İnşallah canım teşekkür ederimçok iyi canım tebrik ederim inşallah bu şekilde devam edip tez zamanda ideal kilona ulaşırsın
gayet iyi sonucun canım bencede düşürme kendini hafta sonları malesef hepimiz biraz kaçırıyoruz önemli olan toparlayabilmek
GünaydınGünaydın
tartılara basıp rakamları goremeye hazırmıyız
Eki Görüntüle 3330644
53.4 yeni kilo
Sabah atacaktım ama siteye girilmiyordu
-600 gr
Cemoos
Chocolita
Benimde regl olmam lazımdı olmadımGünaydın kızlar dün regl olduğum icin eksi gelmem imkansız ama biraz bekleyip öyle tartılacağım her yerim odem dolu
İnşallah daha iyisindir canım. Olur öyle. Evet seninde isteğinle grupta değilsin cemosla da konusmussunuz. Tartı beklemiyoruz bu yüzden. Mesajı görünce şaşırdım devam etmediğini düşünüyordumGünaydın kızlar
zorlu bir 2 hafta geçirdim sağlık ve özel olarak. psikolojik olarak da baya yıprandım açıkçası yakınlarımın yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle.
küçük bir tatile çıktık. bugün dönüyoruz.
tartı işini nasıl yapıcaz bilemedim. öğleden sonra evde oluruz gibi. ama otelden kahvaltı yapıp çıkıcaz.
arabayı da ben kullanıcam. bol su falan içerim ben yolda mesafe çok uzun değil ama. tartı aç karna olmaktan baya uzak olacak
gerçiCemoos beni gruptan attı sanırım
Cemoos Chocolita
Ben de aynı durumdayım.Günaydın kızlar dün regl olduğum icin eksi gelmem imkansız ama biraz bekleyip öyle tartılacağım her yerim odem dolu
Günaydın kızlar dün regl olduğum icin eksi gelmem imkansız ama biraz bekleyip öyle tartılacağım her yerim odem dolu
İnşallah daha iyisindir canım. Olur öyle. Evet seninde isteğinle grupta değilsin cemosla da konusmussunuz. Tartı beklemiyoruz bu yüzden. Mesajı görünce şaşırdım devam etmediğini düşünüyordum
Ben de aynı durumdayım.
Regl çok ödem yapıyor. Dün de ödem vardı, bugün iyice artmış.
Bekliyeceğim 12:00'ye kadar.
Tartılacağım, sabahki tartımdan az çıkarsa onu paylaşacağım.
Foto super uymusHazirsaniz 1.leri açıklıyorum
Pembe Lotus Fit mutlu anne ye karşı
prensesss016 Cemoos a karşı
Acaba fit mutlu anne liderliği koruyabilecek mi
Güç kiminle olacak
Azz sonraaa..
Geçen yeğenle aburcubur yediğini gördümmNe yiycem deyin banavalla abanacam yoksa bu açlıkla durdurun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?