• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Günaydın , şifayı kapmışım iki gündür çok halsizim bu halde misafir ağırladım bir de çok yorgunum 🥲

Ben de öyleyim ya, öksürük var bir de göğsüm dolmuş. Zencefil bal limon karışımı iyi geliyor. Gecmiş olsun.
Geçmiş olsun kizlar. Bende dün hasta olmak için özellikle çabaladım sanki. O yağmurda fırtına da yürüyüşe çıktım

Tünaydın kızlar. Bende regl haftası ana evi derken ya + ya da korudum diye düşünüyorum. Ama bu hafta vereceğiz. Tam motivasyonum gidiyor derken komşularım dedi ki sen kilo vermissin. Az verdim ve sis haftamda olmama rağmen böyle demeleri beni yine gazladi

Arada bir arti veya sabit gelmek cok normal zaten,
Can sikmamak lazim.

Buradayiz hepimiz bu yolun yolcusuyuz 🤓 ama yavas ama hizli 😇

4 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal ekleyip,karıştırdım, 5 dakika bekleyip yedim. Haftada 2 gün yenilmesi öneriliyor. Akşam yatmadan önce yenilirse daha iyiymiş. Geçmişte faydasını görmüş idim, yeniden denemek istedim.

Kızlar sanırım bu hafta herkes icin biraz hüsran yeme içme bakımından düzen kaçtı benimde bu hafta full dışardaydım karbonhidrat ayarı kaçtı annemlerle beraberdik hep Ucmelekannesi Ucmelekannesi ile bebis sevmeye gittik falan baya tempolu idi bugun evden hiç cıkmadik vala yattim yuvalandim yarin yeni hafta yeniden rutinler olusturcam 3 gundur spor yapamiyorum

Kızlar sanırım bu hafta herkes icin biraz hüsran yeme içme bakımından düzen kaçtı benimde bu hafta full dışardaydım karbonhidrat ayarı kaçtı annemlerle beraberdik hep Ucmelekannesi Ucmelekannesi ile bebis sevmeye gittik falan baya tempolu idi bugun evden hiç cıkmadik vala yattim yuvalandim yarin yeni hafta yeniden rutinler olusturcam 3 gundur spor yapamiyorum
Ay kız tatil iyiki bitti bacım yoksa durum vahimdi bizim🤣🤣🤣
Benimde tekrar bı düzen oluşturmak lazım.

Back
X