• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

IMG_20231113_102520.jpg

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Geçen hafta 53.4
Bu hafta 52.6
Fatk - 800 gr

Eki Görüntüle 3330644
53.4 yeni kilo
Sabah atacaktım ama siteye girilmiyordu
-600 gr
Cemoos Cemoos
Chocolita Chocolita

Günaydın kızlar
zorlu bir 2 hafta geçirdim sağlık ve özel olarak. psikolojik olarak da baya yıprandım açıkçası yakınlarımın yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle.
küçük bir tatile çıktık. bugün dönüyoruz.
tartı işini nasıl yapıcaz bilemedim. öğleden sonra evde oluruz gibi. ama otelden kahvaltı yapıp çıkıcaz.
arabayı da ben kullanıcam. bol su falan içerim ben yolda mesafe çok uzun değil ama. tartı aç karna olmaktan baya uzak olacak🤔
gerçi Cemoos Cemoos beni gruptan attı sanırım :cry:

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
İnşallah daha iyisindir canım. Olur öyle. Evet seninde isteğinle grupta değilsin cemosla da konusmussunuz. Tartı beklemiyoruz bu yüzden. Mesajı görünce şaşırdım devam etmediğini düşünüyordum

Günaydın kızlar dün regl olduğum icin eksi gelmem imkansız ama biraz bekleyip öyle tartılacağım her yerim odem dolu
Ben de aynı durumdayım.
Regl çok ödem yapıyor. Dün de ödem vardı, bugün iyice artmış.
Bekleyeceğim 12:00'ye kadar.
Tartılacağım, sabahki tartımdan az çıkarsa onu paylaşacağım.:KK43:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dün regl olduğum icin eksi gelmem imkansız ama biraz bekleyip öyle tartılacağım her yerim odem dolu

İnşallah daha iyisindir canım. Olur öyle. Evet seninde isteğinle grupta değilsin cemosla da konusmussunuz. Tartı beklemiyoruz bu yüzden. Mesajı görünce şaşırdım devam etmediğini düşünüyordum

Ben de aynı durumdayım.
Regl çok ödem yapıyor. Dün de ödem vardı, bugün iyice artmış.
Bekliyeceğim 12:00'ye kadar.
Tartılacağım, sabahki tartımdan az çıkarsa onu paylaşacağım.:KK43:

ay ben cok korkuyorum,

ben bir onceki sefer +1.5 cikmistim resmen. Ama cok ge4cikmisti, sistikce sistim oyle olunca,
normal duzende oldugunda o kadar odem olmuyor da.

Hic uzulmeyin, haftaya bol eksiler sizi bekliyor.

Back
X