• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sweet ben spor yaparken neler yapiyorlar bi görsen 🙈ikisi iki taraftan 😅 sende önüne yig bütün oyuncaklari yap leslie yi
Mekik çekerken karnima oturuyorlar sirayla
Ebru karaduman squat ac ilk 10 baslarsin hergün arttirirsin❤️

Erik kurusu zeytin yağı iç uzerine bol ilik su dene iyi gelecek kabizligina canim ödem için kiraz sapi hibuskus
Ya benimki yerde dursa istediğini yapsın da. Kanepe tepesinde geziyor tv ünitesi tepesinde geziyor 😂😂😂 şimdi deniycem leslie yapmayı bakalım duracak mı değişik gelir belki anam napıyor der 😂

Bugün oğlan erken uyandı kac kez durdum başladım yok acıktım yok onu yemem bunu ver çişim geldi oyun hamuru verir misin derken tempom düştü ya 😏😥
Neyse amacım günü bin kalori üstünde bitirmek tamamlarım inşAllah

Eklentiler

• IMG_20231109_094235.webp
    IMG_20231109_094235.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 34
Bugün oğlan erken uyandı kac kez durdum başladım yok acıktım yok onu yemem bunu ver çişim geldi oyun hamuru verir misin derken tempom düştü ya 😏😥
Neyse amacım günü bin kalori üstünde bitirmek tamamlarım inşAllah
Bende işte kendi çapımda spor yaptım diyorum 50 dk lesli farklı farklı videolar actimki sıkılmıyım 🤭🤣🤣🤣🤣

Screenshot_2023-11-09-10-12-20-511_com.google.android.apps.fitness.webp

15 dk leslie yaptım Cemoos Cemoos

Ya benim kıza gül gül öldüm tv yi açınca kanepeye çıktı oturdu ona bişey açcam sandı. Sonra tabi şaşkın şaşkın baktı. Kalktı benle yaptı halay çektik elele tutuşup 😂😂😂 sonuna doğru tabi coştu zor bitirdim 🤭
Eki Görüntüle 3332137
Ayyyy ya çok tatlı 😁 maşAllah size kız küçükken bende onunla beraber plates leslie yapardım
Sen nesin böyle yaa 🤩🤩 maşallah
Fazla ter döküp hedefe hemen ulaşmak isteyen aceleci biri🙄🤓Sağol canım
Günaydın kizlaarr 🤗 şimdi okullar ara tatile giriyormuş cuma günü. Sonra da 15 gün tatil olacak değil mi
Aynen canım ocakta 15 tatil insAllah

Back