• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Selam kizlar
Bisikletimi sarj etmeyi unuttum. 6,5km centrum a kadar surdum,. Aslinda daha cok ama saati gec calistirdim 😂
Simdi kutuphaneye yuruyorum. Sansima hava cok güzel

Sabah ortaligi hizlica temizledim. 15 e kdr izin verdim kendime. 5 saatim var😁

Eklentiler

• 1699002980112440778788824876588.jpg
    1699002980112440778788824876588.jpg
    161,5 KB · Görüntüleme: 34
Selam kizlar
Bisikletimi sarj etmeyi unuttum. 6,5km centrum a kadar surdum,. Aslinda daha cok ama saati gec calistirdim 😂

Ohh mis iyi vakit gecirmeler 🤗

Ya bugün pazada pazarcı bı kadına bu kırmızı büyük eriğin baya faydasını sayiyodu.
İşte diyette çok iyidir bağırsak temizler falan diye girdi damardan girdi aldım hemen 🙈
Yarın bir tane yemeyle başlicam bakalım o bitki çayından iyidir inşallah 😁

Dogal erik ve uzum bende direk circor sebebi 😀

Selam kizlar

Iyi gezmeler 🤩

Ben de suslendim puslendim ofise geldim, kaldi tum adimlar geceye 🥲 aralarda wc ye 2-3 tur yapiyorum ahahaha

Düelloya ben varım. Ödül olayını mesela şöyle yapabiliriz, mesela yeni durumda olan kullanmadığımız bir eşyamızı ödül olarak koyup kim kazanırsa ona hediye olarak gönderebiliriz. Bir kargo ücreti çıkar, o da çok fazla tutmaz. Hediye gönderen için biraz zahmetli olacak ama başka bir zaman da o kazanır. Biraz da güvene dayalı tabi adres paylaşmak falan. Ne dersiniz?
burası anonim bi yer canım. kimse ki ben yapmam mesela adını soyadını adresini paylaşmaz paylaşmamalı da bence

Tünaydın kızlar 😘
İşten geldim bı uyumuşum yeni uyandim 🙈
Çayımı yaptım daha kahvaltı yapicam.
Akşam yemeğini yapıp biraz ev işi yaparım.
Sizler nasılsınız 🥰
Bende yürüyüş bitince evin işini yapıp yemek, sonra herhalde çocuğu almaya. Onu alınca da üstümüzü başımızı düzeltip vesikalık çekmeye gidicez. Tekrar ev. Sonra kv gelecek. Her şey gözümde büyüyor şu an 😅 gidip sadece oturmak isterdim

Tünaydın kızlar 😘
İşten geldim bı uyumuşum yeni uyandim 🙈
Çayımı yaptım daha kahvaltı yapicam.
Akşam yemeğini yapıp biraz ev işi yaparım.
Sizler nasılsınız 🥰
Bende park anneliğimi yaptım geldim yürüyüşümüde yaptım kahvemi içiyorum şimdi , sonrada bavul hazırlığı yapacağım 🤭🥰

Dünki Voldemort u fazlasiyla yaktim 🙋‍♀️
Hay maşAllah 😍🔥
Bende yürüyüş bitince evin işini yapıp yemek, sonra herhalde çocuğu almaya. Onu alınca da üstümüzü başımızı düzeltip vesikalık çekmeye gidicez. Tekrar ev. Sonra kv gelecek. Her şey gözümde büyüyor şu an 😅 gidip sadece oturmak isterdim
Allah kolaylik versin bazen hersey buyuyo insanin gozunde

Back