- 2 Ağustos 2013
- 36.284
- 114.526
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kaç kilosun jouOooo diyete başladık bakıyorumm dutcukk
İnşallah böyle devam eder de yaparım. Akşamları o uyunca yapmaya çalışıyordum yorgunluktan yapmıyordumAyyyy ya çok tatlımaşAllah size kız küçükken bende onunla beraber plates leslie yapardım
Fazla ter döküp hedefe hemen ulaşmak isteyen aceleci biriSağol canım
Aynen canım ocakta 15 tatil insAllah
Miraca ben öğretmenlik yapıyorum daAnlamadım![]()
Yaaaa. Çok kötü yaa. 1.sinif bu çocuk öyle olur muMiraca ben öğretmenlik yapıyorum daöğretmen gösterip geçiyor sıfır geliyor eve. Ben yaparsam olacak yapmazsam olmayacak
Yav bende öyleyim çoko deliricemMiraca ben öğretmenlik yapıyorum daöğretmen gösterip geçiyor sıfır geliyor eve. Ben yaparsam olacak yapmazsam olmayacak
Ben boşuna stresten şekilden şekile girmedim işte sweetim ya. Öyle durma lüksün de yok yetişmeye çalışıyorsunYaaaa. Çok kötü yaa. 1.sinif bu çocuk öyle olur mu
Böyle bir şey yok yaYav bende öyleyim çoko deliricem
Dün 10 sayfa ödev yaptık ne var yani bu kadar sıkıyolar zorluyolarBöyle bir şey yok ya
Ah ah anaların gözü yaşlıGünaydın kizlaarrşimdi okullar ara tatile giriyormuş cuma günü. Sonra da 15 gün tatil olacak değil mi
Ne güzel valla. Miraç safak sayar gibi gün sayıyorAh ah anaların gözü yaşlı
Gerçi benim kizlarinda gözü yaşlı niye tatil oluyor diye soyleniyorlar![]()
Aynen bi dönem bende akşamları yaptım çok daha yorucu öyle cidden herkes uyurken yapmasıİnşallah böyle devam eder de yaparım. Akşamları o uyunca yapmaya çalışıyordum yorgunluktan yapmıyordum
Tabi ki. Bu çocuk öğrenecek bir şekilde. Ama işte okulda üstüne düşülüp evde destek olmak gerek. Bütün sorumluluk sende dediğine göreBen boşuna stresten şekilden şekile girmedim işte sweetim ya. Öyle durma lüksün de yok yetişmeye çalışıyorsun
Heeeh ben yapmam 10 sayfa ödev o ne yaDün 10 sayfa ödev yaptık ne var yani bu kadar sıkıyolar zorluyolar
4.5 ayda 80 kilodan 64 e düştümSen kaç kilosun jou![]()
Kimse yapmaz. Türkiyede cok fazla deres geriliyor. Benim buyuge daha bu sene pazartesi 3 sayfalik odev veriyorlar carsambaya. En fazla bu oldu odev Sayfa sayisiHeeeh ben yapmam 10 sayfa ödev o ne ya
Burdayimm swetim oohh spor yapılmış
Erkeklerden farkı yokYa benimki yerde dursa istediğini yapsın da. Kanepe tepesinde geziyor tv ünitesi tepesinde geziyorşimdi deniycem leslie yapmayı bakalım duracak mı değişik gelir belki anam napıyor der
![]()