- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uşenmedim tarttim bugun 3 gr atiyomusum 26 kalori canım1 cay kasigi (5gr) 40 kaloriymis,
iyi mi ?
Ay ben gordum 2 y kasik atilan tarifleri![]()
Biliyorum canım ben her halukarda atiyorum 10 bin zaten bakalim ne kadar fazla olabilirse kâr benim icin ondan bisey demedim
İradeni alkışlıyorum canımselam kızlar günaydın.
dün akşam söylediğim gibi yemek yemedim. misafirliğe gittim. orada önüme bir tabak koydular çayın yanına.
içinde 2 adet poğaça, 1 adet kurabiye , 2 adet ravaklı tatlı ve 1 adet muhallebili tatlı.
tabisi ben ne yaptım hiç birini yemedim sadece şekersiz çayımı içtim.
tabak önüme geldiğinde şunu düşündüm. şimdi yersem 5 dk sürecek tadı ve sonrası hep pişmalık olucak. ama yemesem sabah tartıda kesin eksi görücem.
ye falan dediler ama ben dedimki öğlen çok kaçırmışım midem çok rahatsız etti. şimdi bunları yersem dahada rahatsız olurum teşekkür ederim.
şimdi kilo az olunca diyetteyim diyemiyorsunbu sefer ne ihtiyacın var diye başlıyorlar.
birde oraya yürüyerek gittim tam 15.000 adım atmışım dün akşam
sonra sabah ne oldu. eveeeeetttt tartıda 56 yı gördüm yine sonunda
işte böyle dünkü tabağı geri çevirmenin kaymağını bu sabah tartıda gördüm.
sizede motivasyon olsun diye paylaşmak istedim.![]()
Yazdım tatlım8 Kasım carsamba menüsü eksik olan arkadaşlar
@labellevie
Ucmelekannesi
Istenmeyentuyy
@prensesss016
Ben ben geliyorum hemen arkandan kahvemi içiyorum şimdi. Sen bitirirken bende bitirmiş olurum. Sen benden fazla yapıyorsun çünküGünaydın kızlar kahvemi suyumu içtim spora başladım kimler sabahtan sporu hallediyor![]()
Evet tam da zamanını buldu bu akşam yola çıkacağım, çıkmadan olsam rahatlardimArada oluyor, yapacak bisey yok,
Sabret bir kac gun daha![]()
Ya bence onun normal sporu cezayı yer
Maşallah.Günaydın kızlar kahvemi suyumu içtim spora başladım kimler sabahtan sporu hallediyor![]()
Yarın başlıyorum toparlanıyorum yeniden. Leslie başlamayı düşünüyorum kızım belki durur o da yapar falan diye düşündüm.
Sweet ben spor yaparken neler yapiyorlar bi görsenValla yapalım kız sen gaza gelirsin de benim gazım geçmese yarına kadar![]()
Erik kurusu zeytin yağı iç uzerine bol ilik su dene iyi gelecek kabizligina canim ödem için kiraz sapi hibuskusEvet ya şimdiden artiyim yani düşün halimi
Evet ya kendimi aşırı şişman hissediyorum, zaten demir ilacı sebebiyle kabızlık sorunum da var bir de bu eklendi, ellerim bile sis
Hadi bakalım bekliyorum ekran görüntünüBen ben geliyorum hemen arkandan kahvemi içiyorum şimdi. Sen bitirirken bende bitirmiş olurum. Sen benden fazla yapıyorsun çünkü![]()
Ya bence onun normal sporu cezayı yer![]()
Maşallah.
Şu an tek gözüm kapalı mesajları okuyan ben.
Kendimi çok kınadım![]()
Baya oldu işteNezamandı kızzz![]()