- 2 Ağustos 2013
- 36.283
- 114.519
- 798
Ya benimki yerde dursa istediğini yapsın da. Kanepe tepesinde geziyor tv ünitesi tepesinde geziyorSweet ben spor yaparken neler yapiyorlar bi görsenikisi iki taraftan sende önüne yig bütün oyuncaklari yap leslie yi
Mekik çekerken karnima oturuyorlar sirayla
Ebru karaduman squat ac ilk 10 baslarsin hergün arttirirsin
Erik kurusu zeytin yağı iç uzerine bol ilik su dene iyi gelecek kabizligina canim ödem için kiraz sapi hibuskus
Hahaha geriden gelmişim farkında değilimBaya oldu işte
Bende işte kendi çapımda spor yaptım diyorum 50 dk lesli farklı farklı videolar actimki sıkılmıyımBugün oğlan erken uyandı kac kez durdum başladım yok acıktım yok onu yemem bunu ver çişim geldi oyun hamuru verir misin derken tempom düştü ya
Neyse amacım günü bin kalori üstünde bitirmek tamamlarım inşAllah
Hoşgeldin canım. Hadi başlangıcın hayırlı olsun
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım. Hadi başlangıcın hayırlı olsun
Çok güzel canım hiç yapmamaktan iyidir kalorinde gayet iyi devam hiç bırakmaBende işte kendi çapımda spor yaptım diyorum 50 dk lesli farklı farklı videolar actimki sıkılmıyım
Eki Görüntüle 3332130
Kız parkur yapıyorYa benimki yerde dursa istediğini yapsın da. Kanepe tepesinde geziyor tv ünitesi tepesinde geziyorşimdi deniycem leslie yapmayı bakalım duracak mı değişik gelir belki anam napıyor der
Sen nesin böyle yaaBugün oğlan erken uyandı kac kez durdum başladım yok acıktım yok onu yemem bunu ver çişim geldi oyun hamuru verir misin derken tempom düştü ya
Neyse amacım günü bin kalori üstünde bitirmek tamamlarım inşAllah
Hem de ne parkur akşama kadarKız parkur yapıyor
Aynen 5 gün tatil şimdi. Bi de 15 tatil var işte ocaktaGünaydın kizlaarrşimdi okullar ara tatile giriyormuş cuma günü. Sonra da 15 gün tatil olacak değil mi
Öğretmen maaşı almam lazım sweetAynen 5 gün tatil şimdi. Bi de 15 tatil var işte ocakta
Oooo diyete başladık bakıyorumm dutcukkTeşekkür ederim canım
Ayyyy ya çok tatlı15 dk leslie yaptımCemoos
Ya benim kıza gül gül öldüm tv yi açınca kanepeye çıktı oturdu ona bişey açcam sandı. Sonra tabi şaşkın şaşkın baktı. Kalktı benle yaptı halay çektik elele tutuşupsonuna doğru tabi coştu zor bitirdim
Eki Görüntüle 3332137
Fazla ter döküp hedefe hemen ulaşmak isteyen aceleci biriSen nesin böyle yaamaşallah
Aynen canım ocakta 15 tatil insAllahGünaydın kizlaarrşimdi okullar ara tatile giriyormuş cuma günü. Sonra da 15 gün tatil olacak değil mi
Evet canım teşekkür ederimOooo diyete başladık bakıyorumm dutcukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?