- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Utanmasaam bende suyuma bile atarım ya cevizi her yiyeceğe aşşırı yakıştırıyorumÜstüne yeyim cevizi sevmem salatada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Utanmasaam bende suyuma bile atarım ya cevizi her yiyeceğe aşşırı yakıştırıyorumÜstüne yeyim cevizi sevmem salatada![]()
Yaa bişeylerin içinde sevmem böyle salata yemek vs. Kendisini severim deUtanmasaam bende suyuma bile atarım ya cevizi her yiyeceğe aşşırı yakıştırıyorum![]()
Anladim canim kahretsin ben herseyi yemeyi seviyorum yeme bağımlısıyımYaa bişeylerin içinde sevmem böyle salata yemek vs. Kendisini severim de![]()
Merhabalar
Cemoos
Chocolita
9 Kasım 2023, Perşembe
Menüm:
*Kahvaltı yapmadım.
Öğle yemeği:
*1 kepçe domatesli şehriye çorbası
*1 karnıyarık
*4 y.k. bulgur pilavı idi.
Ara öğün:
*2 fincan sade Türk kahvesi
Akşam:
*börülce salatası (4 y.k.)
*Arnavut ciğeri (3 y.k.)
*2 dilim tam buğday ekmeği
Su: 2,5 lt.
Adımlarım:
Akşamüstü yürüyemedim, şimdi yürümeye başlayacağım. 4028 adımla başlıyorum. Son durumu paylaşırım.
![]()
Bi an once toparlarsin insAllah ya kac gün olduBen bugun dönüs yaparim diyordum ama yatakdan hic cikmadim. Birsey de yemedim 1 tost disinda
1 hafta olacak yarin,ilk semptom cuma baslamisti.Bi an once toparlarsin insAllah ya kac gün oldu
Ben an itibariyle ülkeye dönüş yaptımDevitamini @LADY VEGA kızlar ne zaman geleceksiniz.
Arada uğrayın bari
Lady bak izinde bile güzel kilo vermişsin
Bu hafta da idare edelim en geç pazartesi tartiyla beraber bekliyorum![]()
HoşgeldinBen an itibariyle ülkeye dönüş yaptımburalardayım artık sizi çok özledim
![]()
İyi sevindim canım dinlenmek her zaman işe yarıyo hastaliklarda1 hafta olacak yarin,ilk semptom cuma baslamisti.
Suan iyiyim. Tum gun yatmak yaradi herhal.
Hos geldin canımBen an itibariyle ülkeye dönüş yaptımburalardayım artık sizi çok özledim
![]()
Hoş geldinBen an itibariyle ülkeye dönüş yaptımburalardayım artık sizi çok özledim
![]()