Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Yeni bir tarih atarsak daha iyi olur

Haklısın canım
Diyetisyen bilinçli beslenme adına faydalı olur aslında.
Kalori saymayı yapmıyorum hiç, ona başlayayım Alys Porsiyonlarım büyük sanırım,onları kısmalıyım. hani mesela normal 1 y.k. değil de tepeleme olunca, 1 kibrit kutusu değil de daha bir
büyük olunca diyet listesindeki kaloriler
tutmuyor.
Sağolasın.

yiitee başlangıç kilon 56. Son durumda kilo almış olsan da 52.40tan 52.60 olmuşsun. Başlangıc tarihini silmeye kıyamadım valla. Korumus gibisin aslında minicik bir artış var. 56 ya cikadabilirdin. 1 aylik bir boşluk için hıc fena değil. Aylık cezadan yırttın ama 3 gün ceza çekersin artık. 10.000 atmaya mazeretin varsa 45 dakika kanıtlı egzersiz istiyoruz. Hem senin içinde güzel bir başlangıç olur

delfinia
labellevie
Ve büyük ihtimal ben, ay sonu cezasına kaldık arkadaşlar

70 kg üstü arkadaşlar 1.5, 70 kg altı arkadaşlarin ay sonu en az 1 kg vermesi bekleniyor. Hasimato gibi kg vermeyi zorlastiran hastalığı olan arkadaşlarin 800 gram vermesi yeterlidir

5 gün 10.000 adım cezamız var. Adım sayara mazereti olanlar 45 dk kanıtlı egzersiz gönderecek.

Son zamanlarda bu kuralı bilerek unuttuğumu kabul ediyorum. Çünkü hepimiz hastalıktan kirildik. Ama topigin en caydırıcı kuralı bu aylık sonuç kuralıdır aslında. Bundan sonra bunu da es gecmiyoruz

: Delfi ve ben listede göründüğü üzere 1 hafta hastalık iznine ayrılmıştık. Bu yüzden bunun değerlendirmesini önümüzdeki haftanın sonucuna göre yapacağız

Son düzenleme:
Merhabalar Chocolita
Kurallar karşısında boynum kıldan ince canım. Kes cezamı.
Bir tek sorum var, merakımdan, kusuruma bakmazsanız. Hastalık nedeniyle 1 hafta izinliydim ve kilo bildirimi yapmadım ya, benim 4. haftam önümüzdeki hafta olmuyor muydu?
2,2 kg fazlam var ya, bir ihtimal haftaya 1,5 kg verebilirsem 5 gün adım cezam olmayacak o zaman.

Ben de büyük porsiyon yerim, oyle kus kadar yemekle doyamam
O yuzden yemeklerin kalorisini dusurmeye calisiyorum, bol bol yiyim ama az kalorili olsun ehehehe

Bilerek unuttuğum bir başka kural

Ay sonunda hiç kilo vermemiş arkadaşlar uyarılacak. Devamında diskalifiye edilecek

Bu kuralı da yeniden hatırlayalım
-0.0001 bile olsa ay sonunda eksi görmek istiyoruz arkadaşlar.
Aylık sonuçta sabit kaldığımız ya da kilo aldığımız durumda ben dahil kim olursa olsun uyarı verilecek. Topigi kurma amacımız bu sıkı kurallardı. Her şey yine kendi sağlığımız kendi mutluluğumuz için

Doğru söylüyorsun canım 1 hafta mazeretliydin. Bende öyle. Bu durumda önümüzdeki hafta bunun değerlendirmesini yapalım

Ucmelekannesi
D u t
Fit mutlu anne
labellevie
Melegimkorusun
G Goklerce
Alys
Smiile
Istenmeyentuyy
baltasar
Cemoos
yiitee

Alıntıyı etiketle de duyurmak istedim arkadaşlar. Yukarıda da yazdığım gibi topigin en caydırıcı kuralı aylık sonuçlardı. Artık gereken özeni göstereceğim. Fit mutlu anne aylık ceza ve uyarı takibini de mutlaka yapalım. Sizden de bu konuda hassasiyet bekliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…