Son zamanda hep 2 oluyor ben de farkındayımHasta mı olacaksın baltasar yat dinlen hava da kapalı zaten.
Yalnız bu hafta 2 oldu yine uyarı almış oldun
Rica ederim. Haftada bir iki için mesela ya da sabah aç karna kayısı yiyip üstüne bol şu içmeyi deneyin bağırsak hareketleri için.Bunu bilmiyordum ben aslında akşamları sıcak bişeyler içmek iyi geliyor diye aldım her gün içiyordum söylemeniz çok iyi oldu. Meyve çayları içerim öyleyse. Çok teşekkür ederim
MerhabaSelam :)
Benim de kaç gündür aklımda mısır ekmeği, bugün fuardan mısır unu aldım. En kısa zamanda yapmam lazım.Bu saatte kadar aç durdum durdum.
Baktım elim ayağım titredi misir ekmegi ile yogurt yedim.
Şimdi koridorda yürüyeyim bari.
İyi akşamlar kızlar
18 Kasım menüm
11:00
-1 kupa az sütlü filtre kahve
13:30
-1 dilim kızarmış ekmek
-menemen
-1 kk peynir
-5 zeytin
-salatalık
-çay
-biraz yeşillik
16:15
-1 fincan sade türk kahvesi
19:30
-1 porsiyon tavuk
-1 kaşık pilav
-3-4 patates
-1 bardak ayran
22:00
-1 şişe sade soda içerim
Su: 1,5 lt
Spor: 30 dakika leslie boosted fitness walk + 10 dakika melisa özsarı yuvarlak popo antrenmanı + 5 dakika stretching yoga
Adım: 8.128
Eki Görüntüle 3337401
Çokta güzel yapmışım ya.Benim de kaç gündür aklımda mısır ekmeği, bugün fuardan mısır unu aldım. En kısa zamanda yapmam lazım.
Geçmiş olsun hava çok soğukGünaydın , şifayı kapmışım iki gündür çok halsizim bu halde misafir ağırladım bir de çok yorgunum
Evett aşırı soğuk Şuan yorgan çeneme kadar çekili öyle yatıyorum kalkıp kahvaltı yapmaya mecalim yokGeçmiş olsun hava çok soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?