çabucacık iyileş ve aramıza dön inşallah.

Kızlar yeni yılda nur topu gibi +2,2 kilom oldu. Aralık sonunda 98,7 imişim şimdi 100,9 olmuşum. Regl olmam filan değil nedeni bence, bişeyler yapmalıyım acilen.
Yılbaşı gecesi ve izin döneminde yediğim bazı diyetdışı yiyeceklere bağlıyorum bu durumu.
Kendim ettim kendim buldum öff

Sağlık olsun delficim inşallah bu azimle gidecek o kilolar

Çok geçmiş olsun Melegimkorusun
Acil şifalar dilerim.
Çok saol canım
Chocolita

Gecen hafta 64.0
Bu hafta 62.8

Fark 1.2 kg
Yuzde 1.87

Gecen haftanin odemi atilmis oldu, haftaya hedef 62.0

Eki Görüntüle 3373975
Harika hoşgeldin tekrar canım
Çok geçmiş olsun canım bu sene hastalıklar çok fena biran önce iyileş dön aramıza

Bu hafta yıldız savaşlarının kazananı Ucmelekannesi oldu geçen haftanın da birincisiydi. 2 ligi de almis oldu tebrik ederim
labellevie liglerden inmeyen arkadaşım bu sefer 2. Oldu

Hafif siklette yıldız savaşlarının kazananı Istenmeyentuyy başladığımız günden beri iradene, hedefe kilit ilerlemene hayranım hedefe sadece 300 gram kaldı. Resmen kara göründü. Topik icinde heyecanlıyım çünkü ilk mezunumuz olacaksın

Smiile sende başladığın günden beri süper ilerliyorsun. İkinci mezun sen olacakmissin gibi geliyor. Hedefe çok az kalmış. Çok güçlü kadınlarsiniz. Bize de ilham oluyorsunuz şimdi 2. Oldun ama çok güzel bir eksiyle

Istenmeyentuyy Ucmelekannesi
1 hafta geçerli dokunulmazlık
Geçmiş cezalardan muaf
1000 kalori ödül hakki

labellevie Smiile
500 kalori ödül hakkınız var

Tebrikler Ucmelekannesi
Tebrikler Istenmeyentuyy

Diyetisyene gitsen?
Cunku bu hastaliklarin muhakkak etkiliyordur, kafadan uydurma oneri vermek istemiyorum o sebeple.
Onun disinda bir hafta kalori saymayi deneyebilirsin. Menu yazmak illa insani etkiliyor. Ama kalori saydiginda sunu fark ediyorsun.

Atiyorum bir tabak salata var menunde ;
Hic yag koymazsan 50 kalori, normal insan gibi yag koyarsan 150 kalori, egeli ablalar gibi zeytinyagina abanirsan 500 kalori

Tünaydın arkadaşlar. Fit mutlu anneye haber vermiştim bugün hastane işlerim oldu. Ancak bakabildim. Tartimi da sabah aticam. Çünkü tansiyonum düşünce mecbur bir şeyler yedim. 1. Leri birazdan paylaşırım

Gecmis olsun. Tansiyon cok kotu ya, sebebi bulunur cabucak ins.

Çok geçmiş olsun iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel bir fırsat
Ama yarın sabah tartı bekliyorum canım
Gecen hafta 64.0
Bu hafta 62.8

Fark 1.2 kg
Yuzde 1.87

Gecen haftanin odemi atilmis oldu, haftaya hedef 62.0

Eki Görüntüle 3373975
Alys mekana giris yapti
Geçmiş olsun arri inşallah atlatır dönersin aramıza
Şimdi canım yiitee sen ara vereli 1 ay olmuş. Yeni bir başlangıç tarihi atmak ister misin yoksa son kilolardan devam mı edelim? Çünkü son durumda ay sonu kilo verememis olduğun için büyük bir ceza gelecek. Ceza işime de gelir dersen aynen devam edelim. Yok zaten 1 ay izinliydim yeni tarih atalim dersen öyle yapicam
Selam kizlar maalesef artı ile geldim
Geçen hafta:70.9
Bugün:71.4
Fark:+500
Fit mutlu anne Chocolita Eki Görüntüle 3374103
Bu hafta halledersin sen

Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…