yağı saymak hic aklima gelmedj ya ama naptin 100 kalori ya 20-30 kalori anca olur 1 yemek kasigi mi atiyomYagli kahvenin kalorisini niye saymiyorsun canim?
Bir 100 kalori oradan alalim
Salatali menuye kalp
yağı saymak hic aklima gelmedj ya ama naptin 100 kalori ya 20-30 kalori anca olur 1 yemek kasigi mi atiyom
Kız o ta ne zamandıAayyyyy benim gibi mi oldun acabaa bende geçen hafta ailecek öyleydikkk
Chocolita sohbete daldım yasak değel dimi davetsiz misafir oldum
Kızlar meyveli yoğurtlu yulaf hazırlayacaktım yarın öğle atistirmaliginda yerim diye ama tarihi geçmiş. Son kullanma tarihi Ağustos görünüyor. Paketi henüz açmamıştım. Yenmez değil mi?
Güve falan yoksa yenir sanırım yaKızlar meyveli yoğurtlu yulaf hazırlayacaktım yarın öğle atistirmaliginda yerim diye ama tarihi geçmiş. Son kullanma tarihi Ağustos görünüyor. Paketi henüz açmamıştım. Yenmez değil mi?
Yarın başlıyorum toparlanıyorum yeniden. Leslie başlamayı düşünüyorum kızım belki durur o da yapar falan diye düşündüm.Pembe Lotus bu haftada guzel kilolar ver kiz. Ne alemdesin bakalim?
@Beyaz leylak kalori saymaya devam mi?
Berrfeelinda @Goklerce siz ne alemdesiniz kizlar?
sweetgirlcandy Hadi biz de gelelim kendinize. Yarin yazmaya basliyalim menuleri. Kucuk ile spor zordur tek isen. Belki Minik hedefler koyarsak faydali olur?
Mesela yarin 3x 10 defa squat hedefimiz olsun. Su da mutlaka 2,5 L
Hoş buldum sivitim
Yenir ya nolcak
Yulaf yani, et cop degil, ben atmazdim.
Ben de öyle düşünüyorum ama eşim yeme zehirlenirsin, koruyucu falan filan vardır paketli ürün sonuçta dedi. Çabuk zehirlenen biri olarak ne yapsam bilemedim.Güve falan yoksa yenir sanırım ya
Hadi benide gazla leslie yapayımYarın başlıyorum toparlanıyorum yeniden. Leslie başlamayı düşünüyorum kızım belki durur o da yapar falan diye düşündüm.
Pakette yazar koruyucu varsa. İçeriğine bak bakalımBen de öyle düşünüyorum ama eşim yeme zehirlenirsin, koruyucu falan filan vardır paketli ürün sonuçta dedi. Çabuk zehirlenen biri olarak ne yapsam bilemedim.
Ben olsam yemem arte basın agrisa yulaftan bilcenBen de öyle düşünüyorum ama eşim yeme zehirlenirsin, koruyucu falan filan vardır paketli ürün sonuçta dedi. Çabuk zehirlenen biri olarak ne yapsam bilemedim.
Valla yapalım kız sen gaza gelirsin de benim gazım geçmese yarına kadarHadi benide gazla leslie yapayım
Ben de öyle düşünüyorum ama eşim yeme zehirlenirsin, koruyucu falan filan vardır paketli ürün sonuçta dedi. Çabuk zehirlenen biri olarak ne yapsam bilemedim.
Yok yaw sporda kolay gaza gelmiyomValla yapalım kız sen gaza gelirsin de benim gazım geçmese yarına kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?