- 30 Ocak 2017
- 13.498
- 197.562
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunBen de öyleyim ya, öksürük var bir de göğsüm dolmuş. Zencefil bal limon karışımı iyi geliyor. Gecmiş olsun.
Günaydın , şifayı kapmışım iki gündür çok halsizim bu halde misafir ağırladım bir de çok yorgunum![]()
Geçmiş olsun kizlar. Bende dün hasta olmak için özellikle çabaladım sanki. O yağmurda fırtına da yürüyüşe çıktımBen de öyleyim ya, öksürük var bir de göğsüm dolmuş. Zencefil bal limon karışımı iyi geliyor. Gecmiş olsun.
Tünaydın kızlar. Bende regl haftası ana evi derken ya + ya da korudum diye düşünüyorum. Ama bu hafta vereceğiz. Tam motivasyonum gidiyor derken komşularım dedi ki sen kilo vermissin. Az verdim ve sis haftamda olmama rağmen böyle demeleri beni yine gazladi
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun broGünaydın , şifayı kapmışım iki gündür çok halsizim bu halde misafir ağırladım bir de çok yorgunum![]()
Mutlu Pazarlar
Kahvaltıda
*haşlanmış yumurta
*6 zeytin
*1 dilim beyaz peynir
*3 çeri domates
*1 biber yedim.
Hava yağmurlu idi, sonra Kar yağmaya başladı. Güzel bir müzik açıp,camın önünde sade Türk kahvemi içeceğim.
️
🌨
EvetttArada bir arti veya sabit gelmek cok normal zaten,
Can sikmamak lazim.
Buradayiz hepimiz bu yolun yolcusuyuzama yavas ama hizli
![]()
Teşekkür ederim.
Sağ ol Choco. Umarım hasta olmazsın.Geçmiş olsun kizlar. Bende dün hasta olmak için özellikle çabaladım sanki. O yağmurda fırtına da yürüyüşe çıktım
Kavga denmezWelcome cezali kaptis,
Naptin bdv de kavgaya mi karistin![]()
Kavga denmez
Ezik kadin gorunce tutamiyorum kendimi
Sen nasil oldun? Oglun nasil?
Ay kız tatil iyiki bitti bacım yoksa durum vahimdi bizimKızlar sanırım bu hafta herkes icin biraz hüsran yeme içme bakımından düzen kaçtı benimde bu hafta full dışardaydım karbonhidrat ayarı kaçtı annemlerle beraberdik hepUcmelekannesi ile bebis sevmeye gittik falan baya tempolu idi bugun evden hiç cıkmadik vala yattim yuvalandim yarin yeni hafta yeniden rutinler olusturcam 3 gundur spor yapamiyorum