• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

8 Kasım Çarşamba
11
2 TB ekmek arası peynir,marul,domates

16.30
3 ksk eriste +2 ksk yoğurt

19.30
2 kepçe mercimek çorbası
1 dlm ekmek
Salata

3 litre su
45 dk Leslie +15 dk adimlama
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
Screenshot_2023-11-09-07-56-43-103_com.google.android.apps.fitness.webp

selam kızlar günaydın. :KK36:
dün akşam söylediğim gibi yemek yemedim. misafirliğe gittim. orada önüme bir tabak koydular çayın yanına. :KK57:
içinde 2 adet poğaça, 1 adet kurabiye , 2 adet ravaklı tatlı ve 1 adet muhallebili tatlı.:olamaz:
tabisi ben ne yaptım hiç birini yemedim sadece şekersiz çayımı içtim.:63:
tabak önüme geldiğinde şunu düşündüm. şimdi yersem 5 dk sürecek tadı ve sonrası hep pişmalık olucak. ama yemesem sabah tartıda kesin eksi görücem.:rolleyes:
ye falan dediler ama ben dedimki öğlen çok kaçırmışım midem çok rahatsız etti. şimdi bunları yersem dahada rahatsız olurum teşekkür ederim.:KK52:
şimdi kilo az olunca diyetteyim diyemiyorsun:KK43: bu sefer ne ihtiyacın var diye başlıyorlar.:KK51:
birde oraya yürüyerek gittim tam 15.000 adım atmışım dün akşam :KK28:
sonra sabah ne oldu. eveeeeetttt tartıda 56 yı gördüm yine sonunda:KK71:
işte böyle dünkü tabağı geri çevirmenin kaymağını bu sabah tartıda gördüm.:KK76:
sizede motivasyon olsun diye paylaşmak istedim.:KK36:
İradeni alkışlıyorum canım👏👏👏
8 Kasım carsamba menüsü eksik olan arkadaşlar
@labellevie
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy
@prensesss016
Yazdım tatlım😍
Ya 9 da koltukta sızıyorum şu aralar. Yerime giderken uyanıyorum uykumu almış olmam lazım bı acilmam. Yok hemen gözüm yatakta. Bu uyku hali nedir anlamadim

Günaydın kızlar kahvemi suyumu içtim spora başladım kimler sabahtan sporu hallediyor😊
Ben ben geliyorum hemen arkandan kahvemi içiyorum şimdi. Sen bitirirken bende bitirmiş olurum. Sen benden fazla yapıyorsun çünkü🤭🤭

Yarın başlıyorum toparlanıyorum yeniden. Leslie başlamayı düşünüyorum kızım belki durur o da yapar falan diye düşündüm.

Valla yapalım kız sen gaza gelirsin de benim gazım geçmese yarına kadar 😂
Sweet ben spor yaparken neler yapiyorlar bi görsen 🙈ikisi iki taraftan 😅 sende önüne yig bütün oyuncaklari yap leslie yi
Mekik çekerken karnima oturuyorlar sirayla
Ebru karaduman squat ac ilk 10 baslarsin hergün arttirirsin❤️
Evet ya şimdiden artiyim yani düşün halimi 😒

Evet ya kendimi aşırı şişman hissediyorum, zaten demir ilacı sebebiyle kabızlık sorunum da var bir de bu eklendi, ellerim bile sis
Erik kurusu zeytin yağı iç uzerine bol ilik su dene iyi gelecek kabizligina canim ödem için kiraz sapi hibuskus

Back