Olur canım sonuçta misafirin var mazeretlisin. Pazartesi dönersinMerhaba kızlar ben pazartesiye kadar izne ayrılsam. Cezalarım var ama çekemiyorum. Ben hep evde yerimde sayardım adım yapardım şimdi evde insanlar vaar her odada yapamıyorum. misafirler pazar günü gidiyor eski hayatıma döneeceğim inşallah. Olur muChocolita Fit mutlu anne
Spor ceza konusunda izin istiyosun dogru mu yoksa menü bildirimi de mi yapamayacaksin canim tamamen izinli mi yazayim haftaya pazartesiye kadarMerhaba kızlar ben pazartesiye kadar izne ayrılsam. Cezalarım var ama çekemiyorum. Ben hep evde yerimde sayardım adım yapardım şimdi evde insanlar vaar her odada yapamıyorum. misafirler pazar günü gidiyor eski hayatıma döneeceğim inşallah. Olur muChocolita Fit mutlu anne
Evet tamamen izinli olayım. Geçen hafta zaten idare ettiniz çok teşekkürlerSpor ceza konusunda izin istiyosun dogru mu yoksa menü bildirimi de mi yapamayacaksin canim tamamen izinli mi yazayim haftaya pazartesiye kadar
Tamam canımEvet tamamen izinli olayım. Geçen hafta zaten idare ettiniz çok teşekkürler
labellevie G Goklerce Smiile dünün menüleri nerde kızlar
Chocolita senin 3 gün Minik Duduklu Tencere
kızlar cezalara hiç başlamadınız daha
G Goklerce 7bin cezan var canimAlys Smiile sizlerin de 1 gün kaldı cezanız kızlar
labellevie G Goklerce Smiile dünün menüleri nerde kızlar
G Goklerce 7bin cezan var canimAlys Smiile sizlerin de 1 gün kaldı cezanız kızlar
Ya ben de o kadar kullanıyorum, tartıldım ama çok da değişmedibende de haşimato var. zor bir durum. haftaiçi 100'lük Levotiron, haftasonu 125'lik Levotiron içiyorum.
karnıbaharın ödem yaptığını okumuştum ben de. hatta deneyimlemiştim yediğimin ertesi gün.
Yarın da bir tartılırsın, bakalım ödem gidecek mi?
Sağ ol canım, tartıldım ama degisiklik yokOlabilir ya,
Beni bazi sebzeler cok sisiriyor.
Yine de eksisin, yarin gene tartil canin sikildiysa eger.
Tebrik ederim canlarGelelim civcikli bölümleregrup yıldızlarından @Ucmelekannesi yıldız savaşlarının kazananı ağır sikletin 1.si oldu harikasın
Minicik bir farkla 2. OldunD u t
Eki Görüntüle 3370050
Yıldız savaslarinin hafif siklette kazananı grup yıldızlarından @Cemoos oldufiyakalı bir giriş yaptın hayatım @Melegimkorusun seni ligde görmek güzel şimdilik 2. Oldun
Eki Görüntüle 3370051
Hepinizi tebrik ederim kızlar
@Ucmelekannesi @Cemoos
1 hafta geçerli dokunulmazlık
Menü bildirimi ve cezalardan muaf
1000 kalorilik ödül hakkina sahipsiniz
D u t ve @Melegimkorusun 500 kalorilik ödül hakkınız var
Sağ ol canım, teşekkür ederimYine de eksi var canım gayet güzel. Olabilir hiç canını sıkma
Hemen geliyoooolabellevie G Goklerce Smiile dünün menüleri nerde kızlar
Evet fitim bu hafta tamamlicam hepsinilabellevie G Goklerce Smiile dünün menüleri nerde kızlar
Ben de hasta oldum canım dün ilaç içip erken uyudum.labellevie G Goklerce Smiile dünün menüleri nerde kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?