Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba
Hoşgeldin leylak arada uğraMerhaba kizlar nasilsinizumarim herkes iyi saglik ve afiyettedir.Üç haftalik izne ayrildim yogunlugumdan ötürü ama burdan ayrilmak hic iyi gelmiyor inanin meger baya tutuyormus beni burasi kement etkisi goruyormus midem icin
dondugumde kilo vermis olarak donmek icin hirslanayim diye mesajlarinizi okuyayim bari dedim
kendimi pisbogaz gibi hissetttim birazcikk
guzel menuler azcik kus kadar menuler , sporlar havada ucusuyor masallah
![]()
Kilo alip gelme.Merhaba kizlar nasilsinizumarim herkes iyi saglik ve afiyettedir.Üç haftalik izne ayrildim yogunlugumdan ötürü ama burdan ayrilmak hic iyi gelmiyor inanin meger baya tutuyormus beni burasi kement etkisi goruyormus midem icin
dondugumde kilo vermis olarak donmek icin hirslanayim diye mesajlarinizi okuyayim bari dedim
kendimi pisbogaz gibi hissetttim birazcikk
guzel menuler azcik kus kadar menuler , sporlar havada ucusuyor masallah
![]()
23:11 itibariyle 10033 adım attım.Merhabalar
Cemoos
Chocolita
9 Kasım 2023, Perşembe
Menüm:
*Kahvaltı yapmadım.
Öğle yemeği:
*1 kepçe domatesli şehriye çorbası
*1 karnıyarık
*4 y.k. bulgur pilavı idi.
Ara öğün:
*2 fincan sade Türk kahvesi
Akşam:
*börülce salatası (4 y.k.)
*Arnavut ciğeri (3 y.k.)
*2 dilim tam buğday ekmeği
Su: 2,5 lt.
Adımlarım:
Akşamüstü yürüyemedim, şimdi yürümeye başlayacağım. 4028 adımla başlıyorum. Son durumu paylaşırım.
![]()
Pazartesi girecek canım. Deneme süresi dedik ya işte adet yerini bulsunGerci alfalikdan terfi mi etmisti kizChocolita
Ilk sayfada dut u goremedim grupda
Yoksa goklerce miydi o![]()
Kiz olmuyorrr. Kahveye dayanamiyorum. Biseye isirmak istiyorum.Niye biraktin kiz?
Gitti paraciklar
Bence mükemmel bir kararKiz olmuyorrr. Kahveye dayanamiyorum. Biseye isirmak istiyorum.
Ben IF ve sporuma devam edeyim![]()
İyi geceler aşkoIyi geceler kızlar:)
Göklerce ile dut yer değiştirecekGerci alfalikdan terfi mi etmisti kizChocolita
Ilk sayfada dut u goremedim grupda
Yoksa goklerce miydi o![]()
Günün bitmesine 10 dakika var. Az kaldı finish'edur daha yuruyum o zaman![]()