Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Canım site yine 404 uyarısı veriyor bana sayfa yenileyemiyorum yeni kiloları listeye giremiyorum. Listeler yüzdeler 1 grup yeni grup yıldızları Bugün yine geceye kalabilir

Kız sabit yada artı değilsin ya olsun. Gider haftaya. Regl falanmi yakın ondan ki gitmedi
Tebrikler
Eki Görüntüle 3330612
Geçen hafta 56.8
Bu hafta 56.0
Fark - 0.800
Maşallah tebrikler
Bacimmm beee tebrikler Fit mutlu anne
Smiile senide tebrik ederim canım

Istenmeyentuyy ve Arrietty_ kizlar süper bir yarış olmuş sizleride tebrik ederim
Oh şükür sonunda kendine gelmiş kk

Hemen bildirim yapayım
Gecen hafta 74.8
Fark -700gr
Chocolita Cemoos
Eki Görüntüle 3330629
Tebrikler ne güzel eksi
Tebrikler
Geçen hafta:71.3
Bugün:71.1
Regl olmam lazım iki gün gecikti hatta, onun ödemi var sanırım neden veremediğimi anlamıyorum Cemoos Chocolita Eki Görüntüle 3330641
Menülerin güzelse ,suyunu ictiysen gerisi senin elinde değil canım. Regl büyük etkendir bence. Haftaya daha çok eksi olacağına eminim canim
Eki Görüntüle 3330644
53.4 yeni kilo
Sabah atacaktım ama siteye girilmiyordu
-600 gr
Cemoos
Chocolita
Tebrikler canım

Canım site yine 404 uyarısı veriyor bana sayfa yenileyemiyorum yeni kiloları listeye giremiyorum. Listeler yüzdeler 1 grup yeni grup yıldızları Bugün yine geceye kalabilir
Chocum bence de geceye kalsın yarın sabah bile yapsak olur ben bugün çok yoğunum perişan oldum.
Şuan boynum tutuldu yattım bilgisayara bakacak durumda değilim gece 11-12 gibi haberleşelim olur mu

Chocum bence de geceye kalsın yarın sabah bile yapsak olur ben bugün çok yoğunum perişan oldum.
Şuan boynum tutuldu yattım bilgisayara bakacak durumda değilim gece 11-12 gibi haberleşelim olur mu
Keyfinize bakın kizlar acelesi yok Chocolita

Varyaaa harikasın, maşallah
Canım tabi ki regl etkisi çok büyük ama menülerimde evet zararlı yok belki ama kalori miktarı fazla sanki yani saglikli diye kalorisi az olmuyor, şu ve spor da az nasıl gitsin böyle...zaten metabolizma kötü tiroid, demir eksikliği vs normalde verdigimi de veremiyorum

Olsun moral bozmak yok az az olsun ama illaki eksi olsun. Bu hafta daha dikkatli olursun canım. Yaparsın hedef kilona ulaşmış birisin sen yine yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…