- 25 Temmuz 2013
- 12.909
- 52.827
- 798
Koruyucu yazmıyor. Her üründe olduğu gibi eser miktarda antep fıstığı, badem, fındık ve yer fıstığı içerebilir yazıyor.Pakette yazar koruyucu varsa. İçeriğine bak bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koruyucu yazmıyor. Her üründe olduğu gibi eser miktarda antep fıstığı, badem, fındık ve yer fıstığı içerebilir yazıyor.Pakette yazar koruyucu varsa. İçeriğine bak bakalım
Evet bunu düşünüyorum, hiçbir şey olmasa bile bir şey olacak mı diye bekleyip hasta olabilirim psikolojik olarak.Ben olsam yemem arte basın agrisa yulaftan bilcen![]()
Evet ya şimdiden artiyim yani düşün halimiYa ben gecen ay 5-6 gun gecikmeli oldum, stresi yetti, +1.5 kg ye kadar ciktim, anca geri inebildim. Gecikti mi basin belada demektir![]()
Evet ya kendimi aşırı şişman hissediyorum, zaten demir ilacı sebebiyle kabızlık sorunum da var bir de bu eklendi, ellerim bile sisİnşallah en kısa zamanda başlar reglin canım.
Benim de regl günüm geçti mi karnımdaki şişlik çok rahatsızlık veriyor.
Bosver değmez yulafa bu streseEvet bunu düşünüyorum, hiçbir şey olmasa bile bir şey olacak mı diye bekleyip hasta olabilirim psikolojik olarak.![]()
Ben de tarihe dikkat ederim hep alırken özellikle bakarım. Eşim de sen böyle şeylere aşırı dikkat edersin niye illa yemek istiyorsun diyor.Ben eskiden hemen atardim tarihi gecen seyleri,
Ama cok video izledim, bisey olmaz diyen, onlarin yalancisiyim ahahaatmiyorum artik.
Ahahahah tamam gitmesin sen de gelYok yaw sporda kolay gaza gelmiyomgitmesin aman dikkat et gazına
![]()
Ye gitsinKoruyucu yazmıyor. Her üründe olduğu gibi eser miktarda antep fıstığı, badem, fındık ve yer fıstığı içerebilir yazıyor.
Açtım kokusunda falan değişiklik yok. Deneyeceğim bakalım.Ye gitsin![]()
Evet ya şimdiden artiyim yani düşün halimi
Evet ya kendimi aşırı şişman hissediyorum, zaten demir ilacı sebebiyle kabızlık sorunum da var bir de bu eklendi, ellerim bile sis
Açtım kokusunda falan değişiklik yok. Deneyeceğim bakalım.
Noldu seksulum
Gel yamacima![]()
Bugün dışarıdaydim.
Kusura bakmayın canım, çok yoğundu bugün giremedim.