- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Leylak ne güzel bir eksi bu böyle tebrikler canım6 kasim pazartesi kilo bildirimi
Gecen hafa 80.0
Bu hafta 78.9
Fark =-1.100 grChocolita Cemoos
Eki Görüntüle 3330590
Tebrikler Lori
Sonunda canım sonundaOhh beee gitmiş 9 lar
Saydakinden devam bence o daha guzelKızlarr kazananı hangi görselle sunmami istersiniz? Profil fotolarını montajliyorum biliyorsunuz. Normalde box ligi kullanıyordum
Ama şöyle de var. İlk sayfaya ekleyeceğim
Kızlar harikasınız tebrik ederimaz çok demeden hep birlikte ilerlemeye devam
Canım kendine küçük küçük hedefler koyGercekten öyle mi ya cunku ilk defa 74 ustune ciktim ve hayatimda vermek icin en zorlandigim kilolar 80 den asagi inmek . 79 geliyor ama sonra hoop 80bir ara 78 geliyor sonra hoop 80 .80 sanki lanetlrnmis sayi gibi hep onun etrafinda dolasıyorum uzun zamandir .Insallah dedigin gibi olur bu sefer geri gelmemek üzere gider
benimde lanetlenmiş sayım 58. belki size az gelebilir ama o kadar sıkıldımki 55 ten yukarsını görmek istemiyorum artıkınGercekten öyle mi ya cunku ilk defa 74 ustune ciktim ve hayatimda vermek icin en zorlandigim kilolar 80 den asagi inmek . 79 geliyor ama sonra hoop 80bir ara 78 geliyor sonra hoop 80 .80 sanki lanetlrnmis sayi gibi hep onun etrafinda dolasıyorum uzun zamandir .Insallah dedigin gibi olur bu sefer geri gelmemek üzere gider
bence ilk görseli kullanabilirsin bu sefer canım değişiklik olsunKızlarr kazananı hangi görselle sunmami istersiniz? Profil fotolarını montajliyorum biliyorsunuz. Normalde box ligi kullanıyordum
selam Alys’cim, grubumuzun yıldız savaşçısı olarak ancak girebildim ve choco’ya yeni atabildim tartıyı
bende 1. lık ışığı varmı acaba bu haftao hafta bu haftamı yoksa
Kızlarr kazananı hangi görselle sunmami istersiniz? Profil fotolarını montajliyorum biliyorsunuz. Normalde box ligi kullanıyordum
Grup yıldızları belirlendi
Rakipler de belli oldu
Yıkıma gelenFit mutlu anne Alfaligini konuşturan Arrietty_ karşı
Sexy ve öfkeliSmiile Süper Kadın Istenmeyentuyy 'ye karşı
Kazanan gücünü gösterecek
6 Kasım pazartesi günü için yerlerimizi alalım
İkinci hangisi kızolur da bir gun ben kazanirsam ikinciyi isterim, cok havali
Anliyorum sizi bende 58 de kilitlenmistim kuruyemisi menuden cikartip bikac degidiklik yapinca 57 ye inmistim ama ben o kilolari cok uzun sure koruyamadim maalesef .Gercekten insan bir kiloda takilinca motivasyonu ciddi dusuyor sabir sebat lazim da o da ben de yokbenimde lanetlenmiş sayım 58. belki size az gelebilir ama o kadar sıkıldımki 55 ten yukarsını görmek istemiyorum artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?