• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne sevgili kaptanlarım
Ben çocuklar ve eşim ağır bi grip mi corona mı her ne zıkkımsa ondan geçiriyoruz sanırım bugün ne spor yapabildim ne diyete uyabildim . İzniniz olursa ben biraz müsadenizi isteyeceğim ❤️
Geçmiş olsun canım
Selam kızlar hemen eksik menüleri geliyor ❤️
Cumartesi
11.30
4 YK menemen, 1 dilim peynir, zeytin,2 dilim ekmek, kuşburnu

14.30 200 kalorilik kaçamak 🙈

19.00
1 kase şehriye çorbası, yoğurt, turşu 3 lahana sarması.

Şu:1 lt
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
10 bin ceza kestim canım yarın çekersin 7bin cezan da vardı yapmadın bu hafta 2 gün 10bin olarak yazıyorum

Merhabalar
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Günaydın 💐:KK200:
Bugün tartıda 100,9 kg idim.
Geçen haftaya göre 100 gr. eksideyim.
0,1÷101×100=0,099
Yüzdem:0,099
Regl durumum devam ediyor.

Eklentiler

• 1000024492.webp
    1000024492.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar merhabalar ben kaç gündür ateşler içindeyim hasta yatıyordum. Aksi gibi bugünde iş görüşmem vardı ona gittim. Almanya da İlk is görüsmem ve il deneyimim olacak🙏🏻 Tartılmak aklıma gelmedi o aceleyle. Gerçi diyette yapamadım ama ne su içebildim ne hareket var. Beni bu hafta mazur görün kızlar yarın sabah tartılıp atarım

Kızlar merhabalar ben kaç gündür ateşler içindeyim hasta yatıyordum. Aksi gibi bugünde iş görüşmem vardı ona gittim. Almanya da İlk is görüsmem ve il deneyimim olacak🙏🏻 Tartılmak aklıma gelmedi o aceleyle. Gerçi diyette yapamadım ama ne su içebildim ne hareket var. Beni bu hafta mazur görün kızlar yarın sabah tartılıp atarım
Çok geçmiş olsun Melegimkorusun Melegimkorusun
🌺🌸💐:KK200: Acil şifalar dilerim.🙏

Selam 👋

Umarim herkes iyidir.
Hastalik pesimi birakmiyor. Okadar cok ilac aldim ki su son 3 aydir. Buna antibiotik de dahil.
Kilom bu suretce dalgalandi durdu.

Suan Birde prednisolon aliyorum. Astim ilacim faydasiz diye.
Neyse ben yakinda dønus yapmak istiyorum Chocolita Chocolita m. Su ciger iltihabini atlatayim 🥲

Gel sen hafiften.
Kalori saymak bile bir duzene sokar.

Hastalara ozel meyve tabagi servisimiz var 🤪

Back
X