- 4 Kasım 2018
- 26.271
- 108.802
- 598
Günün bitmesine 10 dakika var. Az kaldı finish'e
Bugün tembellik yapıp 5000 adımdan sonra bırakabilirdim.
Vallahi sayende yürümeye devam ettim. 13000'i gördüm az evvel.
İyi oldu bu, sağolasın @Alys
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günün bitmesine 10 dakika var. Az kaldı finish'e
Bugün tembellik yapıp 5000 adımdan sonra bırakabilirdim.
Vallahi sayende yürümeye devam ettim. 13000'i gördüm az evvel.
İyi oldu bu, sağolasın @Alys
![]()
Sorun değilAlys in iki saati var daha
Gormedim kuzum. Zaten deli etti kk. Bazen yazamiyorum. Bu aksam daha iyiyim tesekkur ederim.
Daha iyi olmana sevindimGormedim kuzum. Zaten deli etti kk. Bazen yazamiyorum. Bu aksam daha iyiyim tesekkur ederim.
Adimlarinda harika
Yarinde benimle yarissana![]()
Ikiside uyar banaDaha iyi olmana sevindimArrietty_
KK'ya giriş ile ilgili zorluk devam ediyor maalesef. Bu kötü oldu. Özlüyorum sizleri haberleşmeyince.
Yarın akşam "yalı çapkını" dizisi var ya, yürümem biraz zor olabilir. Ama evde Leslie gibi yapabilirim belki. Cumartesi günü olur mu? Yarın olsun dersen ona da uyarım.
Yarış ne güzel oluyormuş. Harika bir motivasyon oluyor.![]()
Tamam canım, bu süper olurIkiside uyar banayarin oldugu kadar, cumartesi asil yaris olsun.
Ben eve gelince televizyonun karşısında dizi izlerken yürümeye devam ettimOoooo supersin,
Dur ben yuruyum az, yeni geldim eve, kiyafetlerimi falan gezerek degistireyim![]()
Beni yenmek herkese nasip olmaz onu da diyimbaya azili challenge ciyimdir
Usudum ya bugun, yuruyerek isiniyorum suan ama seni yakalabilir miyim sanmiyom, 11 k dayim ( fark 7 k)
Rakibim çok esaslıBeni yenmek herkese nasip olmaz onu da diyimbaya azili challenge ciyimdir
Usudum ya bugun, yuruyerek isiniyorum suan ama seni yakalabilir miyim sanmiyom, 11 k dayim ( fark 7 k)
Rakibim çok esaslıAlys
Eminim buna.
11000 harika. Aynen devam. Süpersin.
Bence beni geçersin. Gün sonu 13216 idi benim.
İçimden bir ses 16000'i görürsün diyor.
İyi geceler.![]()
Şu an orada saat kaç? 24:00'e kadar 1 saatten fazla varsa beni geçersin.Matematik ogretmenim kimdi aceo, 7 k ne,
5k olmus ancak![]()
İyi geceler.Yok kiz ben erken yatiyorum hep
Isinayim yaticam
Iyi geceler sana da![]()
Teşekkür ederim.Pes ettim, cok uykum var, saat daha 11 olmadi
6 k da basladim, 12 k da bitirdim (+-200 adim)
Tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3332685