Chocum çok sevindim bravo bende senin izinden gidicemBen bu hafta hiç fire vermedim. Kendi adıma en başarılı haftamdi -1.650 kg
Rahat ol canım gece de girsen olurChocum çok sevindim bravo bende senin izinden gidicem
Ben daha yemek yemedim bı yiyip geleyim yüzdeleri yapayım canım seni de beklettim kusura bakma.
Sağol canım aklım burada kalıyor hiç rahat olamadım.Rahat ol canım gece de girsen olur
Buna kaç gün devam edecektin?
9 gunluk detoksKaç saat yemeyeceksin
Ben de düşünüyorum.
Çok yavaşladı artık kilo kaybim
Kızlar hepinizin emeğine sağlık tebrik ederim.
Tek tek bakamadım az sonra hem yüzde yapicam hem bakicam.
Bu hafta da böyle devam edelim çok yol aldık
Benim en buyuk yanlisim hafta ici herseyi duzgun ve kararinda yapip hafta sonu biraz serbest birakmam kendimi malesef. Hafta sonu bi haller oluyor banaAnliyorum sizi bende 58 de kilitlenmistim kuruyemisi menuden cikartip bikac degidiklik yapinca 57 ye inmistim ama ben o kilolari cok uzun sure koruyamadim maalesef .Gercekten insan bir kiloda takilinca motivasyonu ciddi dusuyor sabir sebat lazim da o da ben de yok
9 gunluk detoks
Ilk 2 gun hic bisey yemiyorsun. Sadece onlarin verdigi tablet ve icecek. 3-9 gunlerde 1 meyve ve sinirsiz bazi sebzeler var.
Su 2 gunu dayansam yeter
Istenmeyentuyy bence de yap. Bende takili kaldim. bu detoks bittiginde IFe devam edicem. IFle guzel veriyorum ve hic zorlanmiyorum.
Siteye giremedim canım. Güncelleme mi oldu nedir.labellevie tartı gelmedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?