- 8 Nisan 2017
- 57.097
- 301.591
- 698
Bende çay koydum ama herkesler uyuyor kimse kalkmadı. Eşim de sabah işten geldi yattıEvett aşırı soğuk Şuan yorgan çeneme kadar çekili öyle yatıyorum kalkıp kahvaltı yapmaya mecalim yok
Vardiyalı iş dimiBende çay koydum ama herkesler uyuyor kimse kalkmadı. Eşim de sabah işten geldi yattı
Evet 3 vardiya canım sagolaisnVardiyalı iş dimiben 2 yıl vardiyalı çalışmıştım aşırı zordu. Allah kolaylık versin
Bulunduğumuz şehirde gıda fuarı vardı bu hafta oradan aldım. Normalde kendi memleketimden alıyordum. Bizim orada biraz irili olur tam un gibi ince olmaz. Teşekkür ederim yemiş gibi oldum.Çokta güzel yapmışım ya.
Yakın olsak sana da ikram ederdim.
Hangi fuardan aldın?
Ben İnternet'en aliyorum
Eksi bekleuen var mı ?
Eksilmeyi bekleyip eksilmeyen var mı?
Yada eksilmiş olup artış gören var mı?
Artık görme şoku ile ön hazırlık yapıyorumdur
Çocuklar evde birşeyler isteyip durdu hngimize yaradı kiYarın iş başı yapıyorum bugün inşallah biraz keyf yapabilirim menüleri cezaları akşam kontrol edip etiket yapicam.
Yarın tartı günü bu tatil bana hiç yaramadı
Çocuğum yazık sesini çıkartmadı beni annem bitirdiÇocuklar evde birşeyler isteyip durdu hngimize yaradı ki
Ben de öyleyim ya, öksürük var bir de göğsüm dolmuş. Zencefil bal limon karışımı iyi geliyor. Gecmiş olsun.Günaydın , şifayı kapmışım iki gündür çok halsizim bu halde misafir ağırladım bir de çok yorgunum
Ben artı bekliyorum. Hem hastayım hem regl olmak üzereyim. Eksi gelmem mümkün değil.Eksi bekleuen var mı ?
Bende regl im şuan aslında düşmem lazımdı her türlüBen artı bekliyorum. Hem hastayım hem regl olmak üzereyim. Eksi gelmem mümkün değil.
Haftaya düşmüş olacağız.Bende regl im şuan aslında düşmem lazımdı her türlü
İnşallahHaftaya düşmüş olacağız.
Ben direkt artiyimBen artı bekliyorum. Hem hastayım hem regl olmak üzereyim. Eksi gelmem mümkün değil.
Eksi bekleuen var mı ?
Çok geçmiş olsunGünaydın , şifayı kapmışım iki gündür çok halsizim bu halde misafir ağırladım bir de çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?