Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Evet dayanamiyoruz bitsin bir an önce cocuk çekmesin diyoruz ama gercekten bira sogukkanli olmak lazim bu konuda

Evet dayanamiyoruz bitsin bir an önce cocuk çekmesin diyoruz ama gercekten bira sogukkanli olmak lazim bu konuda
Aynen öyle şimdi diyorum keşke ortanca hiç vermeseydim çocuğa 4 aylıkken astım dediler hastaneye yatiracakalrdir 2 gun. antibiyotuk kullandım

Sonra yaşadığımız yere geldim doktor güldü bu çocuğa astım mi dediler gerçekten sadece grip olmuş bu cocuk, bırak antibiyotugi dedi
O da öyle kullanmıştı antibiyotigi

1. olan grup Sexual Chocolates
Ceza adımınız varsa bir kereye mahsus yarıya düşürülecek. Yoksa bu hafta hakkınızı kullanabilirsiniz

2. grup Yıkım Ekibi

3. grup Grup Alfa

4. grup
Grup Supernova

Tam da cezali gunume denk gelmesin mi
Neyse ben yine de kagni hiziyla yurumeye devam edeyim, bunun pazartesisi var

kesinlikle katılıyorum. biri 13 diğeri 5 yaşında 2 oğlum var ikiside doğru düzgün antibiyotik kullanmadı. çok şükür kolay kolay hasta olmazlar, olsalarda çok hafif atlatırlar. antibiyotiğe gerek bile duymayız.

31 Ekim Salı
Aç karna çöretotu yağı-elma sirkeli su
Tarçın-hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

Kahvalti 10:45 390 kalori
7 zeytin
Domates,salatalık
50 gr kuru biber kavurma
2 dilim tbe ekmegi ile peynirli tost icine zeytinyaği sürdüm

Öğle 14:15 255 kalori
1 kase mercimek çorbası
Salata
1 dilim tbe

Ara 16:30 55 kalori
8 fındık
Yeşilçay

Akşam 19:40 502 kalori
225 gr nohut yemeği
1 dilim tbe
Salata, kuru soğan

Su 2 lt
Spor 1 saat 45 dakika yürüyüş-koşu
TOPLAM 1200 KALORİ

Cemoos Chocolita

Eklentiler

• IMG_20231031_170928.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 26
Geçmiş olsun iyi yapmışsın madem kaçamak yapacaksınız haftanın ilk günü yapıp onu tolere edin.
Cezayi yazdım
Aldım kabul etttim cezam nekadar bu arada
12 ay çok uzun bir süre guzel haberi bu kadar beklersen bence voldemortlarla vals yapmak hakkinama Cemoos cok katı bu konuda sopasi sert hiç acimiyor
Ayy bana kalırsa da voldemort havuzuna dalmam gerekirdi ama bunun pazartesisi var.
Tekrar geçmiş olsun seducum inş bir an önce iyileşir

Normalde lezzetini bilmediğim şeyleri karıştırmam da eşim sever böyle denemeleri ama güzel oldu .bir paket mantara,1 soğan, 2 yaprak lahana :) ona göre ölçüyü ayarlarsin
Teşekkür ederim. Benim de eşim burun kıvırır yeni şeylere, ben severim.

Teşekkür ederim. Benim de eşim burun kıvırır yeni şeylere, ben severim.
Bende ziyan olacak mantar faln demiştim ama kapuskadan hafif oldu .o kötü kokusunu mantar bastırmış:)

Noldu kiz
Evet cidden Cook gerekli olmadigi sürece vermiyorlar.
Benim oglum orta kulak iltihabi olmustu 10 aylik iken. O sebepden birkac defa kullandim. Zaten ameliyat oldu sonra kulagindan.
Mesela bu yaz 10 gun atesliydi. Yemesi,icmesi,keyfi yerinde diye ates dusurucu verdim sadece inlediginde geceleri. Baska birsey gerek gormuyorlar.

Yarin bi kontrol edeyim tartiya cikip

Bende ziyan olacak mantar faln demiştim ama kapuskadan hafif oldu .o kötü kokusunu mantar bastırmış:)
Kapuskayi da severim. Lahanalı her şeyi severim. Pırasalı da öyle. Mantarlı da. Ay benim sevmedigim bir şey yok galiba şöyle bir düşündüm de her şeyi çok seviyorum.

Kapuskayi da severim. Lahanalı her şeyi severim. Pırasalı da öyle. Mantarlı da. Ay benim sevmedigim bir şey yok galiba şöyle bir düşündüm de her şeyi çok seviyorum.
Ben lahanin taşkınlık halini seviyorum sadece zaten faydalı halini sevsem senin gibi sonda olurdum

Ben lahanin taşkınlık halini seviyorum sadece zaten faydalı halini sevsem senin gibi sonda olurdum
Çocukken haşlanmış lahananın köke yakın sert kısımlarını kıtır kıtır yerdik. Hala hasladigim zaman yerim. Faydalı halini de sevmeye başla o zaman. Lahana güzel bir arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…