- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Ne anlamda sıkıntılı?Ya bu aylık sonuçlara ben bakmamıştım choco uyardı.
Bu açıkçası biraz sıkıntılı oldu nasıl yaparız bilmiyorum ama bi ayarlama yapalim.
Ben choyla da bı konuşayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne anlamda sıkıntılı?Ya bu aylık sonuçlara ben bakmamıştım choco uyardı.
Bu açıkçası biraz sıkıntılı oldu nasıl yaparız bilmiyorum ama bi ayarlama yapalim.
Ben choyla da bı konuşayım
Şimdi bir ayda 1.5 -2 kilo veremeyen bir hafta boyunca hergun 10000 adım atacakNe anlamda sıkıntılı?
Hmm anladim hava da artik cok soguk bilmiyorum ne yapmsliyimŞimdi bir ayda 1.5 -2 kilo veremeyen bir hafta boyunca hergun 10000 adım atacak
Senin 20000 adım cezan var zaten sen şimdi evden çıkıp Türkiye'ye yürüsün ancak cezan biter
O yüzden sıkıntılı.
Ben choya yazdım bakalım.Hmm anladim hava da artik cok soguk bilmiyorum ne yapmsliyim
Aylık cezaları erteleyelim canım o zaman. Havalardan dolayı yürüyemeyecek olan egzersiz ekran görüntüsü atarBen choya yazdım bakalım.
Bir hafta ara vermiştik bu aylık sonuçları bir hafta sonra değerlendirelim.
Tamam derse sende haftaya cezasız gir o gelecek cezayı yaparsın.
Olmazsa yürüyüş yapma evde spor yap.
Tamam patron Bende o işBerrfeelinda cezan 10000 kontrol ettim onu halledersin.
Ben ceza yazmadan cezam var deme beni dehşete kaptırma![]()
Nasıl istekli cezayaTamam patron Bende o iş![]()
Evet ya özledik
Spora teşvik diyelimNasıl istekli cezayaalmayın olum ceza
Dedi kendi elinden 25.000 ceza alan yöneticiyy
İyi geceler haşlanmış pattisİyi geceler hanimlar![]()
S.çarak kilo mu verilir yav? Yağdan kaybetmek istiyoruz biz b.ktan değil.Hahayt kimi kandiriyorsun nen senyazayim sonra ceza yiyim demiiii
Epsom tuzu
Olacaksinnnnn!!
Epsom tuzu hemen bulun alin![]()
canım bugün 10 bin adım attım ama paylaşmayı unuttum silinmiş@Goklerce pazar gününden cezan var
@prensesss016 canım kilo aldığın için 3 günlük cezan var müsait zamanında başla.
Diğer kızlar başladı.
Deenniizz geçen haftadan cezaların var.
Beyaz leylak geçen haftadan cezan var 20000
@Melegimkorusun 10000 cezan varmış.
ahahahhahahha ay buna çok güldüm. ama sonuçta yağın atığını da s.çarak atacaksınS.çarak kilo mu verilir yav? Yağdan kaybetmek istiyoruz biz b.ktan değil.![]()
Yok o nefesle gidiyomus daha çokahahahhahahha ay buna çok güldüm. ama sonuçta yağın atığını da s.çarak atacaksın![]()
Spor yaparak kilo kaybetmeyi tercih ederim. Bağırsak temizliği bana göre değil ay.ahahahhahahha ay buna çok güldüm. ama sonuçta yağın atığını da s.çarak atacaksın![]()
Ya burada birisi geçmişe mi bakmıştı uygulama mi varmış biseyler demişti.canım bugün 10 bin adım attım ama paylaşmayı unuttum silinmiş![]()