Çok geçmiş olsun canımSelam
Umarim herkes iyidir.
Hastalik pesimi birakmiyor. Okadar cok ilac aldim ki su son 3 aydir. Buna antibiotik de dahil.
Kilom bu suretce dalgalandi durdu.
Suan Birde prednisolon aliyorum. Astim ilacim faydasiz diye.
Neyse ben yakinda dønus yapmak istiyorumChocolita m. Su ciger iltihabini atlatayim
Hoşgeldin canımTünaydın. Ben geldim..Geçen yıldan beri nasılsınız? Bende değişen yok. 52lerde ayrılmıştım. 1ay oldu. 52 üstüme yapıştı resmen. Hala 52 deyim Chocolita katılabilir miyim
3 4 yıldır 52 deyim ya.. Ondan mı gitmiyor bu kilo.
Eki Görüntüle 3374053
MerhabaTünaydın kizlar
Ben daha kahvaltı yapmadım iyice kendime geleyim belki şişkinlik gider diye bekliyorum ahdbxbxbbx
Yine geç uyandım
Sağlık olsun delficim inşallah bu azimle gidecek o kilolarKızlar yeni yılda nur topu gibi +2,2 kilom oldu.Aralık sonunda 98,7 imişim şimdi 100,9 olmuşum. Regl olmam filan değil nedeni bence, bişeyler yapmalıyım acilen.
Yılbaşı gecesi ve izin döneminde yediğim bazı diyetdışı yiyeceklere bağlıyorum bu durumu.
Kendim ettim kendim buldum öff
Çok saol canım
HarikaChocolita
Gecen hafta 64.0
Bu hafta 62.8
Fark 1.2 kg
Yuzde 1.87
Gecen haftanin odemi atilmis oldu, haftaya hedef 62.0
Eki Görüntüle 3373975
Çok geçmiş olsun canım bu sene hastalıklar çok fenaSelam
Umarim herkes iyidir.
Hastalik pesimi birakmiyor. Okadar cok ilac aldim ki su son 3 aydir. Buna antibiotik de dahil.
Neyse ben yakinda dønus yapmak istiyorumChocolita m. Su ciger iltihabini atlatayim
Hoşbuldum.
Geçmiş olsun.Tünaydın arkadaşlar. Fit mutlu anneye haber vermiştim bugün hastane işlerim oldu. Ancak bakabildim. Tartimi da sabah aticam. Çünkü tansiyonum düşünce mecbur bir şeyler yedim. 1. Leri birazdan paylaşırım
TebriklerBu hafta yıldız savaşlarının kazananıUcmelekannesi oldu geçen haftanın da birincisiydi. 2 ligi de almis oldu tebrik ederim
labellevie liglerden inmeyen arkadaşım bu sefer 2. Oldu
Eki Görüntüle 3374168
Hafif siklette yıldız savaşlarının kazananıIstenmeyentuyy başladığımız günden beri iradene, hedefe kilit ilerlemene hayranım hedefe sadece 300 gram kaldı. Resmen kara göründü. Topik icinde heyecanlıyım çünkü ilk mezunumuz olacaksın Eki Görüntüle 3374169
Smiile sende başladığın günden beri süper ilerliyorsun. İkinci mezun sen olacakmissin gibi geliyor. Hedefe çok az kalmış. Çok güçlü kadınlarsiniz. Bize de ilham oluyorsunuz şimdi 2. Oldun ama çok güzel bir eksiyle
Istenmeyentuyy Ucmelekannesi
1 hafta geçerli dokunulmazlık
Geçmiş cezalardan muaf
1000 kalori ödül hakki
labellevie Smiile
500 kalori ödül hakkınız var
Kızlar yeni yılda nur topu gibi +2,2 kilom oldu.Aralık sonunda 98,7 imişim şimdi 100,9 olmuşum. Regl olmam filan değil nedeni bence, bişeyler yapmalıyım acilen.
Yılbaşı gecesi ve izin döneminde yediğim bazı diyetdışı yiyeceklere bağlıyorum bu durumu.
Kendim ettim kendim buldum öff
Tünaydın arkadaşlar. Fit mutlu anneye haber vermiştim bugün hastane işlerim oldu. Ancak bakabildim. Tartimi da sabah aticam. Çünkü tansiyonum düşünce mecbur bir şeyler yedim. 1. Leri birazdan paylaşırım
Çok geçmiş olsunKızlar merhabalar ben kaç gündür ateşler içindeyim hasta yatıyordum. Aksi gibi bugünde iş görüşmem vardı ona gittim. Almanya da İlk is görüsmem ve il deneyimim olacakTartılmak aklıma gelmedi o aceleyle. Gerçi diyette yapamadım ama ne su içebildim ne hareket var. Beni bu hafta mazur görün kızlar yarın sabah tartılıp atarım
Fit mutlu anne Chocolita
Alys mekana giris yaptiGecen hafta 64.0
Bu hafta 62.8
Fark 1.2 kg
Yuzde 1.87
Gecen haftanin odemi atilmis oldu, haftaya hedef 62.0
Eki Görüntüle 3373975
Geçmiş olsun arri inşallah atlatır dönersin aramızaSelam
Umarim herkes iyidir.
Şimdi canımTünaydın. Ben geldim..Geçen yıldan beri nasılsınız? Bende değişen yok. 52lerde ayrılmıştım. 1ay oldu. 52 üstüme yapıştı resmen. Hala 52 deyim Chocolita katılabilir miyim
3 4 yıldır 52 deyim ya.. Ondan mı gitmiyor bu kilo.
Eki Görüntüle 3374053
Bu hafta halledersin senSelam kizlar maalesef artı ile geldim
Geçen hafta:70.9
Bugün:71.4
Fark:+500
Fit mutlu anne Chocolita Eki Görüntüle 3374103
Sağol canımGeçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?