• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Alys Alys in iki saati var daha
Sorun değil :KK66:
Sonuçta ikimiz de kalori yaktık, ikimiz de kazandık. Dilerim 18000 adım atarsın, sen kazanırsın Alys Alys 🥰🙏:sampiyon:
Alys yarışa 6000 ile başladı, ben 4028 ile. Arrietty_ Arrietty_
13216-4028=9188 adım attım akşam. 13216 adım burada başladığımdan beri attığım maksimum adım. Kişisel rekorum oldu şimdilik.
Arrietty_ Arrietty_ bugün sana sağlığın nasıl diye sormuştum. Görmedin sanırım. 🥰

Eklentiler

• 20231109_235921.webp
    20231109_235921.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Sonuçta ikimiz de kalori yaktık, ikimiz de kazandık. Dilerim 18000 adım atarsın, sen kazanırsın Alys Alys 🥰🙏:sampiyon:
13216-4028=9188 adım attım akşam :KK66:
Arrietty_ Arrietty_ bugün sana sağlığın nasıl diye sormuştum. Görmedin sanırım. 🥰
Gormedim kuzum. Zaten deli etti kk. Bazen yazamiyorum. Bu aksam daha iyiyim tesekkur ederim.
Adimlarinda harika 😍
Yarinde benimle yarissana 😍

13216-4028=9188 adım attım akşam :KK66:

Ooooo supersin,
Dur ben yuruyum az, yeni geldim eve, kiyafetlerimi falan gezerek degistireyim 😀

Gormedim kuzum. Zaten deli etti kk. Bazen yazamiyorum. Bu aksam daha iyiyim tesekkur ederim.
Adimlarinda harika 😍
Yarinde benimle yarissana 😍
Daha iyi olmana sevindim Arrietty_ Arrietty_ :KK19::KK200:
KK'ya giriş ile ilgili zorluk devam ediyor maalesef. Bu kötü oldu. Özlüyorum sizleri haberleşmeyince. :KK19:🌸
Yarın akşam "yalı çapkını" dizisi var ya, yürümem biraz zor olabilir. Ama evde Leslie gibi yapabilirim belki. Cumartesi günü olur mu? Yarın olsun dersen ona da uyarım.
Yarış ne güzel oluyormuş. Harika bir motivasyon oluyor.🥰🙏

Daha iyi olmana sevindim Arrietty_ Arrietty_ :KK19::KK200:
KK'ya giriş ile ilgili zorluk devam ediyor maalesef. Bu kötü oldu. Özlüyorum sizleri haberleşmeyince. :KK19:🌸
Yarın akşam "yalı çapkını" dizisi var ya, yürümem biraz zor olabilir. Ama evde Leslie gibi yapabilirim belki. Cumartesi günü olur mu? Yarın olsun dersen ona da uyarım.
Yarış ne güzel oluyormuş. Harika bir motivasyon oluyor.🥰🙏
Ikiside uyar bana 😚 yarin oldugu kadar, cumartesi asil yaris olsun.

Beni yenmek herkese nasip olmaz onu da diyim 😆 baya azili challenge ciyimdir 😅

Usudum ya bugun, yuruyerek isiniyorum suan ama seni yakalabilir miyim sanmiyom, 11 k dayim ( fark 7 k)

Matematik ogretmenim kimdi aceo, 7 k ne,
5k olmus ancak 🙄

Beni yenmek herkese nasip olmaz onu da diyim 😆 baya azili challenge ciyimdir 😅

Usudum ya bugun, yuruyerek isiniyorum suan ama seni yakalabilir miyim sanmiyom, 11 k dayim ( fark 7 k)
Rakibim çok esaslı Alys Alys
Eminim buna.:KK19:🧿
11000 harika. Aynen devam. Süpersin.:KK5::KK200:
Bence beni geçersin. Gün sonu 13216 idi benim.
İçimden bir ses 16000'i görürsün diyor. :KK66:
İyi geceler.🥰🙏🌺🌸💐

Şu an orada saat kaç? 24:00'e kadar 1 saatten fazla varsa beni geçersin.
Akşam 4028 ile başladım, gün sonu 13216 ile bitirdim. 9188 adım atmışım.
Bence sen en az 10000 adım yaparsın. :KK19:

Pes ettim, cok uykum var, saat daha 11 olmadi 🥹

6 k da basladim, 12 k da bitirdim (+-200 adim)

Tebrik ediyorum 👌🏼

IMG_1862.webp

Back