- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
tesekkur ederimTebrik ederim kızlar.
Canım site yine 404 uyarısı veriyor bana sayfa yenileyemiyorum yeni kiloları listeye giremiyorum. Listeler yüzdeler 1 grup yeni grup yıldızları Bugün yine geceye kalabilirKızlar site düzelmiş ama ben eve yeni geldim daha yemek yapicam ancak 2-3 saate gelirim.
O zaman bakarım yazılanlara tartılar noldu hiç bilgim yok.
Bugün karıştı iyice ama yapacak bişey yok.
Görüşürüz gelirim yine
Kız sabit yada artı değilsin ya olsun. Gider haftaya. Regl falanmi yakın ondan ki gitmedi
TebriklerSelam kızlar. Bugün siteye hiç giremedim. Chrome, opera, firefox hiçbirinde olmadı. Bilgisayardan denedim yok. En son desteğe yazdım whatsaptan, genel bir sorun var dediler.
Önceki kilom 54.3
Fark 900 gram.Cemoos Chocolita
Eki Görüntüle 3330604
Maşallah tebrikler
Bacimmm beee tebriklerDemiştik
Ağır sıklette kazanann 2.709 yüzdesiylee
Yıkım EkibindennFit mutlu anne
Arrietty_ 2.165 yüzdesiyle 2. Oluyor
Tebrik ederim kızlar
Eki Görüntüle 3330619
Orta siklette kazanan Sexual Chocolates'denSmiile 0.972'lik yüzdesiyle birincilige yerleşiyor
Istenmeyentuyy 0.867'lik yüzdesiyle 2. Oluyor
Tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3330620
Fit mutlu anne
Smiile
Bu hafta dokunulmazsiniz(cezalardan ve menü bildirimlerinden muafsiniz)
1000 kalorilik ödül hakkınız var
Tadını çıkarın
Tebrikler ne güzel eksiOh şükür sonunda kendine gelmiş kk
Hemen bildirim yapayım
Gecen hafta 74.8
Fark -700gr
Chocolita Cemoos
Eki Görüntüle 3330629
TebriklerMerhaba siteye giremedim
yeni girebildim
geçen hafta:69.7
bugün: 69.1
fark 600 g
bu hafta ara istiyordum ama ara vermemeye karar verdim. devam edicem. spor yapamamak motivasyonumu düşürüyor ama yapacak bir şey yok
Cemoos Chocolita
Eki Görüntüle 3330633
Menülerin güzelse ,suyunu ictiysen gerisi senin elinde değil canım. Regl büyük etkendir bence. Haftaya daha çok eksi olacağına eminim canimGeçen hafta:71.3
Bugün:71.1
Regl olmam lazım iki gün gecikti hatta, onun ödemi var sanırım neden veremediğimi anlamıyorumCemoos Chocolita Eki Görüntüle 3330641
Tebrikler canımEki Görüntüle 3330644
53.4 yeni kilo
Sabah atacaktım ama siteye girilmiyordu
-600 gr
Cemoos
Chocolita
Saol cağnım tişekkürler
Niye kiz. Az mi kilo verdik
Chocum bence de geceye kalsın yarın sabah bile yapsak olur ben bugün çok yoğunum perişan oldum.Canım site yine 404 uyarısı veriyor bana sayfa yenileyemiyorum yeni kiloları listeye giremiyorum. Listeler yüzdeler 1 grup yeni grup yıldızları Bugün yine geceye kalabilir
Keyfinize bakın kizlar acelesi yokChocum bence de geceye kalsın yarın sabah bile yapsak olur ben bugün çok yoğunum perişan oldum.
Şuan boynum tutuldu yattım bilgisayara bakacak durumda değilim gece 11-12 gibi haberleşelim olur mu
Tamam canım benim acelesi yokChocum bence de geceye kalsın yarın sabah bile yapsak olur ben bugün çok yoğunum perişan oldum.
Şuan boynum tutuldu yattım bilgisayara bakacak durumda değilim gece 11-12 gibi haberleşelim olur mu
Varyaaa harikasın, maşallahSaol canım 1000 kalori çok ama bi kısmını kullanabilirim emegine saglik tesekkur ederimArrietty_ Smiile Istenmeyentuyy sizlerinde tebrik ederim kızlar cok guzel sonuckar
Saolun kızlar
2.15 kg verdim canim 77.2 gördüm tartıda bugun gecen hafta 79.35tim hem kalori saymanjn sporun hemde regl geldi onun sisligi gitti sanirim haftaya bu kadar tabiki olacagini sanmiyorum ben 1 kg raziyim
Saolun kizlar
Canım tabi ki regl etkisi çok büyük ama menülerimde evet zararlı yok belki ama kalori miktarı fazla sankiKız sabit yada artı değilsin ya olsun. Gider haftaya. Regl falanmi yakın ondan ki gitmedi
Tebrikler
Maşallah tebrikler
Bacimmm beee tebriklerFit mutlu anne
Smiile senide tebrik ederim canım
Istenmeyentuyy ve Arrietty_ kizlar süper bir yarış olmuş sizleride tebrik ederim
Tebrikler ne güzel eksi
Tebrikler
Menülerin güzelse ,suyunu ictiysen gerisi senin elinde değil canım. Regl büyük etkendir bence. Haftaya daha çok eksi olacağına eminim canim
Tebrikler canım
Saol canımVaryaaa harikasın, maşallah
Olsun moral bozmak yok az az olsun ama illaki eksi olsun. Bu hafta daha dikkatli olursun canım. Yaparsın hedef kilona ulaşmış birisin sen yine yaparsınVaryaaa harikasın, maşallah
Canım tabi ki regl etkisi çok büyük ama menülerimde evet zararlı yok belki ama kalori miktarı fazla sankiyani saglikli diye kalorisi az olmuyor, şu ve spor da az nasıl gitsin böyle...zaten metabolizma kötü tiroid, demir eksikliği vs normalde verdigimi de veremiyorum
Ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?