- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Evet dayanamiyoruz bitsin bir an önce cocuk çekmesin diyoruz ama gercekten bira sogukkanli olmak lazim bu konudaBenim ilk iki çocuğum antibiyotik aldı ilk 2 yaş icerisinde..tabi bu durim normal ya
Kızım doğdu bir yaş civarındayken öksürük baslad ateşten yanıyor öksürük var .
Sadece ates düşürücü verdiler.
Dediler iki gün geçecek ateşi
Ates geçti ama ciğere indi öksürük antibiyotik yazın dedim ne acil ne çocuk doktoru yazmadı. Aile hekimi de uygun görmedi..hatta çocuk öksürdükcek kanli balgam çıkardı
Ne ağladım o zamanlar ama öyle sağlam bağışıklığı var ki ev de en az hasta olan o ..ateşlenen bile bir kez surup verme ile atlatiyor herseyi .
Gerçekten bebeklikte bağışıklık güçleniyor temelden yapılmalı bunlar
Ama biz açıyoruz
Aynen öyle şimdi diyorum keşke ortanca hiç vermeseydim çocuğa 4 aylıkken astım dediler hastaneye yatiracakalrdir 2 gun. antibiyotuk kullandımEvet dayanamiyoruz bitsin bir an önce cocuk çekmesin diyoruz ama gercekten bira sogukkanli olmak lazim bu konuda
1. olan grup Sexual Chocolates
Ceza adımınız varsa bir kereye mahsus yarıya düşürülecek. Yoksa bu hafta hakkınızı kullanabilirsiniz
2. grup Yıkım Ekibi
3. grup Grup Alfa
4. grup Grup Supernova
kesinlikle katılıyorum. biri 13 diğeri 5 yaşında 2 oğlum var ikiside doğru düzgün antibiyotik kullanmadı. çok şükür kolay kolay hasta olmazlar, olsalarda çok hafif atlatırlar. antibiyotiğe gerek bile duymayız.Benim ilk iki çocuğum antibiyotik aldı ilk 2 yaş icerisinde..tabi bu durim normal ya
Kızım doğdu bir yaş civarındayken öksürük baslad ateşten yanıyor öksürük var .
Sadece ates düşürücü verdiler.
Dediler iki gün geçecek ateşi
Ates geçti ama ciğere indi öksürük antibiyotik yazın dedim ne acil ne çocuk doktoru yazmadı. Aile hekimi de uygun görmedi..hatta çocuk öksürdükcek kanli balgam çıkardı
Ne ağladım o zamanlar ama öyle sağlam bağışıklığı var ki ev de en az hasta olan o ..ateşlenen bile bir kez surup verme ile atlatiyor herseyi .
Gerçekten bebeklikte bağışıklık güçleniyor temelden yapılmalı bunlar
Ama biz açıyoruz
Aldım kabul etttimGeçmiş olsun iyi yapmışsın madem kaçamak yapacaksınız haftanın ilk günü yapıp onu tolere edin.
Cezayi yazdım
Ayy bana kalırsa da voldemort havuzuna dalmam gerekirdi12 ay çok uzun bir süre guzel haberi bu kadar beklersen bence voldemortlarla vals yapmak hakkinama Cemoos cok katı bu konuda sopasi sert hiç acimiyor
Tekrar geçmiş olsun seducumGünaydın kızlar
Bu gece biraz uyuyabildim şükür ateş cikmadi oğlanın.
Spor yapmayı planlıyorum bakalım. Okula göndermeyeceğim bir kaç gün iyice toparlasın fena salgın varmış dün doktor demisti dikkat edin. Uyuz vakaları da artmış.
Ahahahha yikamasak da ezeriz kesinyıkım ekibi olarak bu hafta sizi ezip geçeceğiz inş
Teşekkür ederim. Benim de eşim burun kıvırır yeni şeylere, ben severim.Normalde lezzetini bilmediğim şeyleri karıştırmam da eşim sever böyle denemeleri ama güzel oldu .bir paket mantara,1 soğan, 2 yaprak lahana :) ona göre ölçüyü ayarlarsin
Bende ziyan olacak mantar faln demiştim ama kapuskadan hafif oldu .o kötü kokusunu mantar bastırmış:)Teşekkür ederim. Benim de eşim burun kıvırır yeni şeylere, ben severim.
Noldu kiz
Evet cidden Cook gerekli olmadigi sürece vermiyorlar.En son 10 sene önce mi kullandinsadece bu cümlenden Türkiye dışında yasadigini anlayabilirim Kanada'da antibiyotik bagimlisi Türkler olarak doktorlara yalvariyoruz ne olur yazin diye ama gercekten her kis birileri zaturre oluyor buralarda doktorlar bagisiklik sistemimizin atlatacagini dusunuyor ama bebeklikten beri antibiyotige aliskin oldugumuz icin kullanmadigimiz zaman daha kötü hastaliklar ile karsilasiyoruz.Gel de bunu burdaki doktorlora anlat.Odem yapar antibiyotik bana yapiyordu belki herkese farkli etkisi vardir bilemem
Bak bak ,gaz verise bakKız @Smiile şu ekip ismindeki kırmızı rujun hakkını ver onları platform topuğunla ez geç rakipleri savur seksi saçlarını
Ben hazırımmBizim grup hazır mısınız?
Grup Alfa
Berrfeelinda Berrfeelinda
[IMG alt="Devitamini"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/542/542081.jpg?1696422365[/IMG] Devitamini
[IMG alt="Pembe Lotus"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/985/985040.jpg?1608058991[/IMG] Pembe Lotus
Arrietty_ Arrietty_
Beyaz leylak Beyaz leylak
[IMG alt="sweetgirlcandy"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/497/497572.jpg?1692479081[/IMG] sweetgirlcandy
Goklerce
Kapuskayi da severim. Lahanalı her şeyi severim. Pırasalı da öyle. Mantarlı da. Ay benim sevmedigim bir şey yok galiba şöyle bir düşündüm de her şeyi çok seviyorum.Bende ziyan olacak mantar faln demiştim ama kapuskadan hafif oldu .o kötü kokusunu mantar bastırmış:)
Ben lahanin taşkınlık halini seviyorum sadeceKapuskayi da severim. Lahanalı her şeyi severim. Pırasalı da öyle. Mantarlı da. Ay benim sevmedigim bir şey yok galiba şöyle bir düşündüm de her şeyi çok seviyorum.
Çocukken haşlanmış lahananın köke yakın sert kısımlarını kıtır kıtır yerdik. Hala hasladigim zaman yerim. Faydalı halini de sevmeye başla o zaman. Lahana güzel bir arkadaş.Ben lahanin taşkınlık halini seviyorum sadecezaten faydalı halini sevsem senin gibi sonda olurdum
Kilo aldıysan üç gün 10 bin adım atıyorsun. Mesela ben, bugün başladım cezamı çekmeye. Sen de başla, ne kadar erken o kadar iyi.Cezam ne beybisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?