Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Çokta güzel yapmışım ya.
Yakın olsak sana da ikram ederdim.
Hangi fuardan aldın?
Ben İnternet'en aliyorum
Bulunduğumuz şehirde gıda fuarı vardı bu hafta oradan aldım. Normalde kendi memleketimden alıyordum. Bizim orada biraz irili olur tam un gibi ince olmaz. Teşekkür ederim yemiş gibi oldum.

Eksi bekleuen var mı ?
Eksilmeyi bekleyip eksilmeyen var mı?
Yada eksilmiş olup artış gören var mı?

Artık görme şoku ile ön hazırlık yapıyorumdur

Gunaydin kizlar,

Ben 1 gun sporu ekmek disinda tum planlarima uydum, reglim de geldi,
Artik minik de olsa bir eksi gorurum herhalde zaten hedef olarak sabit gelmek yazmistim

Yarın iş başı yapıyorum bugün inşallah biraz keyf yapabilirim menüleri cezaları akşam kontrol edip etiket yapicam.
Yarın tartı günü bu tatil bana hiç yaramadı
Çocuklar evde birşeyler isteyip durdu hngimize yaradı ki

95.7 ile annem diyete başlamış .hazım sorunu vardı .şuan 93.5 e düşmüş hafifleyiverdim diyor hiç ekmek tuketmecen yapıyormuş diyet

En son böyle cabaladigindan 86 dan 68 e düşmüştü yürüyüş de yapıyormuş kadın benden hizli valla

Günaydın , şifayı kapmışım iki gündür çok halsizim bu halde misafir ağırladım bir de çok yorgunum
Ben de öyleyim ya, öksürük var bir de göğsüm dolmuş. Zencefil bal limon karışımı iyi geliyor. Gecmiş olsun.

Eksi bekleuen var mı ?

Ben artı bekliyorum. Hem hastayım hem regl olmak üzereyim. Eksi gelmem mümkün değil.

Eksi bekleuen var mı ?

Ben de regl olmak üzereyim, onun şişkinliği belki fazla çıkarır
Onun dışında sapıttığım veya sporu ektiğim bir gün olmadı bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…